Amerika eller ”Bananrepubliken”? Väljarbedrägeri ALERT! USA befinner sig under attack!


November 6, 2020
https://thetruthaboutcancer.com/america-banana-republic-voter-fraud-alert/?mpweb=144-9155772-686285816

Sedan valdagen (3 november 2020) har vi bevittnat det mest uppenbara fallet av valbedrägerier i USA:s historia!

När vi såg valresultaten utvecklas bläddrade vi fram och tillbaka mellan Fox News och CNN. De började alla få panik eftersom president Trumps siffror såg bra ut. Vid 22-tiden hade president Trump 70 % chans att vinna valet, enligt de första statistiska beräkningarna.

Runt midnatt den 3 november, rapporterar TGP:

I Pennsylvania låg Trump före med nästan 700 000 röster.
I Michigan var Trump över med 300 000 röster.
I Wisconsin var Trump före med 120 000 röster.

Efter att vi gick till sängs, tidigt på morgonen på onsdagen den 4 november, gick den ”djupa staten” till jobbet i deras försök att stjäla valet. Cirka 3:30, ”magiskt” från ingenstans, hoppade Joe Bidens Wisconsin-antal till nästan 200 000 röster utan en enda röst för president Donald Trump. Du behöver inte vara ett mattegeni för att inse att detta är matematiskt omöjligt!

Och ska vi tro att Wisconsin hade ett nästan 90 % valdeltagande? Ett valdeltagande som aldrig har funnits tidigare? Vi ska tro att Joe Biden, som hade ungefär tre dussin människor vid sitt ”rally” i Wisconsin, fick fler röster än Barack Obama?

Och i Michigan hoppade rösten ”oförklarligt” upp till över 130 000 röster för Biden mitt i natten utan en enda ny röst för Trump. I den här Facebook-videon säger en av rösträknarna i Detroit att de var redo att åka hem när en vit skåpbil, en Chrysler och en Ferrari plötsligt kom upp med över 130 000 ytterligare röstsedlar. Med hennes egna ord, ”Varje enskild omröstning, bokstavligt talat 100 % av 130 000 röstsedlarna, var alla Biden-röster som inte hade levererats till distriktet före stängningsdags.”

Hon antydde att GOP-”valobservatörer” förbannades och skrämdes av demokratiska valtjänstemän, och de vägrade att låta lagliga GOP-räknare / observatörer komma in i omröstningsrummet där de 130 000 ”magiska röstsedlarna” räknades. Tydligen hävdade Michigan guvernören (Gretchen Whitmer) och DHHS att rummet var överfullt, och det var därför de inte tillät vederbörande antal republikanska observatörer att bevittna rösträkningen, vilket faktiskt är ett brott mot Michigans vallag.

President Trump twittrade om dessa statistiska omöjligheter, och (överraskning … överraskning) Jack Dorsey och hans Twitter tyranner CENSURERADE presidentens tweet!

President Trump har censurerats av Facebook och Twitter 65 gånger sedan maj 2018, medan den demokratiska presidentkandidaten Joe Biden har blivit helt okontrollerad av jättarna i sociala medier, enligt en ny studie från Media Research Center.

I en senatsförhandling i förra veckan ljög Twitter-chefen Jack Dorsey direkt för Kongressen och hävdade att Twitter aldrig har censurerat president Trump, trots att det finns många exempel på att företaget hade gjort det.

Låt oss titta på några av de andra ”anomalierna” som har inträffat sedan valdagen …

Tydligen fanns det över 3 000 personer som röstade, men som inte längre bor i Nevada. Och det finns flera rapporter om döda som röstar. Här är en video från en bedrägeriexpert i Clark County, Nevada (Las Vegas) som beskriver hur döda personer registreras och fått rösta. Det finns massor av bevis för att dessa falska personer hade fått sina röster officiellt räknade i valet.

 

I Pennsylvania avgjorde Högsta domstolen att poströstningar inte ens behövde undertecknas! Och i flera ”blå” län (inklusive Philadelphia) har de republikanska ”valobservatörerna” förhindrats från att övervaka rösträkningen, vilket är ett tydligt brott mot Pennsylvanias vallag. Titta hur en artig, välformulerad och välinformerad man förklarar att republikanska observatörer nekats tillgång till att övervaka när rösterna räknades.

Här är en video från Delaware County, PA där en rösträknare ertappas med att fylla i valsedlar!

James O’Keefe från Project Veritas har varit upptagen med att avslöja MYCKET av bedrägerierna och korruptionen inom USPS!

* USPS-whistleblower i Erie, PA säger att postmästaren (Robert Weisenbach Jr) beordrade att röstsedlarna skulle ”bak-dateras.”

* Nevada USPS-postföretag fångade ett utlovat röstningsbedrägeri för att avlägsna president Donald J. Trump från sitt ämbete. Med hans egna ord, ”Jag ska se om jag kan skaffa dig några (valsedlar), en trevlig liten handfull … Vad är ditt enhetsnummer? Låt mig se vad jag kan göra…”

En visselblåsare från Michigan berättar om direktiv från USPS-överordnade att bak-datera valsedlar. Enligt postarbetaren instruerade övervakaren arbetarna att ”separera dem från standard brevpost så att de kunde stämpla dem med gårdagens datum och få dem giltiga.”

Vad händer mer i Michigan?

  • Röster som levereras i Wayne County, Michigan (Detroit) mitt på natten utan NÅGON TILLSYN!
  • Trots Michigan-lag som tillåter allmän observation av rösträkningen, i Detroit, täckte de för fönstren.

Vad försöker de dölja?

I Detroit förklarar en valobservatör bristen på öppenhet och olagliga handlingar under rösträkningen …

En glömsk rösthanterare fångades med att ändra i rösterna på live-TV …

Andra “anomalier” i Battleground States


I Atlanta fångades en okunnig och arg valräknare med att riva sönder rösterna för Trump.

Valobservatörer beskriver hur de bevittnat att röster utan namn räknas och läggs till Bidens totala.

Ett team av oärliga valrösträknare som byter röster så snart väljarna lämnat rummet och stoppar in i valurnan.

Valarbetare i Arizona samlade ihop valsedlar på onsdagen (dagen efter valet) efter att Fox News utsåg Arizona för Biden.

Den 4 november skapades en Facebook-grupp med namnet ”Stop the Steal” och fick nästan 300 000 medlemmar på mindre än 24 timmar!

Facebook har nu förbjudit och stängt sidan.

Vi bevittnar RIKTIG stalinism i Amerika .. Detta är otroligt ..

Åh ja, jag glömde nästan, här är en video av en rösttjuv som säger ”F ** k Trump, man måste göra vad man måste göra. Jag har cirka 80 [stulna valsedlar] ”och sedan tänder han eld på dem!!

Och som en demonstration av vilken ”stilig” person detta kräk verkligen är, vänder han fågeln i slutet av videon. Vilket svineri!

YTTERLIGARE VIDEOR (läggs till efter 6 nov)

Rudy Giuliani visar att över 21 000 döda finns i PA-väljarregistret

(uppdaterad 7 nov 2020) James O’Keefe från Project Veritas har tillhandahållit obestridliga videobevis om röstbedrägerier under flera år. Valfusk är mycket verkliga och kan allvarligt påverka valet.

(uppdaterad 7 nov 2020) UPPDATERING till Project Veritas video ovan. I Pennsylvania har USPS Whistleblower Richard Hopkins blivit offentligt och bekräftat att federala utredare har pratat med honom om postmästaren Rob Weisenbachs order att återställa valet till den 3 november 2020.

(uppdaterad 7 november 2020) I Arizona, Michigan, Pennsylvania och Wisconsin finns områden där det totala antalet röster överstiger antalet personer som finns registrerade för att rösta.

(uppdaterad 7 nov 2020) Michigan ”Software Error” som bytte 6K röster från Trump till Biden (och samma programvara används i 46 andra Michigan-län!)

(uppdaterad 7 nov 2020) Bevis på mer valfusk i Nevada. Jill Stokely säger att hennes röst var stulen.

(uppdaterad 7 november 2020) Joe Biden-kampanjens politiska chef för Texas har formellt anklagats för att ha hjälpt till att driva en olaglig valsedelsbärgningsoperation, enligt två separata edsvurna förklaringar som lämnats in på måndagen vid Texas Högsta domstol. Falska körkort som pumpats in i USA av kinesiska kommunistpartiet – edsvurna förklaringar har lämnats in till TX Högsta domstol och de länkas till Biden för denna aktivitet.

Sammanfattningsvis:


Så vår president, som gjorde en 96 mil lång rally med bil i Arizona och en 30 mil lång bilparad i Michigan, slogs av killen som knappt kan tala fullständiga meningar, som sällan lämnade sin källare, och hade några dussintals människor på sina ”möten”? Och Biden fick fler demokratiska röster än den karismatiska Barack Obama i 2008 års jordskredsseger?

Verkligen?

Tänk på det!

Joe Biden, en man vars största ”rally” före valet hade cirka 250 personer, har nu fått fler röster än en president någonsin i USA:s valhistoria! Och han sa offentligt att demokraterna har ”den mest omfattande väljarbedrägeriorganisationen” i den amerikanska politikens historia.

Var detta en ”felsägning” och erkännande av skuld eller hans demens som spelade ett spratt? Du bestämmer…Kategorier:Världspolitik, Video

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: