”Brådskande” anbud på ett AI-system som ska processa ”hög volym” av COVID-19-vaccinskador som beskrivs som ett ”direkt hot mot patienters liv”

November 17, 2020
https://humansarefree.com/2020/11/urgent-bid-process-high-volume-vaccine-injuries.html

Medan de ljuger, de förrädiska vanliga medierna, och berättar för oss alla att covid-19-vacciner är helt säkra och ”95 % effektiva” – och denna lögn upprepas av PJ Media, Breitbart och andra så kallade ”konservativa” nyhetstidningar – har Storbritanniens regeringen lagt upp ett anbudsförfarande och ett tillkännagivande om kontraktsavtal där man söker ett artificiell intelligens (AI) -system som kan behandla den förväntade översvämningen av covid-19-vaccin- och biverkningsskador.

Med titeln enkelt, ”Supplies – 506291-2020” och hittades på denna länk på Tenders Electronic Daily, detta kontraktsavtal, som vi ursprungligen publicerade den 19 oktober 2020 och sammanfattas enligt följande:

Uk Government Posts 'urgent' Bid For Ai System To Process 'high Volume' Covid 19 Vaccine Injuries Described As 'direct Threat To Patient Life'

Medicines & Healthcare Products Regulatory Agency (MHRA) (motsv. Socialstyrelsen, red.anm) söker omgående en programvara för artificiell intelligens (AI) för att bearbeta den förväntade höga volymen av Covid-19-vaccin biverkningar (ADS) och se till att inga detaljer från ADR:s reaktionstext missas.

Begäran om AI-systemet för att behandla covid-19-vaccinreaktioner kommer från Storbritanniens Medicines & Healthcare Products Regulatory Agency, MHRA.

Vidare i dokumentet beskriver MHRA en ”extrem brådska enligt regel 32 (2) (c) relaterad till utsläpp av ett Covid-19-vaccin” och säger att den förväntade översvämningen av biverkningar från covid-19-vaccin kommer att överväldiga dess nuvarande ”äldre system”.

”Om MHRA inte implementerar AI-verktyget”, förklarar MHRA, “kommer det inte att kunna behandla dessa alternativa alternativ effektivt. Detta kommer att hindra deras förmåga från att snabbt kunna identifiera eventuella säkerhetsproblem med Covid-19-vaccinet, vilka utgör ett direkt hot mot patientens liv och folkhälsa”.

Den extremt brådskande statusen för detta anbud förklaras ytterligare i:

Orsaker för extremt brådskande – MHRA erkänner att dess planerade upphandlingsprocess för SafetyConnect-programmet, inklusive AI-verktyget, inte skulle ha avslutats med vaccinlanseringen. Detta leder till en oförmåga att effektivt övervaka biverkningarna från ett Covid-19-vaccin.

Oförutsägbara händelser – Covid-19-krisen är ny och utvecklingen i sökandet efter ett Covid-19-vaccin har hittills inte följt något förutsägbart mönster.

Låter detta som en byrå som förväntar sig att Covid-19-vaccinet är säkert och effektivt?

Det som framgår av beskrivningen i kontraktstilldelningsdokumentet är att:

 1. MHRA förväntar sig att covid-19-vacciner orsakar en kraftig ökning av skadliga verkningar / bieffekter
 2. MHRA är fullt medveten om att dessa biverkningar kommer att skada och döda många patienter. De varnar specifikt för ”ett direkt hot mot patientens liv.”
 3. MHRA:s äldre system kan inte hantera den förväntade volymen inkommande rapporter om covid-19-vaccinskador, vilket innebär att den förväntade volymen av sådana rapporter kommer att vara mycket stor och saknar motstycke.
 4. MHRA erkänner den ”extrema angelägenheten” om att sätta in ett nytt system för att identifiera biverkningarna från covid-19-vacciner.
 5. MHRA säger att om ett nytt AI-system inte är installerat snarast kommer det inte att kunna identifiera många av de biverkningar som härrör sig från covid-19-vaccinet, och att detta misslyckande kommer att påverka folkhälsan negativt (dvs. människor kommer att dö).

Vad detta visar är den brutala ärligheten hos MHRA bakom kulisserna, i deras upphandlingsprocess av ett AI-system. Men offentligt delar nästan alla statliga tillsynsmyndigheter runt om i världen – inklusive de i Storbritannien och USA – inga sådana detaljer till allmänheten och visar falskt att covid-19-vacciner är nästan
100 % säkra och effektiva.

Vi vet nu att även Storbritanniens MHRA inser att covid-19-vaccinerna kommer att vara extremt farliga för allmänheten och genererar en katastrofal våg av biverkningar och dödliga biverkningar. Det väcker frågan: Varför säger MHRA inte något av detta offentligt?Kategorier:Hälsa, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

4 svar

 1. De berättar om detta själva och säger att de organiserar alla revolutioner för att ockupera ledning, media och kapa ekonomier… (använd google översättning)
  https://www.moshiach.ru/view/shalom/13579.html

  Gilla

 2. ”WE WANT MOSHIACH…TO CONQUER THE GOYIM NOW!!!”
  https://www.bitchute.com/video/6GwtCLRxyGMs/
  Detta förbereds global rituell mord organiserad av ockuperade och kapade länders ledningar…. och medier…

  Portuguese Court Rules PCR Tests As Unreliable & Unlawful To Quarantine People https://greatgameindia.com/portuguese-court-pcr-tests-unreliable/
  Tempel av Salomon under antiken var enorm slakthus där alla goyim(icke judar) rituell slaktades av judiska präster vid alla 24 dygntimmar under alla 365 dagar utan stopp!!!
  – Temple of Solomon | Beit Hamikdash | Templo de Salomão

  Kannibal Prästerna gått där i blodet till knäna -en del av människokött tog de till sig och restmassor brändes i Gehenna – som kallades den Brinnande Helvete…
  https://en.wikipedia.org/wiki/Gehenna

  Gilla

 3. OBS!!!
  The shocking reason why Pfizer’s coronavirus vaccine requires storage at -70C … because it contains experimental nanotech components that have NEVER been used in vaccines before
  https://www.naturalnews.com/2020-11-18-why-pfizer-coronavirus-vaccine-requires-storage-at-70c.html

  Detta är RITUELL MORD!!!!
  UK government prepared for a vaccine death wave
  The adverse reactions caused by mRNA coronavirus vaccines are so widespread that the UK government recently admitted it is expecting a massive wave of coronavirus vaccine “adverse reactions” / side effects. As described in my previous article, “VACCINE DEATH WAVE: UK government posts bid for AI system to process the expected flood of COVID-19 vaccine injuries and side effects described as a ‘direct threat to patient life’“:

  Gilla

 4. tvångsvaccinera hela Wallenberg släkten – det är deras förtjänst och vapen mot mänskligheten!

  Gilla

%d bloggare gillar detta: