Organisering av ”grupptalan” om återbetalning av public service avgiften pga avtalsbrott

Vi startar idag organiseringen av en ”grupptalan” mot skatteverket för återbetalning av public service avgiften.


I villkoren för public service avgiften ställs krav om saklighet, opartiskhet och demokrati men SVT har bevisligen brutit dessa regler upprepat så nu kräver vi tillbaka den avgift som tagits under falskt föregivande.
Om du vill delta sker det i två steg :


1. På den epostadress du använde för att registrera dig som medlem i Folkrättsrörelsen får du ett yrkande som du fyller i med ditt namn, bostadsadress och din signatur på sista sidan. Sedan skickar du själv in det till Skatteverkets registrator.Yrkandet skickas ut 29 septemeber 2020 och sedan varannan dag eller på begäran i mån av tid. 

2. Ensam är svag, många är starka.För att stärka vår ”grupptalan” vill vi att du signerar denna namninsamling som du hittar här (länk) med ditt förnamn, efternamn och bostadsort. vill du få uppdateringar i frågan anger du frivilligt en epostadres. 


Frivilligt, ickebindande. Att delta i denna ”grupptalan” är frivilligt, gratis och icke-bindande. Vi gör detta för att vi vill stärka medborgarnas demokrati och rätt till ett opartiskt sakligt public service där vi genom offentlighetsprincipen i Tryckfrihetsförordningen ges insyn och kan kontrollera saklighet, opartiskhet och demokrati genom offentlig insyn i den public service vi genom tvång finansierar. 


Vänligen notera att lagarna kring källskydd och meddelarskydd regleras i just Tryckfrihetsförordningen, skydd av en källas identitet står över rätten till offentlig insyn.

Läs mer https://www.folkratt.com/Kategorier:Svensk politik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: