Förtroendeingivande, Annika Hirvonen

Annika Hirvonen

Malmö 2-12-2020

Hej Annika

Hoppas att du har det bra med din 10 år yngre afghan som tydligen har fått avvisningsbeslut men ändå hänger kvar i landet under ditt beskydd.

Du kandiderar ju till posten som miljöpartiets nya kvinnliga språkrör och det är ju verkligen förtroendeingivande att en blivande sådan och tillika riksdagsledamot låter en avvisad afghan flytta in hos sig. Eller vad tycker du? Snacka om att ha respekt för svenska lagar som riksdagsledamot.

Det är ju vanligt att svenska kvinnor tar hand om yngre afghanska män och troligtvis så får dom väl ut något av detta i gengäld. Har vid några tillfällen försökt att ta reda på vad detta kan vara men aldrig fått något riktigt svar.

Skulle jag kunna be dig att avslöja vad du får ut av detta förhållandet?

Vill också passa på att varna dig för att det är inte helt ofarligt att hysa dessa individer inom hemmets väggar. För några år sedan så var det ju en 70 – årig kärring i Kil som också vänslades med en ung afghan och det slutade med att afghanen mördade henne. Om jag minns rätt så var kärringen aktiv inom Mp i Kil.

Inte för att jag har något emot att Miljöpartister minskar i antal men det är kanske inte det rätta sättet. Så var rädd om dig, Annika!

Hoppas att dina barn i varje fall kommer väl överens med sin mammas afghan. Vem vet , det kanske blir fler!

Om det nu slutar med att din afghan blir återsänd till Afghanistan så förmodar jag att du följer med honom dit, eller?

Du hade klätt dig i en heltäckande afghansk nationaldräkt och dina barn hade nog gillat att få gå i en afghansk koranskola där man får lära sig mycket nyttigt.

M V H
Sandor Herold, Malmö


Miljöpartiets gruppledare bor med utvisad afghan – kräver amnesti för ensamkommande

Miljöpartiets gruppledare i riksdagen, Annika Hirvonen har varit drivande för att få igenom en amnesti för de tusentals afghanska medborgare som kommit hit men saknar asylskäl. Hon uppmärksammas nu för att ha flyttat ihop med en nästan tio år yngre ’ensamkommande’ afghan. Samhällsnytt kan avslöja att migranten har fått utvisningsbeslut från Migrationsverket som anser att han inte är en flykting och att han därför ska återvända till sitt hemland.

En titt i folkbokföringen visar att 31-åriga Hirvonen, som skiljde sig i somras, bor i en villa i Sundbyberg tillsammans med sina barn och sedan fredagen den 27 november även med en enligt egen utsago 22-årig migrant från Afghanistan.Kategorier:Svensk politik

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: