Carl Norberg 2020-10-30 – Ödesval må låta klyschigt, men så är det för första gången någonsin!

Som en konsekvens av att redaktören för vår yt-sida fyllde år igår, och har ett födelsedagsfirande att ta itu med idag, kommer ingen längre sammanfattning. Istället låter vi Carls pedagogiska genomgång av den taktik den djupa staten använder sig av för att upprätthålla förtroendet för systemet tala för sig självt!

Ha en fantastisk helg alla ni medvetna medresenärer, och vi behöver väl ej påminna om att var enskild delning och tumme upp påverkar algoritmerna oändligt mycket mer än vad de flesta förstår, oavsett resultatet i form av tummar upp på egen sida!

En delning ekar ut i cyberrymden för evigt!Kategorier:Svensk politik, Världspolitik, Video

Etiketter:

1 svar

  1. Fall Of The Cabal Full Parts 1-10
    The world is about to change.
    By Janet Ossebard
    https://www.bitchute.com/video/0k4bvJ3tQWbB/

    Gilla

%d bloggare gillar detta: