Mark Zuckerberg stäms för inblandning i valet 2020

20/02/2020 / Av Ethan Huff
https://www.newstarget.com/2020-10-02-mark-zuckerberg-being-sued-for-meddling-in-2020-election.html

Mark Zuckerberg stäms för inblandning i valet 2020

Flera rättegångshandlingar har inlämnats mot Mark Zuckerberg på Facebook och flera andra tekniska giganter för att ha skickat kontanter till demokratiska fästen i städer i ett försök att stjäla valet 2020.

Enligt ett pressmeddelande från Amistad-projektet från Thomas More Society använder Silicon Valley en täckningsgrupp som kallas Center for Tech and Civic Life (CTCL) för att leverera stora kontantinfusioner till många viktiga städer i minst fyra svingstater. Dessa pengar används enligt uppgift för att ”köpa” fler ”blå” väljare för att tippa dessa stater till förmån för Joe Biden och Kamala Harris.

Käranden i fallen har hävdat att denna finansieringsåtgärd bryter mot en federal lag som kallas Help America Vote Act, som förbjuder lokala myndigheter, inklusive städer, att acceptera valbidrag utan statligt lagstiftningsgodkännande. Syftet med detta förbud är att hindra regeringar från att spela favoriter i valprocessen.

Genom att skicka pengar genom CTCL till städer som Kenosha, Wisc. och Philadelphia, Penn., blandar sig Zuckerberg och hans andra tekniska överherrar i det kommande valet, något de hävdade motsätta sig efter att de felaktigt anklagade Ryssland för att blanda sig i valet 2016.

”Dessa ansträngningar är avsiktligt inriktade på demokratiska fästen i syfte att öka valdeltagandet i de områden som levererade en överväldigande majoritet för Hillary Clinton i valet 2016 i ett försök att driva valet 2020″, säger pressmeddelandet om rättegångarna.

När Phill Kline, chef för Amistad-projektet för Thomas More Society, förklarade att de har fyra stycken för närvarande, förklarade de att regeringar inte har något företag att spela favoriter i valet. Dessutom har de inga affärer som kväver väljarna i ”röda” områden, vilket tydligen är vad som händer.

”Dessa riktade fonder betalar regeringstjänstemän för att visa omröstningen i blå jurisdiktioner medan guvernörerna i dessa stater gör det svårt och faktiskt avskräcker personlig rösträtt på valdagen i mer konservativa delar av staterna,” varnar Kline.

”Regeringen riktar sig mot demokratiska delar av en stat för att öka valdeltagandet, samtidigt som den riktar sig mot republikanska områden i staten för att göra det svårare att rösta, bryter mot den grundläggande förutsättningen för amerikansk rättspraxis att vi alla är lika för lagen”, tillade han.

Om du är trött på att Facebook och alla andra korrupta sociala medieplattformar försöker stjäla valet, byt till Brighteon.social istället.

Vi trodde att demokrater var emot väljarundertryck?

Ironin i att Silicon Valley trattar kontanter genom CTCL för att stötta upp ”blå” väljare på bekostnad av ”röda” väljare är att demokrater ständigt gnäller om väljarundertryckande och anklagar sin opposition för att göra exakt vad de nu gör med sina miljarder stöd.

Som påpekats av Kline har Amerika en ”mörk historia” av den här typen av saker, vilket var utbrett innan rösträttslagen blev lag. Och ännu en gång har vi dåliga spelare som försöker rigga systemet till sin egen fördel, vilket inte kan tillåtas bestå.

Vad vi vet baserat på data som samlats in från Wisconsin Voters Alliance är att CTCL redan har beviljat cirka 16,3 miljoner dollar till fem större städer i Wisconsin samt till Philadelphia, där mer än 82 procent av väljarna tillsammans valde Hillary Clinton tillbaka 2016.

Zuckerberg har också personligen utlovat 300 miljoner dollar från hans och hans frus ”Chan Zuckerberg Initiative” mot valförberedelser mitt i krisen i Wuhan coronavirus (COVID-19).

Enligt rapporter betalar Zuckerberg och hans fru Priscilla för att rekrytera valarbetare, hyra valplatser och personlig skyddsutrustning för valarbetare, bland andra ansträngningar som förmodligen syftar till att hålla alla ”säkra” medan de röstar under plandemin.

Fler av de senaste nyheterna om valet 2020 finns på Trump. Nyheter.

Källor:

Breitbart.com

PRNewswire.com

NaturalNews.com

 

 Kategorier:Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: