Till justitieminister Morgan Johansson ang. mordet på Tommie Lindh

Nordfronts genomgång av Tommie Lindh-fallet | Nordfront.se

Malmö 28-10-2020

Till justitieminister Morgan Johansson och Stefan Löfvén

Har precis fått nya numret av Nya tider där den mördade 19 – åringen Tommie Lindhs föräldrar intervjuas på två helsidor.

I artikeln beskrivs hur mordet på Tommie Lindh begicks samt även dom båda våldtäkterna av Tommies väninna som var närvarande i lägenheten.

Det finns också en bild på den sudanes vid namn Abubaker Mohamad Awad som utförde mordet samt våldtäkterna.

Här kan man ta del av en filmad intervju med Tommies föräldrar samt se en debatt mellan dig Morgan Johansson och Sverigedemokraternas riksdagsledamot Tobias Andersson där du står och ljuger och påstår att Tommies föräldrar har bett att få bli lämnade i fred i sin sorg och att dom inte vill bli utnyttjade i politiska syften.

https://www.riksdagen.se/sv/webb-tv/video/interpellationsdebatt/atgarder-mot-valds–och-sexualbrott_H81035

Svara på följande frågor Morgan Johansson:

Varifrån har du fått att föräldrarna har bett om att få vara i fred?

Har du varit i kontakt med föräldrarna och har dom sagt detta till dig eller är detta något du bara har hört eller har du hittat på detta själv?

Varifrån har du i så fall fått denna uppgift?

Om dom vill bli lämnade i fred varför medverkar dom då i en filmad intervju samt i en artikel i Fria tider? Gör man så om man vill bli lämnad i fred?

Angående den förda invandringspolitiken så uttalar sig Tommies far att vi tar hit sjuka människor. Vad tycker du om denna inställning?

Om du väljer att inte svara på dessa frågor så är ditt påstående angående föräldrarnas uttalande inte annat än en simpel lögn från din sida.

Angående mördaren Abubaker Mohamad Awad så kan man i Nya tider läsa att han kom hit från Sudan tillsammans med sina föräldrar år 2005

och föräldrarna har aldrig haft några arbeten i Sverige utan levt på bidrag. I femton år har man alltså levt på bidrag här och kommer säkerligen att göra detta i många år till precis som så många andra invandrare.

Kan du uppge vad denna familj har bidragit med till Sverige och det svenska folket förutom en massa kostnader, sociala problem samt en mördad svensk 19–åring och en våldtagen svensk tjej? Är det sådana här primitiva varelser  som du och ditt parti förärar det svenska folket med och sedan påstår att dessa skall vara en tillgång för oss i framtiden? Hur långt fram  i framtiden ligger detta i så fall?

Vidare kan man i Nya tider läsa att den sudanesiske mördaren Abubaker Mohamad Awad tidigare varit dömd till skyddstillsyn för sexuellt ofredande av ett barn och fått strafföreläggande för ringa narkotikabrott.

Alltså ett av många exempel på primitiva varelser komna från dom lägst stående kulturerna och samhällsbildningar som fått en fristad här p g a din och ditt partis invandringspolitik som medfört att många svenskar både blivit mördade och ännu fler våldtagna. Och ännu fler lär det bli eftersom importen av dessa varelser fortfarande pågår.

Tommies far har enligt min mening helt rätt i sitt påstående att vi tar in en massa sjuka människor hit. Den här sudanesen och hans familj borde naturligtvis aldrig ha släppts in i landet och dom är långt ifrån dom enda. Människor som påstår sig ha flytt undan våld och förföljelse och sedan när dom är här ägnar sig åt mord, skjutningar, sprängningar, rån, anlägga bränder, misshandlar, våldtar, bidragsfuskar och i princip utför all annan kriminell verksamhet man tänka kan är knappast vad man kan kalla för friska civiliserade människor.

Nu har vi för all del en hel del sjuka inhemska varelser också och tydligen så har en hel del av dessa hamnat i Sveriges riksdag och en del av dessa har hamnat i regeringen.

Vem av er i regeringen som är den sjukaste är svårt att avgöra men du Morgan Johansson ligger bra till tillsammans med din regeringschef Steffe svetsare.

Tillåter man en massinvandring av primitiva varelser och låter detta pågå år efter år och  tydligen inte kan se konsekvenserna av detta så kan man ta mig fan inte vara vid sina sinnens fulla bruk och än mindre vara det när man i princip som du tar en invandrad mördare i försvar i riksdagen med hjälp av lögnen.

Hoppas att du själv eller någon annan av dina nära kan få uppleva något av den mångkultur som många andra av dina landsmän fått göra och för detta fått betala ett mycket högt pris. Kanske t om det allra högsta priset en människa kan betala.

Men det lär väl inte ske eftersom du och dina gelikar i regeringen på ett mycket raffinerat sätt försäkrat er från att behöva slippa utsättas för ett närgånget påtvingat möte med en av era importerade mer eller mindre primitiva vildar på så sätt att ni alltid åtföljs av livvakter från SÄPO och hämtas och lämnas i skottsäkra SÄPO-bilar.

Men en dag så kanske rättvisan hinner ifatt er och ni får betala priset för vad ni gjort mot Tommie Lindh och hans familj och många andra svenskar.

Jag tror att fler och fler här i landet ser fram emot detta, Morgan Johansson. Ta du dig en funderare över detta!

Helt andra tankar än dom jag tänker på dig med Morgan går till Tommies anhöriga!

M V H
Sandor Herold, invandrare av den tamare sortenKategorier:Svensk politik

Etiketter:, , , , , ,

%d bloggare gillar detta: