Säg mig med vem Du umgås och jag skall säga dig vem Du är

2020-12-01
Olle Ljungbeck

Eller, lika-sinnade söker sig till sina likar.


En känd fd  centerpolitisk riksdagsledamot numera EU-parlamentariker har efter att det avslöjats att han levt ihop med en dömd grov sexualförbrytare lämnat sitt uppdrag som EU-parlamentariker för Centern t v. Politikern förnekar att han haft kännedom om att sambon gjort sig skyldig till brott mot minderåriga flickor. Ett högst märkligt påstående. Hans förnekelse om kännedom om partnerns brott är emellertid föga trovärdigt. Han var under perioden 2002-2007 ordförande i centerns ungdomsförbund. Under denna tid gick bla a Centerns och Liberalernas ungdomsförbund ut och deklarerade bl a följande. Centerns ungdomsförbund ville bl a tillåta sexuellt umgänge med flickor under 15 år. Vidare ansåg de att tidelag (sexuellt umgänge med djur) och sexuellt umgänge med syskon (incest) skulle vara tillåtet. Men även att köpa och sälja sexuella tjänster skulle tillåtas etc. Liberala ungdomsförbundet ville att såväl incest, tidelag, nekrofili etc skulle tillåtas.

Detta är endast ett axplock ur dessa ungdomsförbunds tydligt moraliska  och medmänskliga degeneration. Enligt uppgift har den ovan nämnde politikern vårdnaden om en 6-7 årig flicka. Detta trots att han varit sambo med en grov sexualförbrytare som dömdes till 8 års fängelse för övergrepp i minst 20 fall! Mannen behövde dock endast avtjäna 6 år varefter han varit bosatt hos politikern som har vårdnaden om flickan! Mot bakgrunden av de senaste årens kända fall av vanvård och våld mot minderåriga barn är det förvånande att en person som lever tillsammans meden grov sexualförbrytare får ha vårdnaden om en minderårig flicka.

Hur förhåller sig och hur har kommunens socialtjänst förhållit sig till detta. Inte minst med tanke på hur föräldrarnas förbrytelse mot flickan kallad ”Lilla Hjärtat”orsakade hennes död. I ett land utan rättsröta borde sådant vara omöjligt. Att nu läsa om all den sympati som visas mot denne politiker och den självömkan han redovisar i media (som är en skam att de överhuvud taget tar in) får åtminstone mig att tro att den del av svenska folket men även medierna som uttrycker sin medkänsla för denna person helt lämnat det omdöme som kännetecknar den sunda och psykiskt friska människan.

Till slut: Borde vi inte vad gäller individer som skall styra vårt land kräva av dessa att de skall besitta en personlighet som inte gör att de helt faller utanför vad som kan kallas normalt mänskligt beteende utan också ett föredöme som ledare



Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:, ,

1 svar

 1. Nu sjösätter de perversa sitt efterlängtade Ragnarök, där mer än 90% av mänskligheten skall utrotas och resten förslavas.

  I mer än hundra år har de arbetat för att göra människorna till perversa och föraktliga ‘unter-menschen’ och nu anser de att tiden är mogen för att genomföra sin urgamla plan. Folk i gemen har fullständigt gått på genus-vansinnet, HBTQ-fjollet, växthuseffekts-tramset och sagorna om corona-snuvans ödesdigra farlighet. De flesta har helt enkelt inte längre den mentala kapacitet som krävs, för att se vad som pågår direkt framför deras ögon.

  I England är diktaturen nu fullt utvecklad och polisen uppträder där som arroganta gangsters, slår brutalt ned fredliga demonstranter och sparkar in dörrarna till harmlösa personers hem.

  Vi har gått från en situation, där fredliga protester kunde göra en skillnad och där det gick att föra diskussioner med ledargarnityret, till en situation, där den samlade makteliten äger och/eller kontrollerar allt: Bankerna, pengarna, medierna, politikerna, tjänstemännen, juristerna och poliserna. De är fullständigt extatiska i sin maktberusning och känner sig nu så säkra i sadeln, att de inte längre bryr sig om när de avslöjas. De kan numera till och med skryta offentligt med sina perversa illdåd, utan att det finns en möjlighet för omvärlden att göra något åt dem.

  Det är där vi är nu, go’ vänner. Visst vet jag att Carl Norberg och en hel del republikanska amerikaner tror att det pågår en kraftsamling i det fördolda runt Donald Trump och att träsket snart kommer att rensas upp, men för mig ter sig det de pratar om mera som verklighetsfrämmande önsketänkande. Visst hoppas även jag att Norberg & Co. har rätt, men min tro är att med massvaccinationerna mot corona så inleds massakern.

  Gilla

%d bloggare gillar detta: