Fortsatt oro för falskflagg operation i Sverige

2020-11-22

I allt kaos vi nu går igenom är det viktigt att förstå att just kaos är verktyget negativa makthavare alltid använt för att förändra samhället snabbt i negativ riktning. Falskflagg operationer har länge varit en viktig metod, inte minst de senaste decennierna med kulminering vid 11:e september.

Efter 11:e september började kriget mot terrorn som gett våra västerländska regeringar mandat att föra krig, övervaka folket och kraftigt minska mänsklig frihet. Allt för vår trygghets skull. Ole Dammegård har under flera decennier undersökt terrorn och är idag en av världens absolut främsta experter.

Det han fann under sina år med research var INTE muslimska fundamentalister utan just falskflagg operationer. Han har blivit expert i att förutspå var man kommer slå till nästa gång och nu varnar han kring en eventuell attack i Sverige, möjligen Stockholm. Vi är mycket tacksamma till alla som delar vidare den här informationen.Kategorier:Svensk politik, Video

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: