Spänningarna stiger när världen vaknar upp till USA:s valteater

2020-10-26
Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/


Radiation ‘Sniffer’ Helicopter Takes Flight Above Washington, DC

Geopolitiska spänningar når en kokpunkt när militära ledare vaknar upp till USA:s valteater nu i tredje akten, är flera källor överens om. Det står nu klart att någon försöker använda detta val för att utlösa ett krig mellan USA och Kina. White Dragon Society (WDS) kommer snabbt att ta bort de ansvariga kabbal medlemmarna i Shanghai, Peking, New York och Washington DC om det så behövs för att stoppa handlingen. Det gnostiska Illuminati lovar också att använda sig av riktade vapen mot ledningen i dessa städer, så insatserna är höga för att undvika ett krig.

The Economist 2019 : “A very black year awaits us” | by Johana Evans |  Medium

Som ett tecken på att hotet mot Washington DC tas på allvar, har en speciell kärnstrålningsdetekteringshelikopter flugit över staden i en systematisk sökning efter en kärnvapenenhet. De slösar bort sin tid, eftersom varje attack sannolikt kommer att använda sig av en kinetisk anordning, det vill säga en meteorit med fyrverkerier och blå stråle den 2 november, säger WDS-källor som varnat för detta i ögondiagrammet på Economists omslag i slutet av 2019.

Här är vad som har hänt under ytan. Den självbeskrivna satanisten och den mänskliga fosterätaren Leo Zagami skickade oss följande meddelande:

”Kina kommer att invadera Taiwan och utlösa ett tredje världskrig om Trump vinner eller om valen ifrågasätts.

”När vi frågade om detta av några asiatiska hemliga sällskapskällor sa de: ”Vi trodde att Leo Zagami var din vän.” Leo Zagami har försökt att på olika sätt fånga mig i en fälla genom kriminella tillvägagångssätt, förstört mitt sinne med PCP och försökt mörda mig med ett lungförstörande gift så – eftertryckligen – är han inte min vän.

Det har visat sig att kineserna föll nästan för en mycket smart satanist fälla. De fick höra, att om Joe Biden skulle väljas, skulle de få sin dröm om ett Kinas Förenta Stater. Med andra ord upprepade Rockefeller-fraktionen med hjälp av Biden löftet från Hillary Rockefeller Clinton. Det är därför de kunde överlämna Japan, Taiwan, Asien och Koreahalvön till Kina om de fick makten.

Ivanka Trump visits tomb of the Lubavitcher Rebbe as election nears

USA:s president Donald Trump utgör en del av denna fälla, medvetet eller på annat sätt. Detta sågs när hans dotter Ivanka och svärsonen Jared Kushner bevittnades i förra veckan när de bad vid Rabbi Menachem Mendel Shceersons grav för sin fars omval.

Remembering Rabbi Menachem Mendel Schneerson (1902–1994) - Heritage Florida  Jewish NewsSheerson är också känd som Lubavitcher Rebbe och är en av de viktigaste arkitekterna i den satanistiska planen på att mörda 90 % av mänskligheten och förslava de överlevande. Eftersom Trump inte offentligt har fördömt sin dotter eller Kushner tvingas vi dra slutsatsen att han är medveten om handlingen. Han insisterar också på att kalla SARS-Cov-2 för ”Kina-viruset”, vilket motsvarar en förklaring om ekonomiskt krig.

In Bizarre Freudian Slip, Biden Brags About Assembling ”Most Extensive Voter Fraud Organization In History”

När Giuliani återvände från Ukraina och meddelade att han hade uppgifter angående Bidens kriminella familj, beslöt Joe plötsligt att kandidera, som ett desperat försök att åtnjuta presidentens immunitet mot åtal. Nyligen talade han av misstag sanning, medan han frihjulade utan teleprompter. ”Vi har satt ihop … den mest omfattande och inkluderande väljarbedrägeriorganisationen i historien inom amerikansk politik.”

https://gtv.org//?videoid=5f94837c7de25667c0fe0c5e

Det faktum att asiatiska hemliga sällskapskällor bekräftade att en kinesisk attack mot Taiwan skulle ske om deras man Biden inte vann, visar på att de högg i agnkroken och sänket.

Secret Chinese bank account remains a problem for Trump

Självklart är kineserna inte dumma och har spelat på båda sidor i USA. Till exempel får Sheldon Adelson, en stor Trump-finansiär, det mesta av sina pengar från det kinesiskt kontrollerade Macau. Nu får vi rapporter om att Trump har ett hemligt kinesiskt bankkonto.

Under tiden informerade våra Pentagon-källor oss om att:

”Med bekräftelsen att Amy Coney Barret nu intar den Högsta domstolen den 26 oktober, gör att Trump är redo att vinna en jordskredsseger med åtal mot STORA namn, massarresteringar och finanspolitisk omstart efter valet.”

White Dragon Society tvingades å sin sida att varna både kineserna och amerikanerna om att världen inte ville tvingas välja mellan en amerikansk eller kinesisk diktatur.

Det verkar inte som att Trump och hans anhängare vill vara inblandade i den globala ”finanspolitiska omstarten”, eftersom de inte har erbjudit några lösningar på den pågående massutrotningen, fattigdom eller andra existentiella kriser som möter denna planet. Trump har endast erbjudit en amerikansk centrerad världsbild och ber resten av världen att ”tänka på sin egen verksamhet.”

I detta sammanhang har källor i brittisk, fransk, kinesisk och rysk underrättelse kommit överens om en plan om att man kommer att halshugga…

…Rothschild-familjekontrollanter och deras delaktiga världsledare.

MI6-källor säger ”i James Bond-stil, att allt stinker ända upp till himlen”. De brittiska, franska, kinesiska och ryska underrättelsetjänsterna är överens om att hela COVID-19-affären är en krigshandling som kommer att mötas med extrem skada.

”Vi har sett bevis på överlagt massmord så att det hela förvandlas till avsnitt 7 inom den internationella strafflagen. Vad detta innebär är att vi ser detta som en odeklarerad krigshandling.”

Det betyder att det finns ett ”mandat för en militär intervention”, säger källorna. ”Om jag befann mig på förövarens sida skulle jag i detta skede skriva ett testamente”. Källan fortsatte med att säga att ”många stats- och regeringschefer har varit delaktiga i hela detta brott mot mänskligheten”.

Det behöver inte sägas att världens militär- och underrättelsetjänst känner till att hela COVID ”nödsituationen för folkhälsan uppstod när 5G-mikrovågsnätet gick online … och de dödade miljoner i Kina”.

Massdödsfall i resten av världen förhindrades efter att japanerna bekräftade det som NSA varnade oss för, att 5G är en mördare. Det faktum att 5G-lanseringen pausades i större delen av världen har räddat otaliga liv, och cheferna för de inblandade telekommunikationsföretagen jagas och dödas systematiskt.

Naturligtvis var syftet med hela denna operation att skydda ”Rothschild-familjens FIAT-valuta och ländernas skuld och penningtvätt samt att utföra listiga statliga erövringsoperationer från den khazariska maffian”, bekräftar MI6.

Suga: Japan could reimpose state of emergency in worst-case scenario|Arab  News Japan

Vi noterar att Japans premiärminister Yoshihide Suga (bilden) kommer att vara bland dem som avrättas eftersom han försöker anta en lag som skyddar farmaceutiska företag från ansvar om deras planerade vaccin orsakar skada. Eftersom det inte finns något behov av ett vaccin mot vad som är en elektromagnetisk attack, har Suga offentligt erkänt skuld.

Samsung Electronics chairman Lee Kun-Hee dies at 78Källor från Pentagon säger att de redan har dödat Samsungs ordförande Lee Kunhee (bilden) ”som verkar leda Sydkorea.” Detta kan ha varit en hämnd för mordet på Kim Jong Un, säger källorna i Pentagon.

Yair Netanyahu makes a stormy appearance at Tel Aviv Magistrate's Court, December 2018.  (photo credit: AVSHALOM SHOSHANI)  "It's the protestors on Balfour Street who think they are above the law." Police arrest demonstrators outside teh PM's residence in Jerusalem on October 17, 2020. (Olivier Fitoussi / Flash90)
Yair Netanyahu                                             Protester i Jerusalem den 17 okt. 2020

Källorna säger också att den israeliska premiärministern och massmördaren Benjamin Netanyahu har avrättats. De tillägger att ”antalet dödsfall i Israel nu har överskridit 2300.” Vi har inte kunnat bekräfta detta självständigt, men vi noterade ett försök till att dubba Netanyahus son Yair till hans arvtagare.

Saudi Arabia Is Suffering The Consequences Of Its Failed Oil Price War

Mohammad Al Tuwaijri | World Economic ForumDet förekommer också stora problem med att brygga i den israeliska kolonin Saudiarabien. Saudis oljeintäkter och icke-oljeintäkter minskade med över 70 % under det första halvåret i år. Detta innebär, att vad den saudiska biträdande ekonomiministern Mohamed Al Tuwaijri (bilden) förutspådde 2016, blir verklighet:

”Om vi [Saudiarabien] inte vidtar några reformåtgärder, och om den globala ekonomin förblir densamma, är vi dömda till konkurs inom tre till fyra år.”

Fire erupts after explosion at Iranian petrochemicals plant

I Sydamerika har Elon Musks försök till att stjäla Bolivias litium resurser misslyckats. Vad dessa människor kämpar för, är att undvika att vätgasbränsle med sin exponentiellt längre körsträcka per kilo bränsle kontra batteriets inbyggda vikt.

När vi återvänder till USA noterar vi ett ökande tecken på inbördeskrig har intensifieras. Till exempel skickade en läsare i Texas till oss en rapport om att Walmarts i Texas, Arizona och Kalifornien hade stängts, inte för att de fixade ”VVS-problem”. Istället rapporterade en ”vän som hade kopplingar till byggandet” att de byggde underjordiska anläggningar.

Hon berättade, att ”kineserna anlände den 1 augusti och är inrymda på dessa platser.” När det gäller en Walmart i Midland, Texas, efter att den lokala sheriffen ”dog oväntat i sömnen”, har vi fått dussintals bordeller att dyka upp. Kineserna öppnade en nagelsalong där pengar tvättats.

”Pentagon-källor säger att de finns på plats och noterar att ”efter två veckors” karantän ”på grund av COVID, återvände de gemensamma stabscheferna till Pentagon med en smäll, en 7,5-jordbävning utanför Alaska.”

Källorna noterar:

”Många djupa underjordiska baser under Europa, Asien och Nordamerika har tömts på barn, guld, diamanter, ädelmetaller, skatter och dokument, som sedan förstörts, när militära styrkor torkar upp  kabbalens besegrade gunstlingar som inte ens inser att kriget är över”.

Who’s Behind Monday’s 14-State 911 Outage?

Det finns många allmänt tillgängliga tecken på att ett hemligt krig verkligen förts. Till exempel har det skett ett 911 avbrott över hela USA, förmodligen avsett för att förhindra att lokal polis dyker upp under specialoperationer.

California to cut off power for 1 million people to avoid sparking more wildfires

Vi noterar också att strömmen stängs av till över en miljon människor i områden i Kalifornien där stora teknikföretag som Google finns. Dessa el-avbrott inträffade efter att justitieministeriet formellt stämde Google för monopolmetoder.

Justice Department Sues Monopolist Google For Violating Antitrust Laws

Vi noterar också ökande offentliga tecken på att den khazariska maffian försöker förhandla om kapitulation. Detta kan ses i de ökande krav mot MSM-media på en ”sanning och försoning” i sydafrikansk stil.

Research team discovers breakthrough with potential to prevent, reverse Alzheimer’s

Det ökande våldet längst ut på världsmakten distraherar oss också från ökande mängder goda nyheter. Till exempel har ett botemedel mot Alzheimers uppenbarligen hittats.

Om WDS och dess allierade vinner detta krig (och det kommer vi) kommer för tidigt åldrande och barnsjukdomar att kunna behandlas.

Avslutningsvis hör vi från esoteriska källor att den blå fullmånen på Halloween faktiskt kommer att vara pumpafärgad. Om detta visar sig vara sant, kommer det att utgöra ett tydligt tecken från himlen. Om det inte visar sig vara sant, betyder det att vi står ensamma. Hur som helst kommer mänskligheten att segra.Kategorier:Världspolitik

Etiketter:, , , , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: