Fjanterier i EU-parlamentet

Malmö 2-12-2020

Sara Skyttedals angrepp på Alice Bah Kuhnke före debatten

Några frågor till Sara Skyttedal och Alice Bah – Kunhke, s k EU – parlamentariker

Har sett på TV – serien Bryssel Calling vilket verkligen är ett avslöjande program om er verksamhet i EU-parlamentet vilket enligt min mening till stor del verkar vara en lekstuga där dom som får delta i lekarna verkligen är överbetalda.

Sara Skyttedal, du verkar verkligen vara stolt över ditt uppdrag som ordförande i EU – parlamentets Irakdelegation. Stolt med ett leende från öra till öra spatserar du välfriserad och med sminket proffsigt lagt över hela ditt ansikte och troligtvis med en återigen nyinköpt dress går du in till sammanträdet där du skall tala med Iraks EU– ambassadör angående 24 demonstranter som dödats i hemlandet.

Man riktigt ser på dig hur du tänker att du, lilla Sara, nu skall få vara med och leka med dom stora grabbarna och t om få leka ordförande.

Med dig på detta ”viktiga” uppdrag har du en av dina betjänter som här också kallas för politisk sakkunnig och han visar dig var du skall skriva ditt namn på närvarolistan. Detta klarar han lätt för han är ju som sagt sakkunnig, minsann.

Den sakkunnige betjänten heter tydligen Simon Tawafi denna gången och jag undrar hur mycket den här sakkunnige spolingen som knappt verkar torr bakom öronen tjänar på sitt uppdrag i EU per månad och vilka övriga förmåner han har?

Vidare undrar jag vad jag som vanlig svensk medborgare har för nytta av att du leker ordförande i något som kallas för EU-parlamentets Irakdelegation?

Jag betalar inte till din alldeles för höga lön för att du skall ta till vara Irakiers intressen oavsett vad det gäller. Det enda du skall befatta dig med vad det gäller Irakier och andra från liknande länder är att se till att dom inte tar sig in i Europa. Vi har nog av dom här och hela Europa och framför allt Sverige är redan förstört tillräckligt av dessa primitiva våldsbejakande  varelser.

F ö så är det ganska skrattretande att se dig välsminkad och uppklädd och med en månadslön på ca 200 000 kr i månaden spela upp ett apspel där du låtsas att bry dig om vad som händer med människor i Irak eller något annat fattigt av krig och elände drabbat land. Vad fick du nu för garantier av Iraks EU-ambassadör för att dom ansvariga skall ställas till svars för dom 24 demonstranternas död? Kanske du t om fick ett sånt lugnande besked att du med gott samvete kunde svepa ännu en Dry Martini utan kostnad  i EU-parlamentets bar på kvällen?

Trump protest in London182 (42690728125) (cropped).jpgVad det gäller dig Alice Bah-Kunhke så undrar jag om du har haft kul med den kikare som du fick av den avgående brittiske EU-parlamentarikern Magid Magid som f ö i sin bakåtvända keps mest liknade en skateboardåkande tonåring som av misstag råkat åka fel på sin skateboard?

Han har ju lekt med sin kikare under mötena i parlamentet och haft ögonen på yttersta högern genom denna. Snacka om välbetald lekstuga!

Du fick ju denna kikare av honom och du skulle använda den för att hålla koll på rasisterna i parlamentet. Anser du det vara seriöst och sitta med en kikare under mötena och har du inte viktigare saker att hålla koll på? Men du kanske fortfarande lever kvar i din roll som programledare i Disney-klubben? Vad menar du med rasisterna? Tydligen så är alla dom som värnar om sina egna länders intressen och sitt eget folks intressen i EU-parlamentet rasister enligt dig. Vet du vad jag kallar en sådan som dig för vars största intresse tydligen är att förstöra Europa ännu mer med din och ditt partis invandrings och flyktingpolitik? Jo, en förbannad simpel lands- och folkförrädare som tydligen förutom förstörelsen av Europa har som största intresse att klä ut sig i det senaste modet och smeta in sig med så mycket smink som möjligt och det till vad det kosta vill eftersom den äckligt generösa lönen tillåter detta.

F ö så är denna serie som ni är med i väldigt bra för den visar med all önskvärd tydlighet vad det är ni håller på med i EU-parlamentet.

Era ”arbetsdagar” verkar för det mest bestå av snack, snack, snack , kaffedrickande, ännu mera snack och så ännu mera kaffedrickande och så springa och besöka ideologiska kollegor från andra länder och där snacka ännu mera och dricka ännu mera kaffe med dom också.

Fredrick Federley (C) lämnar politiken | SvD

När detta börjar bli tråkigt så åker ni iväg till något möte på andra sidan Europa för att där rösta genom något förslag som gör livet för vanligt folk ännu dyrare och besvärligare. Den här programserien kan bara öka på föraktet mot er i EU – parlamentet. Dom jag pratat med om denna serie kan bara äcklas över vad dom sett. Och avslöjandet om er kompis Federleys förehavanden med pedofiler kom ju mycket lägligt och visar bara vilka perversiteter som tydligen ryms inom EU –parlamentets väggar.

Jag skulle egentligen ha frågat Federley vad han hade i Skottland att göra. Men den stackarn är ju så sjuk så sjuk nu när hans umgänge har avslöjats så jag vill inte störa honom.

Kan man annat än förakta er efter vad man sett i denna serie. Varje EU–medborgare som skall leva på en enkel lön och mätta munnen efter plånboken kan inte annat än hata er och ert snuskiga lyxliv i Bryssel. Men det enda sättet jag kan visa mitt förakt för er är att inte ens gå och rösta i något EU – val. Jag tänker inte förnedra mig med att gå och rösta på någon enbart för att denna efter fem år kan lämna EU-parlamentet  som mångmiljonär som tack för att ha förstört mitt en gång normala Europa som nu blivit en avstjälpningsplats för mänskligt avskräde komna från dom lägst stående civilisationerna och kulturerna som finns på denna planet.

Måtte ni en gång få betala för vad ni gjort mot oss!

Sandor Herold, Malmö


Fredrick Federley.
 
Nedanstående person till vänster är dels andre ordförande i partiet Centern men har också varit riksdagsledamot och är fn EU-parlamentariker men nu ”sjukskriven”.

Att vi, Svenska Folket accepterar en sådan person att företräda oss i landets parlament kan inte anses vara normalt eller en skyldighet. Han är en kränkning mot vår grundlag men också mot allt det som vi anser en riksdagsledamot skall stå för. Ett land och ett folk  som låter sig representeras och manipuleras av en sådan person kan inte räkna med att tas på allvar av andra stater och dess regeringar. Inte endast hans klädsel utan också hans leverne måste ifrågasättas så länge han företräder ett land och dess folk. Det är inte endast fegt av ett folk att acceptera denne person att företräda dem i landets parlament utan visar också  brist på stolthet och mod att inte våga ta klart avstånd från en sådan person och det han står för.
 
Min ståndpunkt är denna; Ingen som inte har respekt för den uppgift det innebär att företräda oss medborgare skall inte ha tillträde till vare sig regering, riksdag eller kommunala församlingar. Detta gäller i hög grad Fredrick Federley och hans likar.
 
image.png
Fredrick Federley som Ursula
 
Mvh
Olle LjungbeckKategorier:Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

1 svar

  1. Hakuna Matata … det finns inte andra ord åt dessa idioter….. Detta är ingen ursäkt att de inte förstör vad de gör …. om de satt sig i dessa positioner med över 200 000 /månad så förtjänar/kvalificerar sig att dingla på lyktstolpe när tiden är mogen….

    Gilla

%d bloggare gillar detta: