KRIMINALISERA HORORNA

Öppet brev till Amnesty Sverige efter Amnesty Internationals förslag att  legalisera sexköp | Bosnien och Hercegovinas Kvinnoriksförbund i Sverige

Malmö 21-10-2020

Hörde i morse på nyheterna i P1 att ett hundratal män i Halland som besökt s k massagesalonger nu kan dömas för köp av sexuella tjänster.

Dom stackars ”utnyttjade” hororna som bara är offer för dessa samvetslösa män är det i vanlig ordning inte tu tal om att kriminalisera.

Dessa stackars kvinnor är naturligtvis bara offer som tvingats in i denna bransch mot sin egen vilja och det är naturligtvis dom män som köper deras tjänster som är skuld till att dom hamnat där. Att köpa sex är skamligt och brottsligt men att sälja sex är helt rätt och kan göras utan några som helst efterräkningar.

Det är helt ok att kanske tjäna 10 000 kr på en dag och detta tillika skattefritt när man är en stackars ”utnyttjad” hora som det bara är synd om.

Detta synsätt på sexförsäljning bör kanske också föras över till en annan lukrativ marknad och vad jag tänker på är knarkförsäljning.

Även här bör kanske bara köparen av denna vara kunna dömas medans säljaren av knarket skall gå helt fri eftersom denne också bara är ett stackars ”utnyttjat” offer liksom horan som säljer sex.

Att polisens resurser skall gå till att t ex stå och smyglyssna efter samlagsljud utanför ett hotellrum och sedan gripa sexköparen medans den andra parten i denna handel går helt fri samtidigt som det kanske pågår ett rån eller en misshandel på andra sidan gatan är helt befängt.

Det minsta man kan begära om nu polisen skall ha dessa arbetsuppgifter är väl att båda parter skall kriminaliseras och straffbeläggas.

Att tro att man kan stoppa denna sexhandel när horan går helt fri, ja då kan man ju börja undra vilken sagovärld våra politiker lever i. Skall sexhandel kunna stoppas måste även hororna kunna straffbeläggas.

En hora som reser land och rike runt och annonsera ut sina tjänster på nätet är inte ett utnyttjat oskyldigt  litet lamm! Hon vet mycket väl vad hon sysslar med och varför hon gör detta och anledning är helt enkelt lättförtjänade pengar och inget annat.

Att hon säljer sin kropp för att hon är drogmissbrukare och behöver pengarna till inköp av detta eller om hon säljer sig för att ha råd med ett lyxliv som hon annars inte har råd med är helt utan betydelse. Att komma från ett fattigt land och dåliga förhållanden skall inte vara ett legitimt skäl att få sälja sex ostraffat i Sverige.

Är det likhet inför lagen när sexköparen straffas men sexsäljaren går helt fri? Detta är i högsta grad olikhet inför lagen.

Skall sexköparen straffas så skall också sexsäljaren straffas. Jag går inte på valsen om den stackars utnyttjade horan som alltid tvingas att sälja sex mot sin vilja och helst vill leva ett normalt familjeliv med allt vad det innebär. Lika lite tror jag på detta som jag tror på sagan om Rödluvan och vargen.

Sandor Herold, MalmöKategorier:Svensk politik

Etiketter:

1 svar

  1. Det är väl snarare tvärtom. Försäljning av narkotika sker under kontroll av myndigheter genom knarkspan, de som inte jobbar under den flaggan åker snart dit för omskolning, antingen på anstalt eller något ungdomshem. Narkotikarotlar har sedan bildandet för många decennier sedan förfinats till en kontrollmyndighet som kartlägger drogberoende och många tjänar en bra slant på detta. Fotfolket på gatunivå har inte en susning om vad de används till. Beslag hamnar ute på gatan igen för att det saknas kontroll, knarkspan har redan från början använt sej av infiltration långt innan det lagstadgades 2008 av fd hårfrisörseleven Beatrice Ask som hade ett knäck som justitieminister vid tillfället. Kommer folk från landsbygden in till stan och hänger runt för att köpa så blir de registrerade av köpet. Lätt med dagens teknik. Prostitutionen är bara en vidareutveckling av detta koncept. https://www.bitchute.com/video/Pqo2uloWwP99/

    Gilla

%d bloggare gillar detta: