Tankar kring situationen i Sverige, nr 19

Jag brukar ha som vana att spara något som jag finner ”extremt”, ”märkligt” eller kanske helt enkelt bara ”lite kul” när det gäller Sverige och vad svenskarna tycker. Nu ska jag ge er ett smakprov på vad jag har här i ”skafferiet” för den här gången. Hoppas ni har det lika kul som jag! – eller förfäras…

Tidigare publicerade utgåvor finns på
https://bakomkulisserna.biz/?s=situationen+i+sverige&x=13&y=14

Nu har det varit ett tag sedan jag fyllde på här. Tack Kalle för alla talande bilder jag fått och som ni ska få ta del av!


Det blev våra politiker för hela slanten 🙂

En bild som visar text

Automatiskt genererad beskrivning
En bild som visar text

Automatiskt genererad beskrivning
En bild som visar text

Automatiskt genererad beskrivning
En bild som visar person, grupp, stängsel, personer

Automatiskt genererad beskrivning


Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: