Arab som vill starta ”väpnat inbördeskrig” mot SD dömd för flera grova brott

2020-11-20

https://www.friatider.se/arab-som-vill-starta-vapnat-inbordeskrig-mot-sd-domd-flera-grova-brott

33-årige Krar Al-Hamede i Malmö, som står bakom politiska initiativ som ”Arabiska partiet” och ”Nordiska avdelningen”, är dömd för flera grova brott.

Krar Al-Hamede invandrade till Sverige från Irak på 90-talet. 2009 dömdes han till rättspsykiatrisk vård med särskild utskrivningsprövning för grov misshandel, misshandel, försök till misshandel, hemfridsbrott och ofredande.

Den grova misshandeln gällde en händelse sommaren 2009 då den 33-årige araben hamnade i konflikt med sin hyresvärd efter att han inte betala hyran. Konflikten slutade med att Al-Hamede högg hyresvärden i huvudet med en skruvmejsel.

En granne som blev vittne till den oprovocerade skruvmejselattacken ingrep och avstyrde fler attacker. Hugget var så allvarligt att ”det utan tvivel kunde ha lett till avsevärt allvarligare skador”, skrev domstolen i sin dom.

De övriga åtalspunkterna Al-Hamede fälldes för gällde konflikter mellan honom och hans två bröder. Han har vid flera tillfällen sökt upp dem i deras hem och varit våldsam och hotfull. Den ena brodern har beviljats kontaktförbud mot Krar Al-Hamede på grund av dennes hotfulla och aggressiva beteende mot honom och hans fru.

Våren 2016 beslutade förvaltningsrätten att häva den rättspykiatriska vården av Krar Al-Hamede, i strid mot den ansvarige chefsläkarens inrådan. Så snart han var på fri fot igen slutade han ta sina mediciner och sökte på nytt upp sin bror och dennes fru. Han greps året därpå utanför broderns bostad när han stod och skrek hotfullt utanför fönstret. Efter det fattades beslut om att åter tvångsomhänderta honom.

Enligt domstolshandlingar som Fria Tider tagit del av försörjer sig 33-åringen på bidrag och släpptes nyligen ut från psykvården.

https://bakomkulisserna.biz/2020/11/14/krigshot-mot-sverige-utfardat-pa-facebook/Kategorier:Svensk politik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: