Uttalande från Donald J. Trump: Imorgon måndag börjar domstolsförhandlingarna

Bild

Uttalande från Donald J. Trump:

Vi vet alla varför Joe Biden skyndar på för att falskt utropa sig som vinnaren, och varför hans medieallierade försöker så kraftfullt att hjälpa honom: de vill inte att sanningen ska avslöjas. Det enkla faktum är att detta val är långt ifrån över. Joe Biden har inte certifierats som vinnare i några som helst stater, än mindre i någon av de högt ifrågasatta staterna på väg mot mandaträkningar, eller stater där vår kampanj har giltiga och legitima rättsliga utmaningar som skulle kunna utrota den ultimata vinnaren. I Pennsylvania till exempel, fick våra juridiska observatörer inte meningsfull tillgång för att övervaka rösträkningen. Juridiska röster avgör vem som är president, inte nyhetsmedia.

Från och med måndag kommer vår kampanj att börja lagföra vårt ärende i domstol för att säkerställa att vallagarna upprätthålls fullt ut och att den rättmätiga vinnaren tillsätts. Det amerikanska folket har rätt till ett ärligt val: det betyder att man räknar alla lagliga valsedlar och räknar inga illegala valsedlar. Detta är det enda sättet att se till att allmänheten har fullt förtroende för vårt val. Det är fortfarande chockerande att Biden-kampanjen vägrar att hålla med den grundläggande principen och vill att valsedlar ska räknas om även om de är felaktiga, tillverkade eller avgivna av icke kvalificerade eller avlidna väljare. Endast en part som begått felaktigheter skulle olagligt hålla observatörer utanför röstningsrummet – och sedan slåss i domstol för att blockera deras tillträde.

”Så vad döljer Biden? Jag kommer inte att slå mig till ro förrän det amerikanska folket har det ärliga valresultatet som de förtjänar och som demokratin kräver”.

 • President Donald J. Trump

Cynthia McKinney: USPS Patent för Blockchain röstintegritet samt valintegritetschecklista

En registrerad väljare får en QR-kod via post. En uppdelning av väljaridentifiering och röster för att säkerställa väljares anonymitet är det främsta inslaget i lösningen. Rösterna lagras i en blockkedja som bekräftats av valmyndigheterna. Uppenbarligen är detta patent för sent för att kunna utvecklas och distribueras för detta val.

Robert David Steele: Forbes hade fel. Dr McKinney såg QR-koden på sin egen valsedel. Kopia av patentet här nedan.

Och sedan finns det här:


Judicial Watch hittar 1,8 miljoner ‘spökväljare’ i 29 stater, varnar för ‘smutsiga val’

Judicial Watch har släppt en jämförelse studie av Census Bureau befolkningsstatistiken och uppgifter från den statliga väljarregistreringen som avslöjar en anmärkningsvärd skillnad. Judicial Watch-gruppen varnar nu för potentiellt valbedrägeri och ”smutsiga” valsedlar.

Studien visade att 352 amerikanska län i 29 stater lyckades ha 1,8 miljoner fler väljare än medborgare med rösträtt.

”Med andra ord översteg registreringsfrekvensen för dessa län med 100 % av de röstberättigade. Studien visade att åtta stater som visade statliga registreringsnivåer med över 100 %: var Alaska, Colorado, Maine, Maryland, Michigan, New Jersey, Rhode Island och Vermont, ”rapporterade Tom Fitton, ordförande för Judicial Watch.

En del av det överskottet gick så högt som 187 % i Texas, 177 % i New Mexico och 171 % i South Dakota.

”Den nya studien av överdrivna – eller spökväljare – lyfter fram vårdslösheten med att skicka blinda röstsedlar till röstregistreringslistor. Smutsiga valsedlar kan betyda smutsiga val, ”konstaterade Fitton.Kategorier:Världspolitik

Etiketter:, ,

4 svar

 1. Georgia Officials Caught Handing Over Ballots to Far Left Groups Linked to Hillary Clinton to Ballot Harvest for Joe Biden – http://www.stationgossip.com/2020/11/georgia-officials-caught-handing-over.html
  CNN just said its impossible to rig an US election there has never been evidence after they just spent 4 years telling us the Russians rigged the election! https://www.investmentwatchblog.com/cnn-just-said-its-impossible-to-rig-an-us-election-there-has-never-been-evidence-after-they-just-spent-4-years-telling-us-the-russians-rigged-the-election/
  US media worse than China and Russia combined. Laughingstock of the world
  https://www.investmentwatchblog.com/us-media-worse-than-china-and-russia-combined-laughingstock-of-the-world/
  ”CIA-run vote theft software was running in EVERY swing state… “glitches” switched votes from Trump to Biden : Dems collude with CIA to launch intelligence operation that ALTERS voting machine results in Pennsylvania and other swing states.”Earlier today it was discovered that a software “glitch” in Michigan had switched 6,000 votes from Trump to Biden. The glitch was discovered when an effort was made to manually review the ballots, revealing that thousands of votes were switched by the software. https://www.naturalnews.com/2020-11-06-operation-scorecard-software-dominion-swing-state-vote-theft-biden.html
  118 year old people who have been dead for 36 years are voting in Michigan. https://www.investmentwatchblog.com/118-year-old-people-who-have-been-dead-for-36-years-are-voting-in-michigan-nothing-to-see-here-move-along/
  ”Nov 07 . CHEATER CAUGHT ON CAMERA: Pennsylvania election worker CAUGHT filling out ballots for A HALF HOUR (VIDEO) https://www.naturalnews.com/2020-11-06-pennsylvania-election-worker-caught-filling-out-ballots.html

  Gilla

 2. – de hjärntvättade vänster aktivister saboterar bönder och sprider salmonella som är egentligen terror aktion riktad till att vidare skapa förutsättningar att skapa svält situation. Globalist-satanister krossar snabbt ländernas ekonomier, slår ner resterande industri och med falska klimathot engagemang ner trasserar ännu snabbare ekonomi och samhällets funktioner, samt saboterar energiförsörjning som blir kännbar för industrier. Snart är vi vid stenålder och zombie lobotomerade resten av befolkning med allt vad det innebär…. – tystnad som lydnad hjälper inte vid massmord!!!!
  Tacka hjärntvättade marionetter broilers- idioter – Löfven, Bildt, Reinfeld m flera

  Gilla

 3. info – Vad vet Amazons ägare Jeff Bezos ??? han säljer amazon aktier snabbt och med små portioner för att detta skulle inte märkas (för att inte sänka värdet). Hans skilsmässa är spel för galleriet för att sälja snabbast möjligt amazon aktier (under dessa premisser). Alla vet att han själv är bara plånbok för mycket betydande personer bakom han – de vet ngt com är planlagd för mänskligheten av satanister då detaljhandel blir onödigt när satanister genomför massvaccinering/massmord av befolkningen och resten sätts i concentrations arbetsläger där mat och nödvändigheter blir slängda för slav arbetskraft. Det är på gång och många blir ruinerade och slukade lika som vanliga människor då de skall eliminera all medelklass och även lokala oligarki som tror på satanister och väntar sig bli försörjda på bedrägerier som de förrådde sina befolkningsmassor och länder… ngt tuffens på gång!!!!
  Bezos sålde bara under 2020 aktier för mer än 10,3 milliarder $, (plan varit under senaste åren) – Bezos avyttrar Amazons aktier (Blomberg rapporterade en del) – han motiverar det att han satsar på rymdföretag – som är bara saga för att dölja den riktiga motivet. Han skulle sälja alla amazon aktier med det samma om han bara kunde….

  Gilla

%d bloggare gillar detta: