Uppgifter: Covid smittan i Qingdao kom från USA

Kwang (pseudonym), min nyvunna kinesiske vän berättar. Det här kommer ni aldrig att få höra om på SVT eller andra medier…

Postat den 19 oktober 2020
https://mychinaway.blog.se/uppgifter-covid-smittan-i-qingdao-kom-fran-usa/


Kinas CDC har inte offentliggjort ursprungslandet för skeppningen av torsk som förde med sig covid smittan till Qingdao. Tidigare har man alltid gjort det, men inte denna gång. Det stärker uppgifterna på nätverken i Kina att den smittade försändelsen kom från USA. USA är mycket hårt drabbat av viruset och försändelser därifrån bevakas nu särskilt hårt i Kina. Det stärker även igen misstankarna att det är USA som är ursprungslandet för covid-19. Vi vet redan med säkerhet att viruset inte kom från Kina, utan till Kina.

Även USAs intensiva propagandakampanjer att viruset skulle ha kommit från Kinas styrker nu alltmer att det de facto kom från USA, och USA är medveten om detta och försöker dölja det. Tidigare försökte USA med hjälp av Australien ta kontroll över en ”internationell” utredning om virusets ursprung, vilket misslyckades. Denna USA kontrollerade utredning skulle förstås hemlighetsstämplas, åtminstone i vitala delar, och tvångsstyras med hot, påtryckningar och hot om sanktioner efter känt mönster, mot det resultat USA ville ha, att Kina var den skyldige. En sådan utredning pågår nu men under ledning av WHO. Kina samarbetar, men inte USA. Även det USA försöket styrker teorin att viruset faktiskt uppstod i USA för flera år sedan, och sedan spridits över världen, bland annat till Kina, och att USA desperat försöker dölja det.

Grävande journalister i USA har avslöjat skrämmande förhållanden inom USA hemliga verksamhet med biolabbs. Hundratals laboratoriefel, säkerhetsöverträdelser och near-miss händelser har inträffat i USAs biologiska laboratorier kust till kust de senaste åren. Övervakningen av biologiska forskningslaboratorier i USA är fragmenterad, ofta hemlighetsfull och till stor del utan extern övervakning och kontroll. USA media har avslöjat att forskare, deras kollegor, och ibland till och med allmänheten satts i fara. Även när forskningsanläggningarna begår den mest allvarliga säkerheten överträdelser, som mer än 100 laboratorier har, då håller federala tillsynsmyndigheter deras namn hemliga.

Av särskilt oro är kända olyckor vid institutioner som arbetar med världens farligaste patogener i biosäkerhet nivå 3 och 4 laboratorier, de två högsta nivåerna av säkerhet, som har ökat kraftigt i antal sedan terrorattackerna den 11 september 2001. Ändå finns det ingen offentligt tillgänglig lista eller information över dessa laboratorier, och omfattningen av deras forsknings- och säkerhet loggar är i stort sett okända för de flesta statliga myndigheter i USA. Även de federala myndigheterna vet inte var alla finns eller vad dom gör, det har regeringens ansvarskontor i USA varnat för i åratal.

Olyckor och läckor 2014 inkluderade mjältbrand, ebola och fågelinfluensa vid Centers for Disease Control and Prevention och upptäckten av glömda provrör med dödligt smittkoppsvirus vid National Institutes of Health har verkligen oroat när det gäller laboratoriesäkerhet och säkerhet i hela landet. Ett labb i Utah som tillhör Department of Defense skickade av misstag prover med levande mjältbrand, istället för avlivat, till laboratorier över hela USA plus en militärbas i Sydkorea, där 22 personer behandlades med antibiotika på grund av deras potentiella exponering av mjältbrand. Så många som 18 laboratorier i nio stater fick proverna.

Vid USAs högrisklaboratorier pågår experiment som involverar läkemedelsresistent tuberkulos, exotiska influensastammar, SARS- och MERS-virus, pest, mjältbrand, botulism, ricin, Ebola och Marburg hemorragisk feber. Studier görs också i USA på ett brett spektrum av bioterrorism patogener som är mindre kända för allmänheten, såsom de medel som orsakar exotiska sjukdomar som tularemi, Q-feber och melioidos. Andra är inriktade på patogener som utgör allvarliga ekonomiska risker för jordbruket, såsom mul- och klövsjuka, brucellos och “galna ko” -sjukdomar.

Vid ett fåtal laboratorier har experiment gjorts med influensastammar och andra virus avsiktligt gjorda för vara farligare i studier som försöker förstå hur de kan muteras naturligt i laboratorier. Vita Husets vetenskapliga rådgivare krävde en tillfällig stoppning av den typen av “gain of function” -forskning, men ingen vet vad som verkligen pågår.

Från 2006 till 2013 meddelade laboratorier federala tillsynsmyndigheter om cirka 1,500 incidenter, och i mer än 800 fall fick arbetstagare medicinsk behandling eller utvärdering, visar begränsade offentliga uppgifter i programmets årsrapporter (2015). Femton personer fick infektioner vid biolabb i USA och det fanns tre oavsiktliga infektioner av djur, enligt rapporterna, som inte identifierar laboratorierna. Rapporterade incidenter involvera händelser från spill till fel på personlig skyddsutrustning eller mekaniska systemfel till oavsiktliga nålstick men infekterade nålar.

En djurvårdare i Georgia var potentiellt utsatt för fågelinfluensavirus, som dödar 60% av de människor det smittar, när en defekt andningsslang som levererar ren luft visade sig felaktig. En forskare i Wisconsin sattes i karantän i sju dagar 2013 efter ett oavsiktligt nålstick infekterat honom med med en version av H5N1-influensa virus. En laboratoriearbetare i Colorado misslyckades med att säkerställa exemplar av den dödliga bakterien Burkholderia Pseudomallei hade avlivats innan provet skickades iväg i maj 2014, till en medarbetare i ett laboratorium på lägre nivå som hanterade dem utan kritisk skyddsutrustning. Ingen av arbetarna smittades.

År 2009 dog Malcolm Casadaban, en forskare vid University of Chicago, som även hade ett underliggande medicinskt tillstånd, av en infektion med en försvagad stam av pestbakterier. År 2012, dog 25-årige forskaren Richard Din, efter att ha smittats under vaccinforskning med Neisseria meningitides bakterier vid ett laboratorium inne i San Franciscos VA medicinska centrum. Båda deras dödsfall involverade forskning i biosäkerhet nivå 2-laboratorier, där patogener anses vara mindre farliga än de som arbetat med i laboratorier med högre säkerhet.

Federala utredare av arbetsplatsen och händelserna fann att Din dog på grund av att VA hade misslyckats med att övervaka och skydda arbetare i forskningslaboratoriet. Bland de “allvarliga” frågor som utredarna nämnde är att Din och andra arbetare i labbet manipulerade exemplar av farliga bakterier på bordsskivor – inte inuti skyddande biosäkerhetsskåp som skulle ha minskat potentiell exponering för droppar eller stänk. Labbet misslyckades också med att utbilda arbetare om varningstecken på infektion, visar rapporten.

All denna mycket omfattande biovapen utvecklingen i USA är hemlighetsstämplad, och läckor och olyckor är långt ifrån sällsynta. Säkerheten är minst sagt mycket bristfällig. Allt detta gör sannolikheten att covid-19 kommer från USA mycket svår att argumentera emot.

Mest troligt är att viruset kommer från ett amerikansk biolabb, det finns tusentals, inte bara biovapen labb, och säkerheten i USA är som regel låg eller obefintlig. Troligtvis var det inte en medveten amerikansk bioattack, utan en oavsiktlig spridning när covid-19 viruset spred till Kina. Det finns verifierade spår sedan flera år i USA av viruset, antikroppar, och viruset fanns bevisligen i Spanien, Italien, Japan, Brasilien och flera EU länder innan det upptäcktes i Wuhan. Förmodligen kom det till Kina med en amerikansk militärdelegation, men sannolikt inte medvetet. Sedan har USAs BigPharma har hakat på och försökt tälja guld av det, och via WHO etablera en monopolförsäljning till kraftigt upptrissade priser, vilket misslyckades.

Tidigare i juni upptäcktes i Kina en ny variant av viruset i frysta räkor och kycklingvingar från mellan- och Sydamerika. Viruset som infekterade saluhallarna i Peking tidigare kom bevisligen från Europa och hade inte tidigare funnits i Kina. Endast en mindre del av det virus som härjade i Wuhan kan genetiskt spåras till saluhallarna i Wuhan, men var kom då resten ifrån.

Under tiden maler den amerikanska propaganda apparaten på med full styrka och volym och mangrant citeras av svenska MSM och statliga media.Kategorier:Hälsa, Världspolitik

Etiketter:,

1 svar

 1. won the Nobel Prize for inventing the PCR test. Kary Mullis said is was an UNRELIABLE test for medical diagnosis. https://www.brasscheck.com/video/follow-the-real-science/?omhide=true
  ….
  ”Rothschild filed COVID-19 test patent in 2015 ahead of outbreak, millions of test kits sold in advanceThe Rockefeller Foundation in conjunction with the World Bank Group and lineage of the Rothschild Family bloodline have orchestrated, rolled out, and are currently conducting a worldwide live-action COVID-19 pandemic exercise which has subsequently lead to the announcement of so-called solutions which have thus resulted in newly formed public health crisis bureaucracies designed to further restrict human contact, human interaction, and human movement not to mention the invasion of one’s privacy through required and in some cases forced testing procedures and it’s all documented.
  https://www.intellihub.com/rothschild-filed-covid-19-test-patent-in-2015-ahead-of-outbreak-millions-of-test-kits-sold-in-advance/
  https://www.sgtreport.com/2020/10/atomic-bombshell-we-have-proof-that-rothschilds-patented-covid-19-biometric-tests-in-2015-and-2017/

  Gilla

%d bloggare gillar detta: