Ja, Demokraterna försöker stjäla valet i Michigan, Wisconsin och Pennsylvania

By 

På de tre slagfälten i Mellanvästern kvarstår oegentligheter i rösträkningarna i ett val som kommer att avgöras med rakhyvel marginaler.

När journalister och kommentatorer gick till sängs tidigt på tisdag morgon befann sig alla tre staterna för nära för att ringa, men president Trump ledde före fd vice president Joe Biden med bekväma marginaler – långt utöver vad som hade förutspåtts i omröstningarna. Inget av nätverken ringde dessa stater eftersom tillräckligt med inlämningsröstningar förblev obestämda för att det skulle kunna svänga åt något håll, men Trumps ställning såg bra ut.

Sedan hände något konstigt under den mörka natten. I både Michigan och Wisconsin visade röstdumpar tidigt på onsdag morgon att 100 procent av rösterna gick till Biden och noll procent – noll, alltså inte ens en röst – till Trump.

I Michigan fick Biden på något sätt 138 339 röster och Trump fick inga, noll, i en röstdump under natten.

När min federalistkollega Sean Davis noterade detta var Twitter snabb med att censurera hans tweet, även om allt han hade gjort var att jämföra två uppsättningar röstsummor på New York Times webbplats. Och han var inte den enda som märkte detta – även om det på onsdagen verkade som om alla som noterade Biden-omröstningen i Michigan blev censurerade av Twitter.

Andra var snabba med att notera anhängarnas censur från Twitter och det väckte oro över hur 100 procent av en röstdump eventuellt skulle kunna gå till Biden. Men den sociala mediejätten har bibehållit sina stränga åtgärder mot att dela denna information. Twitter-användare kunde inte gilla eller dela ett tweet från Daily Wires Matt Walsh och noterade en röstdump på 138 339 röster.

Buzzfeed rapporterade senare enligt en talesman för Decision Desk HQ att rösterna för Biden var resultatet av ett ”datafel” från en ”fil skapad av staten som vi intog.” När staten märkte ”felet” uppdaterade de sitt antal, vilket på något sätt gav 138,339 röster till Biden och noll till Trump.

Det visar sig att röstdumpen var resultatet av ett påstått skrivfel, en extra nolla hade slagits till Bidens röstsumma i Shiawassee County, Michigan. Det verkar som om felet upptäcktes bara för att Davis och andra Twitter-användare noterade hur vansinniga och misstänkta röstsummorna såg ut och krävde en utredning som avslöjade vad som antingen var ett stavfel eller ett otroligt klumpigt försök till att öka Bidens röstantal.

Det fanns också något misstänksamt vid omröstningsrapporteringen i Antrim County, Michigan, där Trump slog Hillary Clinton med 30 poäng 2016. Den första röstsumman visade Biden före Trump med 29 poäng, ett resultat som omöjligt kan vara korrekt, eftersom det noterades av många journalister.

Efter att de konstiga resultaten fått nationell uppmärksamhet sa valtjänstemän i Antrim County att de undersökte vad de kallade det ”snedställda” resultat och arbetade tillsammans med företaget som tillhandahåller deras valprogramvara för att se vad som gick fel. Länets tjänsteman sa att de planerar att få svar på onsdag eftermiddag.

Sedan inträffade ytterligare ett mystiskt all-Biden-omröstning i Wisconsin. Biden övervann mirakulöst en 4,1-punkts Trump-ledning mitt i natten tack vare röstdumpar där han fick – du gissade det – 100 procent av rösterna och Trump fick noll.

Notera de vertikala linjerna i båda diagrammen nedan:

Image Image

På onsdagen krävde Trump-kampanjen en fullständig omräkning i Wisconsin, med hänvisning till ”rapporter om oegentligheter i flera Wisconsin-län som väcker allvarliga tvivel om giltigheten av resultaten.”

I Pennsylvania är det demokratiska systemet att stjäla valet lite annorlunda. I stället för att rösta dumpningar som omöjligt går 100 procent till Biden, förlitar sig Pennsylvania på den demokratiska statssekreterarens plan att räkna obestridligt sena inlämnade röster som om de mottogs på valdagen – även om de inte har något frimärke.

Denna plan var naturligtvis gummistämplad av Pennsylvanias Högsta domstol, som citerade behovet av ”rättvis lindring” för att hantera postförseningar mitt i pandemin.

Observera att detta inte bara handlar om valsedlar som kommer in efter valdagen, utan om valsedlar som kommer in efter valdagen och som inte ens har en poststämpel – det vill säga det finns inget sätt att berätta när röstsedlarna skickades, och varifrån.

Även om det är sant att de långa förseningarna som vi har sett gällande antalet frånvaroomröstningar, beror dessa delvis på statliga lagar i Michigan, Wisconsin och Pennsylvania som förbjuder räkning av frånvarande röstsedlar före valdagen, vilket inte är fallet i de flesta andra stater. Men de kumulativa omständigheterna under vilka dessa frånvarande röstsedlar nu räknas är mycket misstänksamma.

Om inte valtjänstemän i Michigan och Wisconsin kan förklara röstdumparna i natten och, ”skrivfelet” i Michigan som tycktes gynna Biden, och om Pennsylvania-tjänstemän kan förklara deras motiv för att räkna omröstningar utan frimärken, kan den enda möjliga slutsatsen man kan komma fram till att vara, att demokraterna försöker just stjäla valet i Mellanvästern.Kategorier:Världspolitik

Etiketter:,

2 svar

  1. Stat där 95% människor stödjer Trump helt plötsligt under sista timmen fått massor av sedlar för Biden…. sådant primitiv falsifikation och dessutom hela kyrkogården (alla döda) var där … :)))
    https://www.bitchute.com/video/3igXsfNiJS6k/

    Gilla

  2. Info från USA:
    – för Biden ”röstade” nästan alla begravda från 6 kyrkogårdar och begravningsplatser, demenssjuka, psyksjuka och fängelsekunder under tvång och liknande med mera- det blir roligare och roligare

    Gilla

%d bloggare gillar detta: