Avklassificerat FBI-dokument: Varelser från andra dimensioner besöker jorden regelbundet

October 24, 2020
https://humansarefree.com/2020/10/declassified-fbi-document-beings-from-other-dimensions-visit-earth-regularly.html

Definitionen för interdimensionella varelser eller interdimensionell intelligens beskrivs vanligtvis som en teoretisk eller ”verklig” enhet som existerar i en dimension bortom vår egen.

Trots det faktum att sådana varelser antas existera endast inom science fiction, fantasi och det övernaturliga finns det många Ufologer som hänvisar till dem som verkliga varelser.

Den interdimensionella hypotesen

Interdimensional Aliens Beings

About Jacques ValleeDen interdimensionella hypotesen föreslogs av ett antal Ufologer som Jacques Vallée (bilden) som föreslår att oidentifierade flygande föremål (UFO) och relaterade händelser (som främmande observationer) innebär besök från varelser från andra ”verkligheter” eller ”dimensioner” som samexisterar separat med vår.

Vissa har hänvisat till dessa varelser som besökare från ett annat universum.

Med andra ord föreslår Vallée och andra författare att utomjordingar är verkliga men existerar inte i vår dimension utan i en annan verklighet som samexisterar med vår egen.

Denna teori är ett alternativ till den utomjordiska hypotesen som antyder att utomjordingar är avancerade rymdfördelande varelser som finns i vårt universum.

Den interdimensionella hypotesen argumenterar för att UFO:s är en modern manifestation av ett fenomen som har inträffat under den inspelade mänskliga historien, som i tidigare tider tillskrevs mytologiska eller övernaturliga varelser – antik astronautteori.

Men trots att moderna Ufologer och miljoner människor runt om i världen tror att vi inte är ensamma i detta universum, har många ufologer och paranormala forskare anammat den interdimensionella hypotesen, vilket tyder på att den förklarar Alien-teorin på ett mycket smidigare sätt.

Brad Steiger (107618) - Lubimyczytać.plParanormal utredare Brad Steiger (bilden) skrev att ”vi har att göra med ett flerdimensionellt parafysiskt fenomen som till stor del härrör från planeten Jorden.”

Andra ufologer, som John Ankerberg och John Weldon, som också gynnar den interdimensionella hypotesen hävdar att UFO-observationer passar in i det spiritistiska fenomenet.

Ankerberg och Weldon kommenterade skillnaderna mellan den utomjordiska hypotesen och de rapporter som människor har gjort om UFO-möten. ”UFO-fenomenet beter sig helt enkelt inte som utomjordiska besökare.”

Denna interdimensionella hypotesen tog ett steg längre i boken UFO: Operation Trojan Horse publicerad 1970, där författaren John Keel kopplade UFO till övernaturliga begrepp som spöken och demoner.

Vissa förespråkare för den utomjordiska teorin har tagit till sig några av de idéer som anges i den interdimensionella hypotesen eftersom den gör ett bättre jobb med att förklara hur ”utomjordingar” skulle kunna resa i rymden över stora avstånd.

Vissa förespråkare för den utomjordiska teorin har tagit till sig några av de idéer som anges i den interdimensionella hypotesen eftersom den gör ett bättre jobb med att förklara hur ”utomjordingar” skulle kunna resa i rymden över stora avstånd.

Avståndet mellan stjärnorna gör interstellär resa opraktisk med konventionella medel och eftersom ingen har visat en antigravitationsmotor eller någon annan maskin som gör att en resenär kan röra sig över kosmos snabbare än ljuset, är den interdimensionella hypotesen mycket mer meningsfull.

Enligt denna teori är det inte nödvändigt att använda någon framdrivningsmetod eftersom den hävdar att UFO inte är rymdfarkoster utan enheter som färdas mellan olika verkligheter. Men de behöver fortfarande komma från en verklighet till en annan, eller hur?

p2-Col-Hilary-Evans - Health AwarenessEn av fördelarna med den interdimensionella hypotesen enligt Hilary Evans (bilden) – ett brittiskt bildarkiv, författare och forskare på UFO och andra paranormala fenomen – är att det kan förklara UFO:s uppenbara förmåga att dyka upp och försvinna, inte bara ur sikte utan från radarn; eftersom de interdimensionella UFO:s kan komma in och lämna vår dimension efter behag, vilket betyder att de har förmågan att materialisera och dematerialisera.

Å andra sidan argumenterar Evans för att om den andra dimensionen är något mer avancerad än vår, eller kanske är vår egen framtid, skulle detta förklara UFO:s tendens att representera teknik nära framtiden.

Avklassificerat FBI-dokument – existenser från andra dimensioner finns

Medan allt ovanstående låter som något som kommer från en sci-fi-film, finns det ett märkligt avklassificerat topphemligt dokument i FBI-arkiven som talar om interdimensionella varelser och hur deras ”rymdfarkoster” har förmågan att materialisera och dematerialisera i vår egen dimension.

Dokumentet kan nås HÄR.

Fbi Interdimensional Ufos

Här är en avskrift av några av de viktigaste detaljerna i rapporten:

En del av diskarna har besättningar; andra är under fjärrkontroll.

Deras uppdrag är fredligt.

Besökarna överväger att slå sig ner på detta plan.

Dessa besökare är mänskliga men mycket större i storlek.

De är inte jordiska människor utan kommer från sin egen värld.

De kommer INTE från en planet som vi använder ordet, utan från en eterplanet som interpenetrerar med vår egen och inte är märkbar för oss.

Besökarnas kroppar och farkost materialiseras automatiskt när de kommer in i vibrationshastigheten för vår täta materia.

Diskarna har en typ av strålningsenergi eller en stråle, som lätt kommer att sönderdela alla attackerande fartyg. De kommer in i det eteriska som vill och försvinner helt enkelt från vår vision utan spår.

Regionen från vilken de kommer är inte ”astralplanet” utan motsvarar Lokas eller Talas. Studenter av osoteriska frågor kommer att förstå dessa termer.

De kan antagligen inte nås via radio, men kan antagligen nås via radar, om ett signalsystem kan utformas för detta (apparat).

 Kategorier:Böcker, Rymden, Världspolitik

Etiketter:,

1 svar

  1. Om de verkligen kommer i fredlig avsikt, kan man undra varför de inte gör någontin åt eländet med kriminalitet, våld, lögn och krig i den här diemsnionen!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: