Riskanmälan rörande EU-parlamentarikern Fredrick Federley

2020-12-03
Olle Ljungbeck
 
 
Fredrick Federleys vänskap med ännu en pedofil | Stoppa Pressarna –  Kändisar – Kändisnytt – Hänt Extra – Se & Hör – Nöje
 
De senaste åren har det skett en rad av brott mot barn där vissa avlidit till följd av dessa, och andra visserligen överlevt men skadats svårt såväl fysiskt som psykiskt. ”VI”, allmänheten har därför uppmanats att vara vaksamma om barn far illa eller vanvårdas i vår närhet. I så fall bör vi inte dra oss för att anmäla detta till ansvarig myndighet. Detta är ett sådant fall.
 
Genom medierna har det framgått att ovanstående person Inte endast varit bekant med utan också bott tillsammans med en grovt kriminell person som gjort sig skyldig till minst ett tjugotal grova sexualbrott mot små barn. Men det antyds också att han haft fler nära kontakter med annan sexualförbrytare.
 
Det som är ytterst allvarligt beträffande Federley är att han har vårdnaden om en dotter mellan 6-7 år gammal. Att låta en grov sexualförbrytare dela bostad när man har ansvaret för en minderårig flicka tyder på grovt  bristande omdöme eller annan störning.
 
Risken är sålunda stor att detta barn redan utsatts för sexualbrott, om inte riskerar hon det troligen om Federley skall ha fortsatt vårdnad.
 
Min anmälan innebär givetvis att polismyndigheten agera såväl genom egen undersökning av förhållanden men också gör anmälan till socialnämnden i den kommun där Federley är skriven.
 
Jag kräver också att polisen undersöker om Annie Lööf eller annan i centerpartiet har känt till vad som försiggått och då varit skyldiga att agera genom anmälan. Ärendet hastar eftersom risk föreligger att flickan varit utsatt och då behöver komma under omedelbar vård.
 
Det bör noteras att när Federley var ordförande i Centerns ungdomsförbund förespråkade han att 15-års gränsen för sexuellt umgänge borde tas bort. Vad jag har förstått delade också Annie Lööf hans och förbundets åsikt. Detta gör att risken för att den lilla flicka han har vårdnaden om utsätts för sexualbrott är stor.Kategorier:Svensk politik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: