Trupper samlas runt Trump när den slutliga uppgörelsen börjar

2020-11-30
Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/


In Reelection Bid, Trump Pushes Afghan Troop Withdrawal To Meet Campaign  Promise

Händelserna kommer att nå en toppnivå i USA och över hela världen när informationskrigsföringen förändras till kinetisk krigföring, är Pentagon, MI6 och FSB-källor överens om. De amerikanska militära- och underrättelsebyråerna samlas nu kring president Donald Trump eftersom medborgarna i USA lagligen valde honom, bekräftar Pentagon-källor.

WDS (White Dragon Society, red.anm) har haft reservationer angående Trump på grund av ett citat som vi tyckte var djupt störande (se hans Twitter för källa):

”Jag kom ut med vacciner som folk inte trodde att vi skulle ha på fem år men vi har dem, de kommer att distribueras om två veckor.”

Men det visar sig nu, vilket vissa läsare har noterat, att Trump, vars egen son är ett offer för vacciner, spelade 5D-schack. Här är förklaringen från Pentagon:

“FDA, CDC, DOD, Storbritannien, EU och Trump är medvetna om att Pfizer, Moderna mRNA-vacciner kan förändra DNA, orsaka sterilitet eller ha nanokomponenter som kan utlösas av 5G. Så det här kan vara en fälla för att arrestera dessa eugeniker och nationalisera Big Pharma”.

Canada's Justin Trudeau says he's evolved since wearing brownface. Will  voters accept that? - Los Angeles Times

Vi fick också en bekräftelse från MI6, att planerna gällande vaccinet som läckt ut från Kanada var äkta. Här är vad jesuitagenten Justin Castro Trudeau (bilden) har planerat för Kanada, enligt MI6:

”Regeringen kommer att försöka få alla kanadensare med universell grundinkomst i mitten av 2021. Enorma nedbrytningar i försörjningskedjan och ekonomisk instabilitet kommer att genomföras innan det, för att tvinga kanadensare att acceptera en grundinkomst.

Den kanadensiska militären kommer att utplaceras i alla städer för att upprätta kontrollpunkter och begränsa rörelsen under andra halvan av 2021. Sedan, när kanadensarna är eländiga och fattiga, kommer de att erbjudas ”total skuldförlåtelse”. I utbyte måste de ta Covid (Certificate of Vaccination ID) vaccinet. De som accepterar får en fotolegitimation som kallas ”Kanadas hälsopass” och de erbjuds en grundläggande inkomst och frihet att resa. De som vägrar kommer att föras till koncentrationsläger”.

Kom ihåg att Justin Castro är son till den kubanska kommunistiska diktatorn Fidel Castro. Han mördade sin egen bror för att bli premiärminister.

Kommunismen uppfanns och styrdes av jesuiterna och gjorde Justin Castro till en kommunistisk manchurisk kandidat. Det är därför som den kanadensiska militären behöver samarbeta med sina amerikanska motsvarigheter för att avlägsna detta hot.

Vi är också nu säkra på att påven Francis inte längre finns med oss. Kom ihåg att han försvann i flera veckor efter Covid-attacken mot Italien och sågs bara som ett hologram som dyker upp vid sin balkong. Nu har vi en ny påve Francis som marknadsförs i företagets propagandamedia och som stöder Antifa, ber folk att bära masker och främjar vaccination.

Vi har försökt kontakta påven Franciskus via P3-frimurarna och de säger att de inte längre kan nå honom. Så katoliker, förstå att din påve har ersatts av en falsk vars ord och handlingar helt klart skiljer sig från den man som vi såg före Covid-attacken. Vatikanen verkar ha fallit till satanistiska krafter.

General Michael Flynn är nu ledare för en gemensam multinationell militär operation mot Satanic Cabal, säger Pentagon källor. General Flynn beskrev situationen på detta sätt: 

”Vi går igenom historiens smältdegel och om vi inte rättar till vad som händer under de närmaste veckorna … är det färdigt med detta land”.

Vi rekommenderar starkt att du lyssnar på hans halvtimmes långa tal som finns här:

https://www.worldviewweekend.com/tv/video/wvw-tv-exclusive-lt-general-michael-flynns-first-interview-president-trumps-pardon

Motattacken mot kabbalen är nu helt igång och ”DOJ förbereder sig för avrättningar genom att skjuta trupper, hängningar, gaskamrar och elektriska stolen”, säger Pentagon-källor.

Gina Haspel must atone for her past to become CIA director | Gina Haspel |  The GuardianVi hör också från CIA- och Pentagon-källor att CIA-direktör Gina Haspell  (bilden) är …

”satt på is, bokstavligt talat efter att ha fastnat i den senaste brandbekämpningen i Tyskland över valservrarna med specialstyrkor som går upp mot byrån. Hela byrån kontrolleras globalt från topp till tå. En massiv förändring sker. Det finns många försvinnanden som äger rum”.

Vi kan bekräfta från våra egna direkta källor att många försvinnanden sker i Japan. Sist utfärdade vi, White Dragon Society, ett ultimatum till Pentagon för att göra något i detta land och det har börjat.

Pharma firm, Osaka University to test coronavirus vaccine on animals |  Prothom Alo

Utlösaren var en presskonferens på Foreign Correspondent’s Club med Ryuichi Morishita (bilden), en japansk slavregering. Vid denna konferens, där din korrespondent deltog, sa Morishita att den japanska regeringen hade köpt 120 miljoner vaccin vardera från Pfizer och AstraZeneca samt ytterligare 50 miljoner från Moderna. Han sa att de skulle administreras till det japanska folket och den japanska regeringen. Läkemedelsföretagen skulle inte betala ersättning för negativa biverkningar. Morishita medgav också att han aldrig har sett ”Covid” -viruset under ett mikroskop eller en äkta Covid-patient.

Yuriko Koike | Asia Society

I förra veckan sade också Tokyos guvernör Koike Yuriko (bilden), ”Vi har ett mål på 1 000 positiva COVID-testresultat”. Hon korrigerade sig själv, men det här är en uppenbart Freudiansk-glidning. Hon försökte berätta för världen att hon beordrades att sammanställa åtminstone så många falska positiva saker per dag för huvudstaden.

Nu samlas kabbalagenter upp i Japan eller sådana som David Atkinson (från Goldman Sachs), Heizo Takenaka och många andra. Detta har resulterat i att den här författaren har fått många personliga dödshot och att han har fått ledningen till sina juldekorationer avklippt som en varning. Vårt svar kommer att vara att vi fortsätter med att hugga av kabbalnätverket i Japan. De människor som tas bort i Japan, rapporterade alla till antingen Rockefeller- eller Rothschild-brottsfamiljerna.

Om du tittar på vem den så kallade presidenten Joe Biden valde ut för sitt kabinett, kan du se att de är nästan alla medlemmar i det Rockefeller-kontrollerade Council on Foreign Relations.

Joe Biden lovade att han skulle bilda ”det mest skiftande kabinettet” i USA:s historia. Detta kan vara sant när det gäller hudfärg och kön, men nästan alla hans viktigaste framtida regeringsmedlemmar har en sak gemensamt: de är verkligen medlemmar i USA:s utrikesrådsråd.

Detta är fallet för Anthony Blinken (delstat), Alejandro Mayorkas (inrikes säkerhet), Janet Yellen (statskassan), Michele Flournoy och Jeh Johnson (kandidater till försvar), Linda Thomas-Greenfield (FN: s ambassadör), Richard Stengel (USA Agency for Global Media; Stengel kallade propaganda ”en bra sak” vid en CFR-session 2018), John Kerry (Special Envoy for Climate), Nelson Cunningham (kandidat för handel) och Thomas Donilon (kandidat till CIA-direktör).

Jake Sullivan, Bidens nationella säkerhetsrådgivare, är (ännu) inte CFR-medlem, men Sullivan har varit seniormedlem vid Carnegie Endowment for International Peace (en tankesmedja som ”främjar aktivt internationellt engagemang från USA”) och medlem i USA:s tyska Marshallfonds ”Alliance for Securing Democracy” (en stor initiativtagare till ”RussiaGate” desinformationskampanj för att begränsa Trump presidentskapet), som båda drivs av ledande CFR-medlemmar.

Trump tar nu dem alla ur spel. Här är resten av Pentagon-rapporten för den här veckan:

What It's Like to Be Madeleine Albright in the Age of Trump  Henry Kissinger – Wikipedia  Jane Harman – Wikipedia  Eric Cantor - Ballotpedia

”Trump släppte Kraken när han benådade Mike Flynn den 25 november och avskedade sionistiska judar från försvarspolitiska nämnden, ledda av tidigare statssekreterare Madeleine Albright och Henry Kissinger, tidigare ledamoten av House Intelligence Committee Jane Harman och före detta House Majority Leader Eric Kantor.

https://edition.cnn.com/2020/11/26/politics/trump-administration-defense-policy-board/index.html

James Wolfensohn - WikipediaDen främsta judiska bankiren och före detta Världsbankschefen Jim Wolfensohn (bilden) är död. Det sker 1000-tals militära flygningar med överlämnade kabbalsoldater och deras ledare till Gitmo, Honduras, hemliga platser och amerikanska militärbaser.

Trump ger vid Camp David kabbalmedlemmarna tillräckligt med rep för att hänga sig själva när han förklarar sionister, demokrater, judiska medier, big tech och Deep State, utländska och inhemska, som fiendens stridande.

(märk väl att det sker flygningar även i Skandinavien!! red.anm.)

Klaus Schwab - WikipediaMilitära operationer måste också ta bort Angela Saxe Gotha Hitler Merkel från makten i Tyskland och skicka specialstyrkor till Schweiz för att sammanföra medlemmar i familjen Rothschild där. De kan börja med att ta Klaus Schwab (bilden) från World Economic Forum och få honom att sjunga om sina marionettmästare. Det beror på att WEF är den centrala noden i den vaccinations-digitala penningplanen”.

Rörelser som dessa är viktiga, men vi måste allvarligt överväga möjligheten att den verkliga fienden är, som gnostikern Illuminati länge har hävdat, en skurk AI. Det finns många bevis för detta, dvs Covid-AI (1 = A 9 = I). För det första kom de flesta av de verkliga dödsfallen från Covid-19 från 5G-elektromagnetiska attacker och inte från en fysiskt existerande bakterie eller virus.

En annan är att vaccinerna innehåller nano-RFID-chip, återigen den som en typ av AI, som skulle behövas för att kontrollera människorna. Ett växande antal världsledare och nu påven Franciskus, framträder i media som programmerade visuella effekter, eller maktlösa dubbelgångare och marionetter som läser ur manus.

Om vi, vilket nästan är säkert i det här fallet, har det att göra med en skurk AI, och här krävs drastiska åtgärder. Det viktigaste är att ta bort kontrollen över världens monetära system. Ta en titt på den här omslagsbilden för den kabbala Angelli- och Rothschild-familjen som kontroller tidningen Economist och se vad finansernas maktkontroll visar dig:

Om du tittar på bilden står det, ”infoga stimulansfonder”, vilket betyder centralbankens dator med roliga pengar. Vad får du av detta: Ett Joe Biden-ordförandeskap, massvaccinationer, en upplösning av USA, kinesisk kontroll via ”pandemisk” fascism, kärnvapenterror etc.

Lyckligtvis säger MI6-källor att världens militära styrkor är på väg. Här är vad de planerar för det finansiella systemet, enligt MI6:

”All världens rikedom är avsedd att användas för att backa upp det nya systemet, som gör en noggrann inventering, utför värderingen, sammanställer värderingen och använder det värdet för att beräkna valutans värde och allt annat som i huvudsak ersätter IMF:s SDR-system … Alla dessa måste verifieras av världens militär.”

 

”Dark Winter” – Millions Of Americans Are Expected To Lose Their Homes

Det är också oundvikligt att varje omstart av systemet måste innehålla ett jubileum av något slag. Enligt det nuvarande systemet måste cirka 40 % av amerikanerna kastas ut från sina hem mitt på vintern eftersom de inte kan betala sin hyra eller inteckning. Det kommer uppenbarligen inte att hända.

Till skillnad från kabbalens kommunistiska plan att se till att ingen slutar att äga egendom, vill White Dragon Society se till att alla har rätt att äga sin egen egendom. Specifikt kommer människor att sluta äga sin nuvarande bostad med skuld. Hyresvärdar kommer att ges motsvarande hyresintäkter av regeringen.

Om de västerländska länderna inte ska tas över av Kina, måste de också modernisera sina egna ekonomiska system.

China dominates world export markets despite US trade war

Medan västvärlden fortsätter sitt inbördeskrig, marscherar Kina framåt. År 2001 ledde Kina i världen med endast 61 viktiga produktkategorier. Men fram till 2019 hade den mer än femdubblat sin andel till 320 kategorier, många inom högteknologiska områden såsom datorer. Det stora FoU-förvärvet som följde med att etablera ledande internationella företagsfabriker i Kina har gett CCP en rasande start.

Efter Covid-attacken i februari i år hoppade Kinas export från 14 % av de totala exportvärdena för Organisationen för ekonomiskt samarbete och utveckling till 24 % i april, eftersom Peking ”behärskade pandemin”. De slog sannolikt ner antalet förstoringscykler för ett falskt negativt PCR-test, medan andra G20-länder använde en rekommenderad 45-cykel = 95 % falskt positiva miljöer för att stödja införandet av drakoniska åtgärder.

Kina förberedde sig i förväg för att exportera masker och andra ”pandemi” -relaterade varor.

Det betyder att även om västvärlden ”får skurkarna” kommer de fortfarande att förlora på lång sikt till Kina om de inte gör om och moderniserar sina ekonomiska system. För detta ändamål gör ryssarna, japanerna, brittiska samväldet och Pentagon sig redo att inrätta en framtida planeringsbyrå för att ersätta de khazariskt kontrollerade FN, BIS, Världsbanken och IMF, etc.

2020 Needs A Dramatic End, Right? This Is How A ‘Beaver Moon’ Will Countdown To A Jaw-Dropping Sight

Woman silhouette on the full moon

På den esoteriska sidan av saker är ikväll en blodbäver fullmåne.

Den föregicks av en eldkula över Tokyo som var lika ljus som en fullmåne.

Vänta dock inte på att himlen faller ner, det är dags att vidta personliga åtgärder direkt.Kategorier:Världspolitik

Etiketter:, , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: