Trump vann valet i en omfattande valfusk omröstning

2020-11-06

Nu har jag fått det verifierat från så många håll, att man måste tro att den är sann! Trump vann valet i en omfattande valfusk omröstning! Men vi får vänta ännu några dagar på det slutliga beskedet och arresteringarna.

Intelligensexperten Dr Steve Pieczenik kom med en bombshell-nyhet i Owen Shroyers intervju i InfoWars, 5 november 2020. Trump arrangerade en stingoperation som gömde spårbar QFS-blockkrypteringskod på valsedlarna.
”Detta är verkligen en stingoperation, i motsats till vad alla andra sa”, förklarade Pieczenik. ”Vi vattenstämplade varje sedel med QFS-krypteringskod. Med andra ord vet vi ganska bra var varje omröstning fanns, vart den gick och vem som har den, så det här är inte ett stulet val. ”

Charlie Ward bekräftar detsamma.

Insiders, visslare och oberoende journalister som Project Veritas har senaste dagarna presenterat bevis för valfusk. NewsVoice skrev i går om hur en chef på US Postal Service som sympatiserar med Demokraterna uppmanat postanställda att bakdatera för sent inkomna valkuvert i Michigan där Demokraternas Joe Biden har ett övertag. Ytterligare insiders har klivit fram, rapporterar James O’Keefe på Veritas.

Steve Pieczenik, hemsida
InfoWars, Banned Video: Intelligence Insider: President Trump Setup Democrats In “Sting Operation” To Catch Them Stealing Election!
InfoWars: Groundbreaking Claim! Trump Set Up Democrats In Sophisticated Sting Operation – Caught Stealing Election Red-HandedKategorier:Uncategorized

Etiketter:, ,

2 svar

 1. info – demonokrater förberedde sina väljare (bl. a. ) av fängelsekunder som satt för bedrägerier, kriminella ekonomiska manipulationer – de tagit bort deras skulder och frisläppte de med tvång att delta i valet på vissa villkor…

  Gilla

 2. – här är exempel på 120år ”väljare” som egentligen sedan längre är begravd:
  https://mvic.sos.state.mi.us/Voter/Index
  man skall fylla på data på en av väljarna – June Aiken, August 1900, 49201

  För Biden röstar hela kyrkogårdar – troligt han själv blir snart tillkallad dit där ligger flera av hans väljare… :))

  Gilla

%d bloggare gillar detta: