Nytt företag fyller USA:s militära vakuum

2020-11-16
Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/


Ett nytt militärföretag har bildats för att fylla det vakuum som lämnats kvar när amerikanska styrkor drar sig tillbaka från Mellanöstern, Afrika och andra platser, säger källor från Pentagon, FSB och MI6. Företaget har hundratusentals specialstyrkeveteraner till sitt förfogande från USA, Israel, Storbritannien, Ryssland, Frankrike etc. Det leds av en kvinnlig före detta FSB-agent och kampsportexpert.

Detta tillkännagivande kommer när USA: s fungerande försvarsminister Chris Miller säger:

”Vi är inte ett folk i evigt krig – det är motsatsen till allt vi står för och som våra förfäder kämpade för. Alla krig måste få ett slut. ”

Pentagon-källor säger att de välkomnar denna utveckling för att den amerikanska militären nu måste koncentrera sig på nationellt försvar, vilket idag huvudsakligen betyder ”att se till att USA inte blir en kinesisk koloni.”

Enligt dess kvinnliga ledare:

Det nya företaget har en stark bakgrund inom anti-terrorism, cybersäkerhet och intelligens. Det är opolitiskt och inte kopplat till något land. Målet är att fylla den lucka som den amerikanska militären lämnat efter sig genom att ge företag och nyckelpersoner säkerhet i högriskmiljöer.

Företaget syftar också till att hitta avsättningsmöjligheter för militära veteraner för att säkerställa att de inte börjar arbeta för skurkarna eller börjar arbeta för Rothschilds terroristfronter som Al Qaida, Islamiska staten, Antifa eller Black Lives Matter, etc.

Denna utveckling kommer vid en vaktbyte på de högsta nivåerna av den västerländska maktstrukturen då Cesare Forni, då chefen för P3-frimurarna avgick, enligt P3-källor. Det finns nu ett nytt ledarteam bland grupperna som driver militära order som Malteserriddarna, Tempelriddarna, de Teutoniska Riddarna etc., säger källorna.

De har gjort ett fredserbjudande till asiatiska hemliga sällskap men har inte fått svar när denna rapport publicerades.

Bristen på en öst/västlig-överenskommelse på denna nivå är också vad som ligger bakom det nuvarande politiska kaoset och dödläget i USA.

Vad som är tydligt är att den Khazariska Maffian erbjöd kontrollen över USA till Kina i utbyte mot ekonomiskt stöd. Planen var att installera Joe Biden som president, endast för att sedan få honom ersatt inom några veckor av den kinesiska representanten och huvudslaven Kamala Harris, uppger asiatiska hemliga sällskapskällor.

USA:s president Donald Trump fortsätter under tiden …

med att starkt protestera mot den uppenbara stölden av det amerikanska presidentvalet utfört av den khazariska maffian och deras kinesiska allierade. Eftersom den bittra kampen om valresultatet har rapporterats allmänt någon annanstans kommer vi inte att dyka alltför djupt ner i ämnet den här veckan.

Ändå noterar vi razzian i Frankfurt, Tyskland där en dataserver använts för att stjäla det amerikanska valet, och gavs till amerikanska trupper efter en räd utförd av tysk polis.


PRESSTOPP! Rep Louie Gohmert: USA:s armé gjorde razzia och beslagtog Dominion-valmaskin i tyskt serverföretag i Frankfurt

https://bakomkulisserna.biz/2020/11/15/presstopp-rep-louie-gohmert-usas-arme-gjorde-razzia-och-beslagtog-dominion-valmaskin-i-tyskt-serverforetag-i-frankfurt/


Vi noterar också att Trump har fått en militär handlingsplan för att hantera valstölden inom den khazariska maffian och allt som krävs är hans presidentunderskrift för att få den att hända. Notering från https://8kun.top/qresearch/res/11637997.html#11638253

2020-11-14

Okej, wow.

I morgon blir det en jävla skitstorm. Du kommer att vilja skärmdumpa det här så att den här styrelsen kan säga att de bröt här. Order om att verkställa militära operationer har skrivits och finns på presidentens skrivbord. Han är medveten om att den väntar på honom och hans beslut att underteckna kommer att vara till hans eget nöje. MSM har två vägar de kan välja. De är nu medvetna om att den enda vägen till att förhindra dödsstraff är den som inte vänder folket mot POTUS. Händelser under det senaste dygnet har bekräftat för dem att den amerikanska militären är i besittning av fällande bevis.

Shitstormen är dock aktuell med Covid. Guvernörer (D) runt om i landet stänger ner sina stater igen och påverkar Thanksgiving till stor del. Se på Oregon som en viktig grund i ämnet. Titta på Op Warp Speed-pressaren igen och förlika er. … åh, och världen vet nu att Merkel hjälpte Biden att ”vinna” valet …

WW3-nivåinformation, Anons.

Lycka till. Ni kommer att behöva det.

Militärt sett är allt som krävs att man ockuperar huvudkontoren för de sex stora medieföretagen som kontrollerar 90 % av de amerikanska företagsmedierna. De är Viacom, News Corporation, Comcast, CBS, Time Warner och Disney.
Dessutom skulle huvudkontoret för Google, Facebook, Apple, Amazon och Microsoft behöva vara ockuperade. Slutligen måste några hundra arresteringar utföras i och runt Washington DC. Dessa skulle vara de vanliga misstänkta. Ur ett rent militärt perspektiv kan detta ske inom 24 timmar.

Om POTUS misslyckas med att vidta dessa åtgärder måste amerikanska patrioter och militärmedlemmar som räknar med Trump för att rädda konstitutionella republiken ställa sig några svåra frågor.

Det största frågetecknet runt Trump är fortfarande hans stöd för massvaccinationer för den bevisligen falska Covid-19-pandemin. Han försökte avslöja bedrägeriet tidigt och insåg sedan den politiska motreaktionens vrede som skulle ha blivit en splittrande valfråga som demokraterna kunde attackera honom för. Så man lät Fauci och Brix ta smällen för sina rekommendationer som ”experter,” verkade kanske som den säkraste strategin när storleken för ”plandemin” utvecklades.

Trump kunde ha tänkt ut, genom att undvika miljontals dödsfall skulle det belönas på den komma valdagen och han underskattade möjligen MSM-dödskorus och obefogad kritik som väntade honom. Oavsett hur många liv som räddades skulle demokraterna fokusera på antalet förlorade och Joe skulle finna sitt – tomma säte runt middagsbordet – prata med kamerarutinen i hopp om att väljarna glömde hur han förlöjligade Trumps nedstängning av flyg från Kina i januari.

De flesta människor som dör är de äldre som mördas av brottslingar likt Cuomo i NYC:s ålderdomshem eller placeras i medicinskt skadliga ventilatorer i onödan för att de ska erhålla försäkringsbonusen på 39 000 $ som är bekvämt inställd för att motivera att antalet dödsfall växer före valet.

Trump Touts Coronavirus Vaccine Progress As Cases Climb

Till exempel sa Trump nyligen:

”I juli nådde min administration en överenskommelse med Pfizer om att tillhandahålla 1,95 miljarder dollar för att stödja masstillverkning och distribution av 100 miljoner doser, med möjlighet att köpa totalt 600 miljoner doser strax därefter.”

Pfizer är samma företag som tvingades, bland många andra saker, att betala lagliga förlikningar till nigerianska familjer för att ha genomfört ett påstått olagligt kliniskt prov på hjärnhinneinflammationsläkemedel för barn. Många av dessa barn blev följaktligen förlamade efter försöken och även fyra barn dog.

Nu twittrar Trump: Pfizer ”har producerat ett stort och säkert VACCIN långt före schemat … Vi kan inte slösa bort tid och kan bara ge den till de stater som kommer att använda vaccinet omedelbart.”

Covid-19 vaccine may have unpleasant side effects. That will mean it’s working.

Pfizer själv säger nu:

”Forskare räknar med att vaccinet kommer att förorsaka enerverande influensaliknande biverkningar – inklusive ömmande armar, muskelsmärta och feber – som kan pågå i dagar och tillfälligt hålla vissa människor borta från jobbet eller skolan”.

Till och med de mycket hjärntvättade personerna på Washington Post börjar äntligen vakna och publicerade en Op-Ed som delvis säger:

”Efter så mycket död och sjukdom från de första dagarna av det nya coronaviruset är det ett mysterium att det ännu inte har lösts. Vi förstår fortfarande inte dess ursprung eller hur det blev en global mördare. Svaren ligger i Kina, eller möjligen bortom dem. Världen behöver en trovärdig, opartisk utredning för att bättre förbereda sig för framtida pandemier.”

‘Something extremely bogus is going on’: Musk says he’s positive & negative for Covid-19 after taking 4 tests in 1 day

Elon Musk sa nyligen, ”Något extremt falskt pågår” efter att ha testat positivt och negativt två gånger efter varandra i fyra coronavirustester som administrerats av samma sjuksköterska med samma testanordning. Nu har Musk uppenbarligen blivit åsidosatt av ”Covid-19.”

Tja, Washington Post och Mr. Musk, här är vad MI6 har att säga om detta:

”Den 11 februari 2020 var det i själva verket Världshälsoorganisationen – WHO – som officiellt döpte om detta nya coronavirus, SARS-Cov-2, med den nu ökända etiketten Covid-19, en akronym för Certificate of Vaccination ID19, ett intyg om vaccination ID19.

Detta vaccinationsprogram är utformat för att begränsa den fria rörligheten genom tekniska hälsopass i det konstitutionellt olagliga ”Locked Down” av globala nationalstaterna. Detta är en taktisk användning i en strategisk odeklarerad handling för hybridkrig av globalt folkmord eller asymmetrisk krigföring utförd av ett kriminellt syndikat som försöker mörda den stora majoriteten av världens befolkning. Därefter genom avancerad teknik utöva ett globalt tillstånd av total kontroll och fullständig förslavning. Med andra ord Genocidal Global Totalitarianism – Extremistisk Global Terrorism.”

Den andra möjligheten är att hela denna COVID-bluff används som en slags initieringsceremoni för någon form av global ”återställning”, vare sig den är godartad eller på något annat sätt.

ON VIDEO! CANADA’S PRIME MINISTER ADMITS ”COVID-19 IS **OPPORTUNITY** TO BRING-IN ”GREAT RESET” (i.e. Worldwide Communism)

Till exempel sa den kanadensiska premiärministern Justin Castro i förra veckan: ”Denna pandemi har gett möjlighet till en återställning. Det här är vår chans att påskynda våra för-pandemiska ansträngningar att åter föreställa sig ekonomiska system som faktiskt hanterar globala utmaningar som extrem fattigdom, ojämlikhet och klimatförändringar.”

Vi hoppas att detta är något av ett skämt, när vi också noterar att den kanadensiska regeringen lade fram följande anbudsförslag:

Canadian government publishes bid request for "Programmable Hydraulic  Guillotines" needed "in support of Canada's response to COVID-19"

Statistics Canada (STATCAN) har krav på inköp, leverans, lossning och i drifttagning av två nya programmerbara helhydrauliska giljotiner (nedan kallade giljotiner), inklusive alla tillhörande tillbehör som är nödvändiga för att uppfylla detta krav samt praktisk utbildning för de utsedda operatörerna som finns hos National Capital Region (NCR).”

Även om allt detta är ett stort insiderskämt från hemliga sällskap och eliter, är situationen på marken för den genomsnittliga människan allt annat än rolig.

Bay Area Food Bank Now Serves 500k Working-Poor As Demand ”Doubles” 

I det förmodligen rika USA finns det nu miljoner amerikaner som förlitar sig på välgörenhet för att undvika att svälta ihjäl. Det finns till exempel två miljoner människor som får mathjälp i det större New York och 500 000 som får det i San Francisco Bay-området.

New stats reveal massive NYC exodus amid coronavirus, crime

Situationen är så hemsk att mer än 300 000 New York-bor har räddats från Big Apple under de senaste åtta månaderna, visar ny statistik.

Över hela världen har situationen nått den punkt där David Beasley, chefen för World Food Program, säger att utan miljarder dollar, ”kommer vi att ha en hungersnöd av bibliska proportioner 2021.”

Ju längre väst, särskilt USA, förblir förlamat av sin ledarkris, desto starkare kommer Asien att bli.

Asia forms world’s biggest trade bloc, a China-backed group excluding U.S.

I förra veckan undertecknades det Kina-ledda RCEP-avtalet om regionalt omfattande ekonomiskt partnerskap. Detta grupperar 10-medlemmar en samman-ställning bestående av Association of Southeast Asian Nations (ASEAN), Kina, Japan, Sydkorea, Australien och Nya Zeeland. Andra länder som Kanada, Storbritannien och Indien överväger också att gå med.

I vad som kan eller inte är en relaterad utveckling har vi en rapport från den japanska militära underrättelsetjänsten att USA:s vice president Mike Pence tog Japans premiärminister Yoshihide Suga till en ceremoni som tillber Molech (aka Satan) innan han fick bli Japans premiärminister. Suga har nu vänt sig mot USA genom att gå med i RCEP.

Förenta staternas Kina! Detta är återbetalningen till Kina för att hjälpa till med att stjäla valet för Biden. Den khazariska maffian har till och med gått med på att överlämna Nya Zeeland och Australien.

Avslutningsvis måste USA:s militär och byrå, Vita Hattarna, tvinga Trump till att vidta militära åtgärder mot den khazariska maffian i USA. Om Trump misslyckas i denna operation, måste de allvarligt planera för att sätta upp en interimistisk militärregim för att rensa upp i kloakbrunnarna som går under beteckningen Washington DC. Annars är det bara en tidsfråga innan de själva tvingas ställa upp i matkön och acceptera ett COVID RFID-vaccin i utbyte mot en digital plånbok.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: