Carl Norberg 2020-10-21 – Dramatiken tätnar kring de som verkar utan att synas!

I dagens ingress passar vi istället för att sammanfatta innehållet, på att bjuda in alla till vårt kommande kulturevenemang, och vi hoppas naturligtvis på bra uppslutning. Helgen 14-15 november så bjuder vi in till öppet hus för att knyta kontakter och så givetvis en föreläsning som kommer lyfta den svenska kulturen, det som händer i vår omvärld och allt därtill.

Lördagen 14:e blir föreläsningen kl 14:00 sedvanlig tid för detta de sista åren så alla hinner sova ut och vara pigga och klara i knoppen för att ta in det som sägs. Det blir en spännande helg helt garanterat och det faller ju in efter det amerikanska presidentvalet så det kommer finnas gott om saker att prata om.

Eftersom det är kronvirustider så respekterar vi givetvis reglerna kring detta och därför blir det begränsat antal platser till föreläsningen så det är först till kvarn som gäller.

Vid föreläsningen bjuder vi denna gång på någon lättare förtäring i pausen. Kaffe och något tilltugg så ni håller er vakna och alerta.

Enklast är att DU hör av dig här till Sofia Sjoberg på FB via messenger eller på bokanovember@outlook.com och bokar. Hon kommer vilja ha dina kontaktuppgifter såsom mail och telefonnummer för att kunna nå dig om det skulle bli några nya bestämmelser som gör att vi måste tänka om. Vi vet ju aldrig i dessa dagar vad som händer imorgon när allt är så nyckfullt. Eftersom vi denna gång håller till utanför Stockholm pga att det är svårt att få en lokal i dessa influensatider så kanske någon vill boka boende och ta en minisemester. Detta sköter man givetvis själv och det finns ett litet urval här: http://bergsgardtrosa.int3.se/Rum-Relax

Det finns även gott om boenden i pittoreska Trosa https://trosa.com Bergs Gård ligger strax utanför Trosa och är fantastiskt trevligt med gott om natur och äventyr runt knuten och gården har en produktion av gräsbetat kött så vill man passa på så går det utmärkt att boka en köttlåda för att ta med sig hem eller besöka gårdens butik och shoppa loss. Vi har denna gång bokat in oss på Brommagården som drivs av Bergs gård och det ligger en 4 km ifrån så det är nästgårds.

För att ta dig till Brommagården så behöver du i princip bil. Har du inte det kanske det finns någon som gillar att samåka men det får du själv sköta. Vi förmedlar alltså inga transporter. Det går förvisso en buss från Vagnhärad som stannar i närheten men det är mycket begränsat med turer, Buss 554, länstrafiken Sörmland från Vagnhärads station eller från Nyköping om du kommer söderifrån. Hållplatsen till Brommagården heter Källvikskorset och efter det är det apostlahästarna som gäller en bit in på Källviksvägen.

Så be there or be square.

VälkommenKategorier:Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , ,

3 svar

 1. Year of 2020 is year of separation of People from Demons… also known as Armageddon. Jesus came and already won victory over The Beast in May 2020! All Demons are trying to do now, before they leave our planet, is to take as many Human souls with them as they can….
  Souls of those who vote for Biden will go with Demons to their Underworld Universe… will be felt as sadness to them…
  Souls of people who vote for Trump will join Jesus and Our Universe and make a Quantum leap into new Spiritual dimension where our planet is currently moving into for the next 1000 years (Millennium)! This will be felt immediately as happiness after you cast your vote!
  Let’s get back our planet from Deep State and Media controlled by Demons, and make it ruled by ”We, The People”…. Again!

  People wake up! It is time to know
  Biden is wolf, he dressed as sheep
  Demons came close to make you sleep
  Don’t believe me just ask your soul

  This is… this is… Armageddon!

  Jesus came by to help us all
  Aborted souls will fight along
  People all planet – sing this song
  Trump wins – we win! Forever on!

  Trump Wins – We Win! Forever on!

  Gilla

%d bloggare gillar detta: