Operation Coronavirus arbetar hand i hand med Nanotech Agenda

nanotech agenda

October 7, 2020
By Makia Freeman
https://thefreedomarticles.com/operation-coronavirus-hand-in-hand-with-nanotech-agenda/

BERÄTTELSEN: Det är ett öppet erkänt faktum att de nuvarande COVID-vaccinerna under utveckling kommer att vara nanotekniska vacciner, med hjälp av en mängd olika nanotech-plattformar och leveranssystem.

IMPLIKATIONERNA: COVID är ett förevändning för att driva den onda nanotekniska dagordningen – infiltrationen av människokroppen med nanosensorer som kan överföra och ta emot data.

Nanotech-agendan

  • som involverar placering av små sensorer, enheter och maskiner uppmätta i nanometer inuti människokroppen – får en puff från den nuvarande falska pandemin som jag har märkt som Operation Coronavirus. Min tidigare artikel Hydrogel Biosensor: Implantable Nanotech to be used in COVID vaccins? diskuterade möjligheten att de kommande COVID-vaccinerna kan innehålla nanoteknik som finansieras av DARPA och kallads hydrogel, en biosensor som skulle övervaka din kropp samt skicka och ta emot information till 5G Smart Grid.
    Men det finns mycket, mycket mer i historien. NWO-konspiratörerna har inte bara planerat denna bluff i årtionden, utan de har också planerat nanoteknikagendan under lång tid också. Nu, med tillkomsten av COVID, smälter de två agendorna samman med olyckliga konsekvenser för mänskligheten. Denna artikel kommer att ta en närmare titt på nanotekniska dagordningen och det nuvarande läget för nanotekniken i befintliga produkter som vacciner. Dagordningen är redan mycket mer avancerad än vad många människor inser.

2008 Paper Outlines Plan – för att konstruera en Nanorobot hårdvaruarkitektur

En uppsats från 2008 med titeln Nanorobot Hardware Architecture for Medical Defense analyserar i detalj hur nanoteknik som nanorobots kan användas för olika ändamål som ”medicinskt försvar” och ”epidemisk kontroll.” Den anger att den ger detaljer om en ”integrerad plattform och hårdvaruarkitektur för nanorobotsapplikation vid epidemisk kontroll, vilket skulle möjliggöra realtidsprognos ”in vivo” (sker i en levande organism) för biofarlig infektion. Tanken är att placera nanotek i våra kroppar som kommunicerar i realtid med Smart Grid (drivs av 5G) för att ge intim information till myndigheterna om oss. Wayne från Alchemical Tech Revolution gör en bra kommentar här. Följande är några citat från tidningen:

”Normalt sett är frånvaron av dricksvatten, någon form av bränsle, el och bristen på torn för nätverkskommunikation, för områden i offentliga katastrof- eller konfliktzoner, konstant. I en sådan situation är den tillgängliga infrastrukturen långt ifrån perfekt för att möjliggöra ett storskaligt medicinskt laboratorium med exakt och snabb analys. För en sådan aspekt kan nanorobots integrerade med nanobiosensorer hjälpa till att överföra information i realtid med hjälp av internationella mobiltelefoner för trådlös dataöverföring via satellitkommunikation. I själva verket bör nanorobots innebära en effektiv och kraftfull klinisk anordning för att tillhandahålla dyrbar biomedicinsk övervakning, både för soldater och för civilbefolkningen. ”

Lägg märke till hur de erkänner att det finns en dubbel användning (för militär och civila) som vanligtvis kopplar ett vapensystem till en annan användning. I det här fallet förklarar de det djupare syftet (inbäddad övervakning) med det ytliga syftet (en medicinsk applikation):

”Från och med infektionsögonblicket kan vissa smittsamma sjukdomar visa de första symptomen efter några timmar, en vecka eller längre tid,  år eller till och med årtionden. Det betyder till exempel att när de offentliga myndigheterna märkte infektionen från en förorenad person, med yttre symtom, hade ett virus tillräckligt med tid för att sprida sig genom en krets av vänner och arbetskamrater till det infekterade offret. Under tiden spred dessa kompisar viruset framåt och hade startat en katastrofal kedjereaktion. Användningen av nanorobots med inbäddade nanodenheter för epidemisk kontroll i realtid, som laboratorium på ett chip, kan vara användbart för att undvika allvarlig kontaminering av stora proportioner.”

Ovanstående citat antyder faran för smitta, och särskilt ett virus, som en anledning för dig att villigt underkasta dig nanotekniska dagordningen och bli inbäddad i nanoteknik. Det vädjar till begreppen smittsamhet och bakterieteori, men särskilt sedan COVID-bluffen började ifrågasätter ett antal modiga oberoende forskare och läkare dessa idéer, vilket förstärker den nuvarande medicinska industrins affärsmodell för petrokemiska piller och vacciner.

”Vi implementerade en systemsimulering och arkitektur av nanorobots för att känna av blodomloppet, med inriktning på biokemiska förändringar mot patologiska signaler. Faktiska framsteg inom trådlös teknik, nanoelektronikapparater och deras användning vid implementering av nanorobots som används för epidemikontroll, illustrerar vad kommande tekniker kan möjliggöra när det gäller hälsoövervakning i realtid. Metoden för in vivo-övervakning av kemiska koncentrationer bör också gälla för andra.”

Som Wayne säger är de här sakerna kontaktspårning på nästa nivå. Glöm en app på din telefon; planen är för övervakning ”in vivo” (sker i en levande organism). Det finns många viktiga citat från tidningen, men här är en sista:

”Frekvenser från 1 till 20 MHz kan framgångsrikt användas för biomedicinska applikationer utan att skada.”

Studien 2017 visar nanotech-föroreningar som redan finns i vacciner

Den nanotekniska invasionen är redan här. Det är inte en fråga om ”kommer de att placera nanotek i vacciner” eftersom de redan har gjort det. Den här italienska studien 2017 med titeln New Quality-Control Investigations on Vaccines: Micro- and Nanocontamination beskriver en häpnadsväckande uppsättning nanokontaminanter i vacciner, inklusive partiklar gjorda av bly, kadmium, cerium, järn, titan, nickel, zirkonium, hafnium, strontium, volfram, guld, silver, platina, antimon, vismut och aluminium. Studien (som analyserar 44 typer av 15 traditionella vacciner) säger att dessa föroreningar är ”icke biologiskt nedbrytbara och icke biokompatibla”, att deras införande ”inte deklareras” och att deras närvaro är ”oförklarlig”.

Det ger fördelen av tvivel till Big Pharma och dess kontroller när den drar slutsatsen att ”vår hypotes är att denna förorening är oavsiktlig, eftersom den förmodligen beror på förorenade komponenter eller procedurer i industriella processer (t.ex. filtrering) som används för att producera vacciner, de har inte undersöktes och upptäcktes av producenterna. Om vår hypotes faktiskt är sann, skulle en noggrann inspektion av arbetsplatserna och den fullständiga kunskapen om hela proceduren för vaccinberedningen möjligen möjliggöra att man eliminerar problemet. ”Jag känner till bakgrunden till den mänskliga mikrochippingen och nanotekniska agendan och föreslår att det finns ett annat sätt att se på saker.

Studien avslöjar hur dessa nanopartiklar kan interagera med kroppen på ett negativa sätt och orsaka skadliga effekter:

”… undersökningar visade att vissa partiklar är inbäddade i ett biologiskt substrat, troligen proteiner, endotoxiner och rester av bakterier. Så snart en partikel kommer i kontakt med proteinfluider inträffar en nano-bio-interaktion och en ”proteinkorona” bildas. Nano-bio-interaktionen genererar en större förening som inte är biologiskt nedbrytbar och kan framkalla negativa effekter, eftersom den inte känns igen som själv av kroppen. Figur 5a-5f visar exempel på dessa nano-bio-interaktioner. Aggregatet kan ses (stabila sammansatta enheter) som innehåller partiklar av bly i Meningitec, av rostfritt stål (järn, krom och nickel) och av koppar, zink och bly i Cervarix. ”

”Efter att ha injicerats kan dessa mikropartiklar, nanopartiklar och aggregat stanna kvar runt injektionsstället och bilda svullnader och granulom … Men de kan också bäras av blodcirkulationen och undgå varje försök att gissa vad som blir deras slutmål … Något som händer med alla kroppar, särskilt så små, inducerar de en inflammatorisk reaktion som är kronisk eftersom de flesta av dessa partiklar inte kan brytas ned. Dessutom kan protein-korona-effekten … på grund av en nano-bio-interaktion … producera organiska / oorganiska kompositpartiklar som kan stimulera immunförsvaret på ett oönskat sätt …

Det är omöjligt att inte lägga till att partiklar som ofta observeras i vacciner kan komma in i cellkärnor och interagera sig med DNA … ””I vissa fall, t.ex. som förekommer med järn och vissa järnlegeringar kan de korrodera och korrosionsprodukterna har en toxicitet som påverkar vävnaderna … ”

Så här är frågan man måste tänka på: är dessa så kallade oavsiktliga och farliga nanokontaminanter bara partiklar som skadligt påverkar människors hälsa på många sätt, eller är de också nanosensorer som kan ta emot och överföra data till Smart Grid?

nanotech COVID vaccine

Nanoteknik ligger i framkant inom avancerad vaccinforskning

Nanoteknikagendan är nära kopplad till vacciner. Till exempel visar den här studien från år 2019 Nanopartikelbaserade vacciner mot andningsvirus fördelarna med nanotekniska vacciner:

”Nanoteknologibaserade tillvägagångssätt erbjuder möjliga lösningar på leveransutmaningen genom att handla vaccinet till lämpliga cellulära populationer och subcellulära platser … Modernas mRNA-vaccin bygger på en lipidnanopartikelplattform, men det finns många andra framväxande nanoteknologier för leverans av nukleinsyravacciner … Nanoteknik plattformar inklusive katjoniska nanoemulsioner, liposomer, dendrimerer eller polysackaridpartiklar har använts för att förbättra stabiliteten och leveransen av mRNA-baserade vacciner. ”

Det kommande Moderna COVID-vaccinet finansierat av NWO-frontmannen och eugenikern Bill Gates är en ny typ av teknik: ett mRNA-vaccin som använder nanoteknik. Detta gäller även för andra COVID-vacciner som utvecklas. COVID-plandemin används som en förevändning för att rusa fram ännu snabbare med nanotekniska vacciner, vilket i slutändan accelererar det centrala NWO-systemet (New World Order): den mänskliga mikrochipningsagendan. Nanotech-agendan via COVID visas på full skärm:

”Nanomaterial spelar en viktig roll i alla aspekter av vaccindesign, leverans och administrering. Nanopartiklar möjliggör multivalent antigenpresentation och stabilisering av antigener vid administrering. De kan fungera som hjälpmedel för att öka immunsvaret, och de kan fungera som bärare för riktad leverans av antigener. Faktum är att ett mRNA-vaccin levererat av en liposomal nanopartikel är bland de kandidater som för närvarande finns i kliniska prövningar mot SARS-CoV-2. Även om det förblir ett faktum att inget mRNA- eller DNA-vaccin för närvarande är godkänt för någon sjukdom, kräver leverans av nukleinsyror någon form av modifiering eller en nanodenhet för att förhindra nedbrytning i kroppen, och liposomala enheter har verkligen redan godkänts för RNA-leverans, om än inte för vacciner.”

Slutliga tankar om den påskyndande agendan för nanoteknik

Detta är frågan om det här! Det är spel! Alla saker som många alternativa forskare har skrivit, pratat och varnat för under flera år kommer. Operation Coronavirus är porten till att få in den nya världsordningen. COVID har varit en ursäkt för tyranner för nästan alla drakoniska begränsningar under solen. Nu, med det kommande COVID-vaccinet, vet vi att det kommer att innehålla någon form av nanoteknik, eftersom det finns en uppsjö av nanoteknologiplattformar som utvecklas förutom saker som hydrogel, som jag har skisserat här ovan. Olika studier och läkemedelsföretagen själva säger, att det kommer att finnas nanotekniska COVID-vacciner. Med planer på att göra detta vaccin vidsträckt, administrerat av militären (som antagits i både USA och Storbritannien) och ”så obligatoriskt som möjligt” (enligt den australiensiska premiärministern Scott Morrison), rinner tiden ut för folk att vakna upp till nanotech agendan – innan det är för sent.Kategorier:Hälsa, Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

%d bloggare gillar detta: