Dominions VD medger att valet var fastställt för att ”Trump inte skulle vinna”

Dominion executive admits fixing election to ensure “Trump’s not gonna win”

11/17/2020 / By Ethan Huff

https://www.newstarget.com/2020-11-17-dominion-executive-admits-fixing-election-against-trump.html

The Disturbing TRUTH About ERIC COOMER Head Of Security for DOMINION Voting  Systems! MUST SEE! - YouTube

Den fanatiska ”anti-Trumpern” och självidentifierade Antifa-medlemmen Eric Coomer, den nuvarande viceVD:n för det amerikanska teknikföretaget Dominion Voting Systems, medgav på sociala medier att han riggade valmaskinerna för att förhindra att president Trump vinner i detta omval.

I en kraftfull intervju med Michelle Malkin avslöjade Joe Oltmann, grundare av FEC (Faith Education Commerce) United, hur han i hemlighet infiltrerade sig med ett lokalt Antifa och lyssnade till diskussioner med ”Eric från Dominion”, med hänvisning till Coomer, och hans roll i att styra ett val.

Oltmann avslöjade att ”Eric” hade instruerat sina kamrater i Antifa att ”öka pressen” på deras motstånd mot ytterligare en Trump-seger. När en av dem svarade med att fråga vad Antifa skulle göra om Trump vinner, svarade Eric något i stil med:

”Oroa dig inte för valet; Trump kommer inte att vinna. Jag försäkrade mig om det! ”

Oltmann, som driver ett dataföretag, inledde omedelbart sin egen utredning angående Coomer, som visar sig ha varit exceptionellt aktiv på sociala medier och uttryckt hat och galla mot presidenten.

Coomer hatar inte bara presidenten utan han hatar också dem som stöder presidenten, brottsbekämpning och människor från Texas, baserat på hans historia på sociala medier.

”Vad sägs om Trumps valintegritetskommission utlöste Coomer?” frågar Jim Hoft som skriver för The Gateway Pundit.

”Var det en del av” Sårbarheter i röstningssystem och metoder som användes vid federala val som kunde leda till felaktiga röstregistreringar och felaktig omröstning, inklusive bedrägliga röstregistreringar och bedräglig omröstning”, som fick Coomer att nå en barnslig härdsmälta på sin Facebook-sida? ”

En del av denna svordomsladdade tirad från Coomer innehöll en otäck sektion om hur ”vår Cheeto-in-chief”, (överhuvud) med hänvisning på Trump, var ”en lögnhals i lågorna från [tidigare statssekreteraren från Kansas Chris] Kobach.”

Twitter censurerar Oltmann för att avslöja sanningen om Coomer, Dominions valfusk

Dominion, som är knuten till både Nancy Pelosi och Dianne Feinstein, verkar ha i sina övre led en reaktionär Trump-hatare som uttryckt en vilja om att göra allt för att hindra Trump från att vinna ett omval.

Omedelbart efter att Trump vann 2016 meddelade Coomer, förresten på Facebook, att han inte längre skulle vara vän med någon som röstade på Trump, och namngav tre specifika vänner som han misstänkte gjorde det och uppmanade dem att ”ta bort” honom från vänskapslistan.

Enligt Coomer skulle bara en ”f *** ing idiot” någonsin kunna rösta på ”den där pratmakaren f *** – tard FASCIST RACIST F ***.”

I slutet av en tirad med flera stycken fyllda med denna typ av språk lade Coomer till en ansvarsfriskrivning om att hans ”åsikter är rationella och helt mina egna.” Han tillade att de ”är baserade på förnuft och (är) mycket trovärdiga”, och drar till med det muntert avslutande uttalandet: ”Jag är partisk”.

För att våga presentera denna information på sitt Twitter-konto, förbjöds Oltmann från Twitter, vilket vanligtvis är fallet när lite sanning på något sätt glider igenom sprickorna och landar i en tweet.

Tänk på att ett 30-tal amerikanska stater, inklusive alla kritiska swing-stater i novembervalet, använde sig av Dominion Voting Systems, som Coomer visserligen ändrade för att hjälpa Joe Biden till att ”vinna” istället för Trump.

”Uppror, förräderi, spionage som alla begås av kommunistoperatörer inom vår regering, straffas alla med döden”, skrev en kommentator på The Gateway Pundit om dessa senaste avslöjanden.

”Frågan är … finns det några riktiga amerikanska konstitutionella republikanska patrioter kvar i vår regering som ser till att domarna verkställs?”Kategorier:Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: