Biden och Fortune 500-familjerna gick i fällan

2020-11-09
Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/


Den pågående amerikanska presidentvalskuppen visar sig vara en gigantisk fälla för familjer som äger Fortune 500-företagen*), är flera källor överens om. Det är bara en tidsfråga innan Joe Biden och hans medbrottslingar kommer att anklagas och prövas för förräderi, säger Pentagon-källor.


*) En årlig lista över de femhundra största amerikanska industribolagen, mätt med bruttoinkomstprodukten riktad till sig”

    
Robert David Steele och Cyntia McKinney

Samtidigt uppger västerländska hemliga sällskapskällor att Marine Corps Intelligence Robert David Steele övervägs som president för Nordamerikas – snara grundande. Steele har nominerat den fd kongresskvinnan och 9/11-sanninssägaren Cynthia McKinney till sin vice president.

Steele säger att han och McKinney är redo att ta jobbet. Men först måste “Trump vinna för att avsluta reformerna; särskilt den korrekta valreformen, säger Robert David Steele i ett e-postmeddelande. Steele tillägger att Trump håller på att avslöja valbedrägeriet och förklaras som segrare, då kommer ett antal människor att avgå från Kongressen för att undvika att sättas i fängelse.

Här är vad Pentagon-källor hade att säga om situationen:

”Trump vann i en jordskredsseger med 80 % av de lagliga rösterna och kan få 300 elektorsröster, eftersom CIA:s knäppa programvara Dominion och vilda röstningsbedrägeri från demokraternas sida är avslöjad.”

Dominion Voting Systems - WikipediaMånga äkta nyhetsmedier rapporterade också att Dominion Voting Systems, som kontrollerar mer än en tredjedel av valmaskinsmarknaden, använder ett kraftfullt lobbyföretag som har en långvarig assistent till talmannen Nancy Pelosi. Dominion har också kopplingar till Clinton Foundation och en stor andel ägs av Demokraternas senator Dianne Feinsteins make.

Did Dianne Feinstein Get Her Husband's Company a USPS Contract?
Herr o fru Feinstein

”Det pågår verkligen ett massivt valfusk. Jag var valobservatör och jag såg det själv …. Jag såg en person underteckna en edlig förklaring om att han inte skickade in en poströst, men någon annan skickade den i hans namn, säger Christopher North, en vän som arbetade som valobservatör i Pittsburg. North noterar att i hans område fick ”Biden mer än 50 % fler svarta röster än Barack Obama fick 2008 och i många områden var valdeltagandet över 100 %.”

Om du inte redan har sett det, förklarar bland annat veteranen och chefen för USA:s utrikesdepartement, Steve Pieczenik, hur en smart fälla sattes för att avslöja de blivande rösttjuvarna, genom att sätta ett hemligt märke på alla äkta valsedlar. Pieczenik och andra säger att detta har resulterat i en grossistexponering av det khazariska maffianätverket i USA.

Torture allegations dog Gina Haspel as she is poised to be first female CIA head | CIA | The Guardian”Trump kan sparka CIA-direktören Gina Haspel (bilden) och rensa byrån och många Deep State-anhängare någon annanstans i regeringen,” tillägger Pentagon-källorna.

Medan väst är distraherad med sitt odeklarerade inbördeskrig, betyder stora militära drag att situationen blir mycket farlig runt om i världen. Vi får rapporter om massiva truppförflyttningar i … Mexiko, Kanada, Ukraina, Centralasien, Afrika och vid den kinesisk-indiska gränsen etc.

Till exempel fick vi följande information från en källa i Slovakien:

”NATO-trupper flyttar från Västeuropa mot Ukraina. Det börjar se ut som om de skulle ockupera strategiska punkter och inom en snar framtid skulle Natos trupper kunna attackera Vitryssland och eventuellt Ryssland. En attack kan inträffa inom några dagar. Rörelser av trupper vid gränserna observerades. Det börjar se ut som om det kommer att bli en attack av Slovakien, Tjeckien, Ukraina och Polen. Det är mycket troligt. Ryssland har annullerat alla inresevisum. Ryssland och Vitryssland är helt stängda. Vitryssar hävdar att de värsta dagarna i våra liv ligger framför oss (tio dagar). Slovaker och tjecker är instängda i sina hem. Trupperna rör sig. Helikoptrar flyttas i stort antal. De bygger enorma fältsjukhus för 5 000 personer (vid Ostrava-flygplatsen).”

Mike Harris från Veteran’s Today ringde också för att säga att han fått tillförlitliga rapporter om kinesiska styrkor i Mexiko. ”Mexikanerna släppte in militäroperatörerna i landet eftersom kineserna lovade att återbörda till Mexiko alla landområden som förlorades i det mexikansk / amerikanska kriget”, säger han. Med andra ord erbjöd de Kalifornien, Nevada, New Mexico, Arizona och Texas till Mexiko.

Vi får också flera rapporter om kinesiska trupper i Kanada. Vi har kontaktat olika källor i Kanada som inte har kunnat bekräfta detta. Men premiärminister Justin Castro är en manchurisk kandidat som nästan säkert mördade sin bror för att ta över Kanada. Han har också åsidosatt demokratin i Kanada samtidigt som han använde en falsk pandemi som en ursäkt för att införa krigslagar och inrätta koncentrationsläger. Det är en bra vadslagning att Justin Castro erbjöds New England såväl som Oregon och Washington State av kineserna.

MANDATORY “quarantine camps” were just rolled out in New Zealand, a globalist testing ground for the mass extermination of humanity

Jacinda Ardern - WikipediaI kör med Kanadas Castro sa Nya Zeelands premiärminister Jacinda Ardern (bilden) i förra veckan, att om du vägrar att testa dig [för det falska viruset] skulle du kunna bli fängslad på obestämd tid och aldrig få lämna karantänlägret.

Castro (Trudeau) var också tillsammans med Boris Johnson från Storbritannien och Emmanuelle [sic] Macron från Frankrike (och Stefan Löfven – red.anm) snabba med att gratulera Joe Biden för hans falska valseger. De tre ledarna, som tog sin antydan från AP om Bidens falska seger, klämtade in med gratulationer trots att det inte fanns något officiellt resultat. Biden har också gjort det klart att han kommer att starta COVID fascism om han tar makten.

Asiatiska hemliga källor säger, att Japan, Koreahalvön och ASEAN utlovades till Kina,  och skulle kunna utgöra en del av Förenta staterna om de hjälpte Biden till att bli vald. Det ser alltså säkert ut som att Biden och hans Rockefeller m fl-stödjare försökte sälja ut landet till Kina för att hålla sig kvar vid makten i väst.

Med tanke på denna situation varnade Storbritanniens försvarschef Nick Carter offentligt om risken för att WW3 började och berättade för Sky News:

Global uncertainty could risk World

Storbritanniens försvarschef Nick Carter

War Three – UK military chief

”Jag tror att vi lever i en tidpunkt där världen befinner sig i en mycket osäker och orolig situation och naturligtvis är dynamiken i global konkurrens också en del av våra liv, och jag tror att den verkliga risken vi har med flertalet av de regionala konflikterna som just nu pågår, vilket du kan se att eskalerar, och kan leda till felberäkning”.

MI6-källor hade en lite mer avslappnad uppfattning när de säger:

”Det flyger mycket skräp just nu, jag tror att vad det gäller på global nivå, har världen tappat allt förnuft och mening på det hela taget”.

I vilket fall som helst, säger Pentagon-källor att USA:s Högsta domstol står ”6-3 bakom Trump med rättvisa [Clarence] Thomas betalar tillbaka till Biden för hans bittra bekräftelseförhandling 1991 och rättvisa [Brett] Kavanaugh gör detsamma mot Kamala Harris för hans grillning 2018.”

”Men också Bibi [Israels premiärminister Benjamin Netanyahu] som med knivhugg i ryggen på Trump, genom att snabbt gratulera Biden, fortsätter den judiska maffian med avlägsnandet av den fd brittiska chefsrabbinen Jonathan Sacks död,” säger källorna.

En asiatisk underrättelsetjänst säger att Netanyahu som gratulerade Biden var en CG-komposit liksom George Bush Jr. som gjorde detsamma, var sammansatta eftersom båda originalen har avrättats.

Förutom Pentagon-källorna gör västerländska hemliga sällskap det också tydligt att de inte kommer att tillåta den pågående valkuppen för det demokratiska partiet.

En företrädare för flera stora hemliga sällskap säger:

”Såvitt jag ser det, är det här framför allt DNC. Jag menar, titta även på den senaste cykeln. Gilla honom eller inte, frågade man deras väljare när det gällde Bernie, och svarade de nej, fick de höra att då får du Hillary. Det hände nu igen med Biden. DNC har sin agenda som naturligtvis samarbetar med vänster-MSM som NYT … media kommer att avgöra valet även om det inte ingår i konstitutionen. Det förstärktes ytterligare med Big Tech-censuren. Titta på Google, nu värt 1 miljard dollar och ändå kan grundaren inte förklara sin fortsatta relation till Epstein efter sin övertygelse. Fact Checkers är tankepoliser”.

img libro Massoni 7e615

Källorna påpekar att ”Transnationella hemliga loger som tillåter både män och kvinnors medlemskap på högsta nivåer inom världspolitik, finans- och industrisektorer” diskuterar och tar ”alla världsbeslut som har att göra med makt, politik, finans och industri.”

Dessa sällskap har fattat ett beslut att ta bort den khazariska maffian från världsmakten, är flera källor överens om. Detta betyder att Justin Castro, Boris Johnson, Emannuel Macron och deras marionettmästare Rothschild, Angelli etc. inte kommer att fortsätta att finnas till på denna planet så mycket länge till, uppger källorna.

Istället finns det en enighet på hög nivå bland både österländska och västerländska hemliga sällskap om att det nuvarande systemet vi har för att driva planeten behöver drastiska reformer. Många västerländska regeringar anammar nu en framtida planering i asiatisk stil, som ett bättre system än den rena, ohämmade kapitalismen som har orsakat så mycket skada för väst. Nedan finns en länk till en artikel i Wall Street Journal som berättar i detalj om detta ämne.

Western Economies Embrace State Intervention, Emulating Asia

Lapo Elkann cambia vita e dice addio alle "vecchie passioni" - IlGiornale.itPåven Francis spelar en nyckelroll i denna process med sin pågående uppstädning av Vatikanbanken, västs nuvarande de facto framtida planeringsbyrå. I artikeln nedan konstateras till exempel att Vatikanen hade funnit pengar till ”ett holdingbolag under ledning av Lapo Elkann (bilden) en av de mer extravaganta medlemmarna inom Italiens Agnelli-klan.”

Agnellis, tillsammans med Rothschilds, kontrollerar Economist och tros vara de facto-kontrollanter för Federal Reserve Board, om än inte så mycket länge till.

Financial scandal: Pope moves against secretariat of state

Pope Francis gave Vatican’s top finance officials three months to transfer their financial holdings to another office.

Pope shakes up running of Vatican funds after London property scandal

Som ett exempel på deras kriminella inkompetens har dessa människor under flera års tid genomfört en massiv bedrägerioperation som kallas NASA, vilket står för Not A Space Agency, enligt ledande Pentagon-källor. NSA-källor påpekar att man har funnit att datamöss inte kan användas på Elon Musks-raketer som förmodligen flyger nu omkring i rymdens vakuum.

China October exports surge, imports rise amid global recovery

Denna typ av massiva bedrägerier utförda av den khazariska maffian, som kapade västerländsk makt, är anledningen till att Asien har kunnat driva ekonomiskt framåt. Ju längre väst tvekar innan det reformerar sig själv och tar bort denna inkompetenta khazariska maffialederskap, desto starkare kommer kinesiska och andra asiatiska länder att bli. De senaste ekonomiska rapporterna från till exempel Kina visar på att landets ekonomi åter växer i en rasande takt.

Om västerlänningar inte vill hamna som kinesiska slavar eller tjänare, måste de ta bort de kriminella parasiterna som har utfört det som MI6 beskriver som ”smygstatligt tillfångatagande”. Dessa människor, i sin girighet, har utarmat de flesta västerlänningar och försöker nu sälja det som finns kvar till Kina i utbyte mot skydd. Förhoppningsvis kommer fällan som har gillrats för folket som stöder Biden, själv blivit lurade. Om inte, ta tag i dina vapen.

Dessutom, om den gemensamma stabschefens generalsekreterare Mark Miley misslyckas med att vidta åtgärder, har han uppenbarligen äventyrats och måste tas bort.

Pentagons källor bad å sin sida oss om att påminna kineserna, att de hade rymdbaserade vapen som ”skulle kunna göra Kina till smält glas”, om det behövdes. Med andra ord kommer krig inte att lösa den här krisen till förmån för Kina, men tiden vill utvisa.Kategorier:Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , , ,

1 svar

 1. https://thenewamerican.com/

  The Non-stop Effort to Take Down Trump and America
  by William F. Jasper
  The Coup and the Media
  by William F. Jasper
  So What Will Amy Coney Barrett Do?
  by C. Mitchell Shaw
  Quarantining the Church?
  by John Eidsmoe
  Paying Through the Nose for Healthcare
  by Rebecca Terrell
  The Supreme Court’s Powers
  by Joe Wolverton, II, J.D.
  Lessons to Be Learned From the Pilgrims
  by Joe Wolverton, II, J.D.

  Gilla

%d bloggare gillar detta: