Underrättelseexpert påstår att valet-2020 var en ”sofistikerad stingoperation” som fångade Demokraterna i det största brottsliga valbedrägeriet någonsin i historien

Underrättelseexpert hävdar att valet 2020 var en 'sofistikerad stingoperation' som fångade demokraterna i största brottsliga valbedrägeri i historien

6 November 2020
https://humansarefree.com/2020/11/intelligence-expert-claims-2020-election-was-a-sophisticated-sting-operation-that-trapped-the-democrats-in-biggest-criminal-election-fraud-in-history.html

(Uppdateringar i slutet av artikeln)

Som gäst på InfoWars ‘War Room med Owen Shroyer idag förklarade underrättelseexperten Steve Pieczenik att valet 2020 sattes upp av Trumps folk som en ”sofistikerad stingoperation” för att fånga Demokraterna och Biden-brottsfamiljen i ett obestridligt kriminellt bedrägeri.

Pieczenik arbetar inte för den federala regeringen, förklarar han, och vad han beskriver lämnar den många frågor och väcker vissa tvivel, till exempel frågan om hur en så stor operation kunde ha hållits hemlig från Demokraterna under hela tiden.

Ändå, om detta är sant, betyder det att Owen Shroyer, InfoWars och Steve Pieczenik precis bröt det som förmodligen var den största nyhetsartikeln på minst ett sekel och förminskar betydelsen av allt från Washington Post och Nixon-administrationen.

 

Ansvarsfriskrivning: Vi har ännu inte kunnat oberoende verifiera påståendena nedan. Vi rapporterar bara om vad Dr Pieczenik säger, eftersom dessa påståenden är nyhetsvärda och oerhört viktiga. Vi håller på att undersöka ytterligare.

Bland de till synes otroliga påståendena från Pieczenik finns följande:

 • Valsedlarna som användes i valet trycktes av Department of Homeland Security.
 • Varje legitim valsedel i Amerika vattenstämplades med QFS-krypteringskoder.
 • Trump var fullt medveten om stingoperationen och tillåter fortfarande att Demokraterna gräver sig djupare in i sina valbedrägerier.
 • Den sofistikerade stingoperationen var avsedd att fånga och avslöja Demokraternas massiva röstbedrägeri.
 • Allt du ser just nu med valbedrägeriet förväntades helt av Trumps folk.
 • ”Tusentals och åter tusentals National Guard [trupper]” har skickats till 12 stater just nu för att hjälpa till med att säkra de legitima valsedlarna och kasta ut de falska valurnorna som skrivits ut av Demokraterna som en del av deras bedrägeri.
 • Detta sting kommer att avslöja hela Biden-familjen och få dem alla dömda och skickade i fängelse.
 • ”Vi vattenstämplade alla röstsedlar med QFS blockchain,” och skickade 20 000 eller fler National Guard-trupper till vallokalerna.
 • De få media medlemmar som fick läsa in den här operationen kunde hålla den hemlig hela tiden, och Pieczenik tackar dem för att de gjorde det.
 • ”Detta har varit en uppställning av Trump under lång, lång tid”, säger han. ”Det här är vår motkupp mot Bidens.”
 • Arresteringar kommer genast. ”Från och med i morgon”, säger han, och de kommer att fortsätta länge framöver.
 • ”Detta är den största stingoperationen” i Amerikas historia.

Glöm inte att Joe Biden nyligen inför kameran medgav att Demokraterna har ”den mest omfattande organisationen för valbedrägeri” i den amerikanska politikens historia. 

Just där erkände Joe Biden öppet det landsomfattande valbedrägeriet, precis som han också öppet medgav att han innehöll en miljard dollar från Ukraina för att få den åklagare avskedad som tittade på Burisma-skandalerna som innebar återbetalning till hans son Hunter.

Chockerande tycker Joe Biden att demokraterna är så oberörbara att han offentligt kan erkänna nästan alla tänkbara brott, inklusive landsomfattande valbedrägerier.

Vid ytterligare undersökning av denna historia kom vi över ytterligare en del av detta rykte som måste övervägas. Det är ännu inte autentiserat, och det kan bara vara rykten eller spekulationer, men olika online-källor hävdar att de har bakom kulisserna tillgång till pressmeddelanden som ännu inte är tillgängliga för allmänheten.

Enligt ett rykte, som visas nedan, har DHS i hemlighet tillkännagett en ”valrevision” som hävdar att ”80 % av valsedlarna har misslyckats med att kontrollera valets integritet.”

När du läser detta, var vänlig att notera att vi inte kunde verifiera detta dokument eller dess källa, och vi placerar det för närvarande bara i kategorin ”rykten”. Det kan vara desinformation som kastas runt på nätet för att fördunkla valresultatet och ge patrioterna ett falskt hopp:

Dhs Val Sting Rykt

DHS (Department of Homeland Security) tillkännager valrevisionssting efter att de omstridda amerikanska valen slår gnistor av förvirring och kränker valskeptiker

I en fantastisk händelse tillkännagav DHS att det fanns en federal regeringsting planerad och sjösatt för detta val. Det fastställdes att detta var avsiktligt för att bestämma bedrägeriomfattningen i valsystemet. Med den förvirring i valresultaten som det är, har mängden bedrägeri identifierare funnit att det har varit utbrett.
Mer än 14 miljoner valsedlar har granskats rikstäckande för DHS:s nya Election Countermeasure (valmotåtgärd). Från och med 19:18 EST har 80 % av valsedlarnas integritet misslyckats med att kontrollera integriteten enligt åtgärden. Nedan följer en beskrivning av Election Countermeasure  från DHS.
Den högsta frekvensen av dessa icke-markerade valsedlar kommer från Arizona och Michigan, där över 48 % av de räknade valsedlarna inte innehöll denna vattenstämpel. Dessa väljare stöder överväldigande den demokratiska kandidaten Joseph Biden”.
Denna valmotåtgärd godkändes inte och informerades inte om till presidenten eller kandidaten Biden. Detta var en bakgrundsrevision som hade planerats redan så tidigt som i maj 2018. I det här scenariot är det tillräckligt säkert att resultatet av denna revision kommer att uppge vad vi ska göra.

Stöd för möjligheten till allt detta är en artikel från november 2019 från TheHill.com med titeln: ”DHS cyberbyrå investerar i valrevisionsverktyg för att säkra 2020-val.” Denna artikel, som hittills nästan inte har lästs av någon, förklarar:

Department of Homeland Security (DHS) cybersecurity agency tillkännagav på torsdag att de skulle samarbeta med valtjänstemän och privata sektorsgrupper för att utveckla ett valrevisionsverktyg som kan användas för att säkerställa noggrannheten i valet 2020.

Det låter påfallande lika det som Steve Pieczenik beskriver i sin videointervju med Owen Shroyer.

I relaterade nyheter talade Trump till nationen tidigare i dag och redogjorde för några av de massiva valbedrägerierna som hittills har bevittnats i hela landet:

Slutsatsen: Om det Pieczenik säger stämmer ska vi se Demokraterna som helt förstörda och ska kastas i fängelse under lång, lång tid. Låt oss hoppas att han har rätt, för om detta inte lyckas, kommer en hel del patrioter att bli extremt arga för att att ha blivit vilseledda om denna ”stingoperation”.

Uppdatering 1: David Knight Show: Nej, Röstning-per-post är INTE ett utarbetat “Sting” av Trump.

Uppdatering 2: Steve Quayle fick detta e-postmeddelande:

HEJ STEVE

EFTER NÅGON DJUPGRÄVNING FANN JAG ATT
MÅNGA AV DE SKRIVARE SOM SKRIVER UT DESSA
PAPPERSVALSEDLAR SATTE VERKLIGEN UT EN ”OSYNLIG”
MARKERING SOM GER TILLGÅNG TILL DEN
SPÅRINGSDATABAS SOM NOGGRANNT KÄNNER AV OM
NÅGOT POLISDISTRIKT SOM VALSEDLARNA LEVERANSERADES
TILL OCH DETTA BETYDER OCKSÅ ATT HELA HISTORIEN
OM VALSEDLAR FRÅN PRESSRUMET FÖR
SKRIVAREN TILL RÖSTRÄKNINGSRUMMET
I POLISDISTRIKET LIKSOM FLAGGINGEN AV DE
BEDRÄGLIGA VALSEDLARNA VAR AVSEDDA FÖR
ETT ANNAT POLISDISTRIKT.

Uppdatering 3: Tony Shaffer är en pensionerad intelligensoperatör och nuvarande chef för London Centre for Policy Research och medlem av president Trumps Advisory Board 2020. Han föreslog också att presidenten kan ha markerat alla valsedlar i årets val:

Uppdatering 4: Enligt Gregg Prescott tryckte varje stat sina egna valsedlar, MEN papperet som varje stat använde levererades av DHS och innehöll enligt uppgift QFS Blockchain Encryption Code.

Denna video visar tydligt det så kallade QFS-vattenmärket:

Låt oss titta närmare på de påstådda vattenmärkena och indikatorerna på pappret till valsedeln:

Watermark & Indicators In Ballot Paper

Jag fortsätter att uppdatera den här artikeln när jag får veta mer. Vänligen dela den och bokmärk den.Kategorier:Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: