Carl Norberg 2020-09-23 – Alla elektroniska vägar leder till Sverige!

Där finns egentligen bara 4 saker som behöver nämnas i dagens #Onsdagsmys och som korrelerar väl med vartannat, detta även i förhållande till det som Carl och De Fria upplyst om under alla år som gått och vad som ovillkorligen nu är på väg med rasande fart.

* Stefan Ingves säger att ekonomin är över med Corona som politiskt ”trovärdig” ursäkt – precis som vi sade skulle ske från start

* Svenska storbanker åker åter igen dit för omfattande penningtvätt – ingen är längre förvånad * Det till sin grund svenska företaget Crypto AG blir avslöjade för att ha byggt in bakdörrar på sina kryptomaskiner och därmed kunnat avlyssna hela världen under hela förra århundradet – ingen är längre förvånad

* Och allt sammantaget ovan gör nu att Tengil propagerar för familjeisolering och public service känner ett större behov av skyddsåtgärder – nu handlar det ju om att få människor att sitta still i båten

Detta och mycket mer avhandlas i dagens mys, och jag behöver väl numera knappast be folk om att dela, i vart fall inte ni som hängt med som ju har förstått att vårt fortsatta välbefinnande är beroende utav att få ut information som denna!Kategorier:Svensk politik, Världspolitik, Video

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: