PRESSTOPP!! Alla vacciner i hela världen är härefter förbjudna! Stefan Löfvén dömd till minst 30 års fängelse!

Ibland går det fort… här kommer fortsättningen på tidigare inlägg från Internationella Tribunalen…
Detta är förmodligen väldens viktigaste video! Alla vacciner, 5G, sociala kontrollmetoder samt Aspartam är förbjudna! Stefan Löfven dömd till minst 30 års fängelse! Lyssna till denna video! Ut på gatorna med pukor, kastruller och skedar!

www.peaceinspace.org

En internationell Tribunal NATURAL AND COMMON LAW TRIBUNAL FOR PUBLIC HEALTH AND JUSTICE har utifrån Romstadgan åtalat och dömt alla de fem nordiska statsministrar (som satt som statsministrar i maj 2018) och som beslutade om implementering av 5G. Domen avgjordes den 30 november. Var och en av statsministrarna har tilldömts 10 års fängelse. Baserat på Romstadgan förbjöds även covid-vaccin samt införda covid-restriktioner. Alla vacciner förbjöds, all 5G samt aspartam.

Den internationellt kände domaren Alfred Lambremont Webre som i flera decennier har arbetat som domare i betydelsefulla mål i internationell krigsrätt har tagit initiativ till denna Tribunal. Domstolen består av 31 domare. Domarna kommer från USA, Kanada, Uruguay, Storbritannien, Australien, Indien och Sverige. Tribunalen baseras på den så kallade Romstadgan [Rome Statute of the International Criminal Court].

De fyra typer av brott som Romstadgan reglerar är massmord, brott mot mänskligheten, krigsbrott samt aggressionshandlingar. Romstadgan gäller för alla världens regeringar, politiker, organisationer, föreningar, företag. Romstadgan har skrivits under av 118 länder, däribland återfinns Sverige, de övriga nordiska länderna och i stort sett alla europeiska länder. I Oceanien, Sydamerika, Nordamerika, Asien och Afrika finns det en mängd länder som har skrivit under Romstadgan.Kategorier:Hälsa, Svensk politik, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , ,

11 svar

  1. Spændende og opmuntrende at høre dette. Desværre er den interviewede meget utydelig i sin tale

    Gilla

%d bloggare gillar detta: