Det Nya Sverige – Yankee-stat och vasall

Postat den  av mychina
Kwang

USA fortsätter att bygga sin globala militärdiktatur. Nu får svenskarna betala. Det är på tiden att journalister, media och allmänheten tar bladet från munnen och börjar tala klartext.

Orsaken till att Huawei portas från det svenska 5G nätet är att det stör USAs maktposition, USA kan inte i samma utsträckning massövervaka och via propaganda styra åsikter via media i Sverige på samma sätt som man en gång gjorde i Nazi-Tyskland. Propagandan via regim lojala media som styr innevånarnas åsikter och opinion och regimens agendasättande grundar sig på information som samlas in, bearbetas och analyseras. Ett mycket korrumperat Sverige är i en tyst allians med USA regimen.

Sveriges existens som oberoende demokratiskt oberoende stat är numera historia. Sverige intar nu samma relation till USA som DDR en gång gjorde till Sovjet eller som Sverige gjorde till Tyskland förra seklet, alla beslut av betydelse fattas numera i Washington, USA, Sverige är nu de facto den 51a staten i USA och går USAs ärenden. USA bygger en autokratisk militärdiktatur liknande som Tyskland förra seklet.

Vi stoppade inte Tyskland då, kommer vi att lyckas stoppa USA i dag. Varför invaderade nazisterna inte Sverige då, det behövdes inte, Sverige var redan deras underordnade vasall och lydstat. Nu upprepas detta med USA som diktatur.

När det gäller USAs förbud mot kinesiska företag i Sverige.

Inom Kina har reguljära media varit väldigt sakligt kortfattade i frågan och initialt mycket kort och neutralt bara sagt att Sverige har portat Huawei efter beslut i USA och påtryckningar från USA.

Folkmedia i Kina, alltså lokala, alternativa, bloggar och sociala, har i motsats varit bitande skarpa i tonen. Man ställer krav som att all import från Sverige stoppas, kasta ut Ericsson, riv ut deras installationer och stäng ner Sverige i Kina. En del röster på folkmedia vill även att svenska journalister i Kina skall utvisas och portas, och en del går så långt att man vill att de skall ställas inför rätta i Kina. Det är kriminellt i Kina att sprida falska rykten, och det är vad svenska journalister gör.

Många vill använda tillfället för att med Sverige statuera ett exempel. Sveriges betydelse för Kina ekonomiskt är nästan obefintlig, Kinas betydelse för Sverige är en fråga om överlevnad som välfärdssamhälle. Man påpekar även att Kina räddade Volvo och har skapat mellan 10,000 till 40,000 jobb i Sverige. Kina har i stort bidragit till Sveriges ekonomi i form av kunskapsöverföring, så agerandet i dag är inte acceptabelt. Det är dessutom en grov förolämpning mot Kina på det sätt det genomfördes.

I ett folkstyrt land som Kina är detta inget som kan ignoreras. Kina har i realiteten numera infört ett krav för att göra affärer i Kina, att det utländska landet, företagen och individerna skall demonstrera god Guanxi, och detta är precis motsatsen. Guanxi är goda positiva relationer, förtroende och respekt.

Kinas nationella ledning har ett mycket starkt 93 % folkstöd i Kina och innevånarna är bland världens bäst och allsidigt informerade att fatta egna beslut och vara immuna mot klassisk propaganda, Källa USA.

Det är möjligt att Kina kommer att tvingas statuera ett exempel av Sverige, men något mer troligt att svenska företag som Ericson systematiskt och tyst sorteras bort genom att i framtiden uteslutas från projekt till förmån för andra företag från mer Kina vänliga nationer. Svenska företag som vill göra affärer i Kina kan även utsättas för omfattande och långa utredningar om dom uppfyller Guanxi kravet och det kommer att begränsa eller stoppa deras verksamhet i Kina. Det blir droppen som urholkar stenen, en slags straff-trappa, tills Sverige reagerar positivt.

Kina har gett Sverige en mycket vänlig och klar varning. Det är bara att hoppas att den svenska regimen förstår den.

I slutändan, Kina kommer inte att låta detta bara passera och Sverige ligger allt sämre till att få tillgång till den kinesiska marknaden, både när det gäller existerande affärer och nya i framtiden. Detta efter att Sverige i realiteten nu är en amerikansk vasall och satellitstat, precis som en gång DDR var till Sovjet. Besluten fattas numera uppenbart i Washington och genomförs av den svenska regimen. På samma sätt var en gång Sverige en lydstat till Nazi-Tyskland, vilket var den verkliga orsaken till att Sverige aldrig invaderades av tyska trupper. Tyskland hade redan kontroll, liksom USA i dag.

Med tanke på USAs sönderfall, och även Sveriges, bådas enorma tilltagande ekonomiska och andra växande problem, interna stridigheter, konflikter, etniska konflikter och rasmotsättningar, och detta jämfört med Kinas briljanta framsteg och enighet, känns Sveriges taktik minst sagt som rent vansinne. Speciellt om vi ser till framtiden om ett par år. USAs övertag i dag när det gäller begränsade områden inom teknologi och dollardominansen, speciellt när det gäller teknologi som IC kretsar, kommer att vara borta, vilket betyder katastrof för USAs teknikföretag då USA tydligt demonstrerat opålitlighet.

Om teknologin

Detta att Huawei skulle vara spionvara är bara lögn och propaganda. Det är i grunden en fråga om USAs möjligheter att utföra sin massövervakning, styrning och kontroll av den svenska befolkningen, som Snowden avslöjade. Han har just fått permanent uppehållstillstånd i Ryssland. Huawei skulle göra det mycket svårt att spionera på och övervaka svenskarna och svenska företag av USA. Kina skulle knappast tillåta USA att installera sin spionvara på Huaweis 5G växlar.

Jag har arbeta med elektroniska datorer sedan 50-talet, och jag började med att arbeta med elektroniska telefonväxlar som Huaweis och Ericsson för omkring 40 år sedan. Jag borde väl ha lärt mig något om dom. Tro mig, det är stora elektroniska räknemaskiner och stora hemdatorer, och i grunden är det ingen skillnad på en hemdator och de telefonsystem som Huawei och Ericsson levererar. Det är stora dumma räknemaskiner. Faktum är att det går att använda en hemdator som en lokal telefonväxel.

Om en hackare vill stjäla information från en hemdator, spelar det någon roll om det är en DELL, ASUS, Lenovo eller MACeller om den kör Windows, Linux eller MacOS. Ingen skillnad alls. Samma sak gäller för telefonsystem. Detta har ingenting med urspunget av varken hårdvara eller mjukvara att göra. Det har allt med USAs politiska styrning, övervakning, och spioneri att göra.

Orsaken till att USA har pressat och hotat Sverige till att porta Huawei är en helt annan. Om Huawei tar en stor del av marknaden förhindrar det USAs omfattande spionagearbete, massövervakning, makt och styrning av Sverige.

Huawei beslutet har inget att göra med spioneri från Kina, det har allt att göra med den massövervakning och spioneri från USA, som är nödvändig för att få en diktatur som både USA eller Sverige att fungera och överleva. Innevånarna måste massövervakas, den insamlade bilden ligger till grund för skapa propagandan som levereras via lojala media, för att styra åsikter och handlingar, precis som i Nazityskland. Om Huawei släpps in tillåter Kina inte att USA använder den för massövervakning och spioneri, alltså riskerar den amerikanska och svenska diktaturen att falla sönder.

Dessutom är det naturligtvis ytterliga en aktion från USA i deras fruktlösa försök att stoppa Kinas utveckling och framsteg. USA har huvudsakligen skadat sig själv med handelskriget och alla sanktioner.

Det är mycket tydligt hur till exempel MSB styr och censurerar vad som publiceras, och inte bara i svenska publikationer. För ett par år sedan publicerades en kartläggning över judiska affärsintressen i Sverige, ”judarnaisverige”. Regeringen tillsammans med Bonniers hotade Google med lagstiftning och höga böter om inte spridningen censurerades och stoppades, vilket skedde. Sajten, som låg på en amerikansk server, raderades sedan, något som jag personligen stöder även om sajten var helt faktamässigt korrekt förutom ett mindre misstag. Den ansågs ha rasistiska undertoner.

När FOI, som är en av statens institutioner, senare gör en identisk kartläggning av kinesiska affärsintressen i Sverige, då höjs inga röster för att få den raderad eller att den är rasistisk.

Två olika folk, judar och kineser, behandlas helt olika i samma fråga, baserat på ras.

Ett amerikanskt maktövertagande av Sverige

Vad vi egentligen upplever just nu är en form av statskupp. USA regimen har tagit kontroll av den svenska regimen.

USA bygger vidare på sina planer på sin globala militärdiktatur. Metoderna är mycket lika Hitlerdiktaturen förra seklet. USA har blivit ett hot mot mänskligheten betydligt större och farligare än Hitlerregimen tillsammans med samtliga diktaturer förra seklet någonsin var. Propagandan är massiv via svenska media. Diktaturen USA, kallad demokrati, precis som demokratin då i Tyskland.

Hur skall vi stoppa diktaturen USA.

Hur skall vi då kunna stoppa att USA vidareutvecklas till det nya naziimperiet och lyckas etablera sin globala autokratiska militärdiktatur. Våld är inte lösningen, då upprepar vi bara förra seklets katastrofer.

Fundamental militär strategi är att angripa där fienden är svagast, inte där han är starkast. USA är starkast militärt, även om försprånget minskar hela tiden.

Som i romanen av H. G. Wells, ”Världarnas krig”, när jorden invaderas av aggressiva rymdvarelser, var det inte människans krigsmaskiner som fällde avgörandet. Det var virus. Som det ser ut idag kommer diktaturen USA att fällas av tre slags virus, covid, politiska och ekonomiska virus. Svagheter i diktaturer är att dom är illa administrerade och ledda, har inkompetenta ledare som agerar emotionellt och ideologiskt, inte logiskt och planerat.

Kina arbetar systematiskt, metodiskt och planerat, USA impulsivt och känslomässigt. Sverige har bara blivit en maktlös narr och gycklare vid foten av USA-tronen.

Det är väl allmänkunskap att USA har 70,000 heltidsanställda spioner i NSA och CIA, och sägs ha tre miljoner agenter och spioner på plats på olika håll ute i världen, inklusive Sverige. All utrustning och mjukvara från USA är välkänd för att innehålla spionvara, ett krav inskrivet i amerikansk lag, inklusive Apple, Android och alla Windows system, medan motsvarande spioneri är okänt när det kommer till Kina.
Är Snowden’s avslöjande redan glömt.

USAs svagheter är främst ekonomin. Diktaturer fungera alltid ideologiskt, irrationellt och känslomässigt, det är både Sveriges och USAs svagaste punkt. Det visar sig även i hur covid har hanterats. USA står nära ett inbördeskrig, fattigdomen är 30 % och ökar, barnen går hungriga, rasismen flödar, spioneriet är en nödvändighet för överlevnad. Fattigdomen i Sverige är 18.8 %, och ökar enligt Eurostat.

Biden och Trump säger att Kina kommer att tvingas att spela efter ”internationella regler” alltså USAs egna regler som gynnar enbart USA på bekostnad av alla andra. Snarare ser det ut som resten av världen ser Kina som en ledande och pålitlig kraft för framtiden och frivilligt följer Kina som ett föredömligt exempel. Verkligheten är snarare att USAs diktatur håller på att närma sig slutet, att USA enväldigt och autokratisk sätter reglerna för alla andra i världen. Det är bara att hoppas att slutet blir fredligt.

Låg USA planerat bakom massinvandringen till Sverige och Europa? Det var ju USA som slog ut Libyen som fungerade som ett lås mot massinvasionen av folk från Afrika, det var USA som drev krigen i Mellanöstern och kriget i Afghanistan som startade massmigrationen därifrån.

USA fortsätter att bygga sin globala militärdiktatur. Nu är det svenskarnas tur att betala.Kategorier:Svensk politik

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: