Nya MRNA-vacciner kan orsaka immunceller som attackerar placenta, orsakar kvinnlig infertilitet, missfall eller fosterskador

Ta inga vacciner! Dessutom är de redan förbjudna genom Internationella Tribunalen enligt Romfördraget. Nu kom även detta besked att kvinnor ska göras infertila så att de inte ska kunna få barn. Tänk efter FÖRE innan du gör något! Fulford varnade redan för detta i sitt senaste veckobrev


Två modiga läkare, Dr. Wolfgang Wodarg och Dr. Michael Yeadon, har utfärdat ett förslag till administrativa och reglerande åtgärder till Europeiska läkemedelsmyndigheten (EMA) angående de nya mRNA-coronavirusvaccinerna som utvecklats av Pfizer / BioNTech.

De varnar för att vaccinerna kan attackera placentacellerna och orsaka kvinnlig infertilitet.

Covid 19 Mrna Vaccine Women

Läkarna skriver en petition som kräver en bekräftelse på effektivitetens slutpunkter.

Läkarna skriver en petition till EMA för att stanna kvar och stoppa nödgodkännandet av de nya vaccinerna tills företagen kan korrigera undersökningsdesignen för att säkerställa att covid-19-diagnosen / bekräftelsen av dataslutpunkter är sanna, och inte baserade enbart på ospecifika symtom och falskt positiva PCR-test med hög cykel.

Läkare varnar för att coronavirusvacciner kommer att orsaka autoimmuna problem och infertilitet hos kvinnor

STOPP! Ex-Pfizer Chief Science Officer: COVID-19 vaccin kan göra kvinnor infertila

Läkarna varnar för att undersökningsdesignen för de hastiga kliniska studierna i fas tre har gett bedrägliga datapunkter som leder till vilseledande riktlinjer för folkhälsan och framtida skador på mänskliga mottagare.

Skadan som de beskrivit inkluderar utveckling av autoantikroppar mot polyetylenglykol (PEG) som inte bara gör vaccinet mindre effektivt utan också orsakar allergiska reaktioner och dödliga biverkningar.

MRNA-nano-partiklarna (aktiva ingredienser) är belagda med PEG.

Dessutom innehåller vaccinerna mNeonGreen, en ingrediens med bioluminiserande (självlysande) egenskaper.

Varför används denna ingrediens, från marina ryggradslösa djur, i vaccinerna?

Mest oroande är vaccinets potential att orsaka kvinnlig infertilitet.

MRNA-vaccinerna är avsedda att inducera ett immunsvar mot spetsproteiner av SARS-CoV-2, men dessa spetsproteiner (transkriberade för replikering inom cellulära ribosomer) innehåller också en homolog form av syncytin-1.

Detta naturliga protein (syncytin-1) är skapat av humana endogena retrovirus och är ansvarigt för moderkakans utveckling hos däggdjur och människor.

Detta protein krävs för en lyckad graviditet, men efter covid-19-vaccin kommer en individs immunceller att tränas för att attackera syncytin-1 (vilket leder till potentiella missfall, fosterskador och infertilitet).

Studiedesignerna testar inte för mutagena eller reproduktiva defekter, men vetenskapen om mRNA-vaccinet visar på en potential att orsaka långvarig autoimmun förstörelse av det kvinnliga reproduktionssystemet. 

Vaccinstudiedesigner använder falska positiva PCR-resultat för kontroller för att öka vaccineffektiviteten

Vaccinstudiens design testar inte om vaccinet minskar allvarliga symtom på
covid-19, inklusive sjukhusvistelser, ICU eller dödsfall.

Testerna är inte heller utformade för att avgöra om vaccinet kan avbryta virusöverföringen.

Testerna är utformade för att se om vaccinet fungerar som profylaktiskt eller terapeutiskt, men använder opålitliga tester för att framställa bedrägliga slutpunkter.

Även om vaccinet vore ett effektivt profylaktiskt medel, innebär det risk för skada; administrering av vaccinet till friska, oinfekterade människor är inte meningsfullt eftersom det finns bättre profylaktiska och terapeutiska strategier som minskar faktiska symtom om behov uppstår, vilket förhindrar komplikationer och dödsfall.

Den värsta delen av studiedesignen är att den bygger på bedrägliga diagnoser av SARS-CoV-2.

Läkarna varnar för att ”Höga cykeltrösklar, eller Ct-värden, i RT-qPCR-testresultat har erkänts allmänt för att leda till falska positiva resultat.”

De instruerar vaccintillverkarna att fixa studiens design för att korrekt bekräfta infektion.

RT-qPCR-positiva testresultat som används för att kategorisera patienter som ” COVID-19-fall ” i studierna och som används för att kvalificera försöksändpunkterna bör verifieras genom Sanger-sekvensering för att bekräfta att de testade proverna faktiskt innehåller en unik SARS-CoV-2 genomiskt RNA, ”skrev läkarna.

Vaccintillverkarna använder bedrägliga falskt positiva diagnoser av covid-19 i kontrollgruppen för att få vaccinet att se mer effektivt ut.

Eftersom PCR-test med hög cykel har fastställts vara 97 procent falskt positiva, kan slutpunkterna som samlats in i Pfizer / BioNTech-studier i slutändan visa att vaccinet är mindre än 3 procent effektivt, med potential att orsaka allvarliga och bestående hälsoeffekter, inklusive men inte begränsat till: infertilitet hos kvinnor.

Kanske var eugenik trots allt målet för dessa vacciner. Eller hur, Mr. Bill Gates? Kategorier:Hälsa, Världspolitik

Etiketter:, , ,

2 svar

 1. Inte det minsta förvånande… om NWO, Satanister och dräggen inom BilderBergsGruppen, landets Djupa Stat ( Investor och Vapenindustrin) – samt marionetterna i Regimen…… Sista meningen är talande nog om HELL GATES ( mannen som tror sig vara GUD i förödande hybris) ..

  Gilla

 2. Regeringen vill begränsa shopping med ny pandemilag
  https://www.dn.se/sverige/regeringen-vill-begransa-shopping-med-ny-pandemilag/

  IDIOTER!!!!
  De borde ”reglera” 5G och Chemtrail’s
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Chemtrail

  Gilla

%d bloggare gillar detta: