Centertoppen Fredrick Federley levde med dömd pedofil

Malmö 27-11-2020

Till Fredrik och andra s k sakkunniga politiker

Bryssel calling | SVT Play

Den som vill se Fredrik och tre andra EU – parlamentariker och deras lyxliv på vår bekostnad i Bryssel skall se på serien Bryssel Calling som just nu sänds på TV 1.

Där svassar Fredrik och Jytte Guteland, Alice Bah Kunhke och Sara Skyttedal omkring i korridorerna i moderiktiga och säkerligen svindyra kreationer och sminkade som om dom var på väg till någon festlig tillställning. Knappast några arbetskläder som vanligt folk bär på normala arbetsplatser.

Serien kan bara framkalla äckelkänslor när man ser dessa fyras liv och leverne i Bryssel som till stor del tydligen består av kramande och kyssande av andra s k parlamentariker när dom sammanstrålar för att delta i en mycket betungande omröstning. Troligtvis så skulle samtliga dessa fyra kollapsa redan innan första kafferasten om dom hade haft en anställning på en arbetsplats där man skulle utföra något lättare fysiskt arbete. Eller kanske tidigare om dom hade upptäckt att det hade fastnat lite skit under dom välmålade långa naglarna.

Ser man sedan deras sekreterare och andra som dom anställt för att underlätta det oerhört betungande uppdraget som EU-parlamentariker så tycker jag mig ganska tydligt skönja att vissa av dessa har samma sexuella läggning som Fredrik. Dom kallar sig för ”politiskt sakkunniga” vad nu det är för något speciellt med att vara ”sakkunnig” som politiker. Jag var i så fall ”sakkunnig” lokförare när jag jobbade och en rörmokare är väl också ”sakkunnig” likväl som en golvläggare eller vad som helst.

Jag skulle vilja kalla hela gänget som man ser i programmet för sakkunniga kaffedrickande skitsnackande parasiter som kostar oss skattebetalare alldeles för mycket och det särskilt när man betänker vilken skada dom orsakar oss medborgare genom sina beslut. Titta bara hur Europa ser ut idag tack vare EU.

I dom avsnitt som hittills visats i Bryssel Calling har man ännu inte redovisat dom här fyras löner och andra förmåner som dom har men var och en av dessa 20   parlamentariker som Sverige har tjänar i runda slängar 200 000 kr i månaden så visst har dom råd med sitt lyxliv i Bryssel.

När jag ser programmet och dom personerna som där dyker upp oavsett från vilket land dom kommer från så får jag en känsla av att detta EU–parlament inte är något annat än en tummelplats för personer med ska vi säga en lite udda sexuell läggning så jag tror att t ex Fredrik har hamnat på rätt plats.

Vi har ju en annan svensk parlamentariker där som likt Fredrik också har samma läggning och som också på något inte helt normalt sätt satt barn till världen.

Säkerligen finns det många fler likadana  inom EU parlamentets väggar som här har hittat sitt eget Eldorado.

Vad det gäller Fredrik så undrar man ju hur han är funtad som flyttar ihop med en dömd pedofil när han har en tioårig dotter där hemma. Det är väl ungefär som att låta en varg flytta in bland fåren i stallet.

Men det är klart att när man ser vår EU-parlamentariker visa upp sin sakkunnighet i att klä sig i kvinnokläder och kalla sig för Ursula i filmen här under i inlägget så förstår man kanske lite bättre hur man kan göra så. När man ser Fredrik som Ursula så förstår man också bättre hur landet har hamnat i den sjuka och onormala tillvaro som det idag befinner sig i p g a sådana politiker.

För kanske 10 år sedan så skrev jag till  Fredrik och gratulerade honom när han blev misshandlad av ett invandrargäng. Jag tyckte att det var bra att han fick smaka lite på det samhällsklimat som tack var honom och hans parti redan då rådde i landet och som nu har blivit ännu värre.

Jag tyckte inte ett dugg synd om honom då och gör det inte idag heller. Faktiskt tvärt om!

F ö så vill jag ännu en gång passa på att be om ursäkt för att jag röstade ja till medlemskap i detta dårhus som EU-parlamentet är.

Hade jag vetat vad detta skulle leda till så hade jag röstat nej!

Sandor Herold, normalt klädd manlig invandrare


Joakim Lamotte 

· Varför skyddar medierna en pedofil? I veckan avslöjades att centerpartisten Fredrick Federley lever ihop med en dömd pedofil. Precis som många andra har jag tagit del av den vidriga domen mot mannen. Det är något av det äckligaste jag läst och rör sig om 22 fall av grova våldtäkter mot barn och hans offer var bara 9 och 6 år när övergreppen skedde.

I domen beskrivs i detalj vad flickorna utsattes för, men det är för vidrigt för att beskriva. Enligt domen är han en fara för barn och därför förstår jag inte varför han nu skyddas av svenska medier.

Personligen kommer jag som journalist aldrig skydda personer som ger sig på barn. Däremot vill jag göra allt i min makt för att inga andra barn i framtiden skall råka ut för den här mannen.

Därför publicerar jag nu en bild på honom. Mannen hette Jonas Lind, men har efter domen bytt namn till Jonas Almqvist. Att Federley kände till mannens brott är ännu inte styrkt, men enligt min research och mina källor pekar allt på att så är fallet. Oavsett bör allmänheten få veta vilka brott den här mannen är dömd för. Dela gärna detta för att varna andra.

Bilden kan innehålla: 1 person, närbild


Kategorier:Svensk politik

Etiketter:, , ,

1 svar

  1. Centerpartiet ett skrämmande parti, undrar vad som kommer härnäst?

    Gilla

%d bloggare gillar detta: