Stå upp för frihet & sanning! Demostration Kungsträdgården 31.10.2020 kl 12.00 (UPPDATERAT!)

Bilden kan innehålla: 1 person, text

Tillsammans med talare från World Doctors Alliance, erkända professorer och doktorer står vi upp för liv, valfrihet, sanning och våra grundläggande rättigheter.

Bland talarna:

 • Professor Dolores Cahill (Irland)
 • Dr. Mikael Nordfors (Sverige)
 • Dr. Heiko Schöning (Tyskland)
 • Dr. Mohammed Adil (Storbritannien)
 • Maneka Helleberg (Sverige)
 • Ingemar Lindqvist, (Sverige) journalist på Alma Nova hälsotidning
 • Latifa Löfvenberg, Sverige) vårdaren i Gävle som visselblåste om att äldre ges morfin istället för syrgas så att de dog. Senare fick hon även sparken från sitt jobb för att hon ”skvallrat”.
 •  
 • Robert Kennedy (via länk) Jr. CDC USA, kritiskt till vaccineringar
 • Sherry Tenpenny, (länk) är en amerikansk osteopatisk läkare och antivaccinationsaktivist som stöder den misskrediterade hypotesen att vacciner orsakar autism
 • Sacha Stone, (länk) New Earth Project,

  Sacha grundade New Earth Project (New Earth Nation), världens mest integrerade rörelse som utfärdar hållbara, suveräna och självbestämmande samhällen. Det fungerar som ett universellt förtroende som engagerar mikronationer genom fördraget och existerar utanför fiktiva höljen som dras upp av självbetjäna företagsregeringar och institutioner.

  Han är också grundare av ITNJ International Tribunal for Natural Justice, som lanserades under multilateral observatör i juni 2015 via en ceremoniell sittplats- och ratificeringsceremoni i Westminster Central Hall i London på 800-årsdagen av undertecknandet av Magna Carta. Denna nya planetariska domstol är engagerad i dispensering av naturlig rättvisa och efterlevnad av rättsstatsprincipen.

De kommer bland annat gå igenom de många lögnerna om covid-19. Tillsammans kräver de följande:

 • Alla former av lockdown måste avslutas
 • Vetenskapligt beprövade läkemedel ska ges till sjuka
 • Alla covid-19-dödsfall ska utredas på nytt

Alla tar ansvar för sitt deltagande.


Dolores Cahill: Prof. Cahill var pionjär inom detta forskningsområde vid Max-Planck-institutet för molekylär genetik i Berlin, Tyskland, och har flera internationella patent inom detta viktiga område. Hon har mottagit det prestigefyllda BMBF Bio Future Award från den tyska vetenskapsministern, Federation of European Biochemical Societies 2009 Award och var med och grundade Protagen AG för att kommersialisera sina upptäckter. Prof. Cahill är professor i translationell vetenskap vid Conway Institute, School of Medicine and Medical Sciences vid University College Dublin. Hon har skrivit många publikationer och deltagit i internationella konferenser.

Dr. Heiko Schöning: Tysk läkare. Är ordf. för WORLD DOCTORS ALLIANCE. Vi vill erkänna följande att 46 läkare och experter som under pandemin 2019-2020 offentligt har uttryckt att de tycker att Corona COVID-19 dödligheten är mycket låg, cirka 0,01 % och mycket lägre än WHO:s (Världshälsoorganisationen) hävdade dödligheten på 3,4%.

Mikael Nordfors: Nordfors förespråkar alternativmedicinska metoder som han utövat bland annat på Vidarkliniken i Sverige och på egen klinik i Danmark. På grund av detta har han haft flera kontroverser med myndigheterna i Sverige, Norge och Danmark.[2] Efter att han flyttat till Danmark stoppade Sundhedsstyrelsen Nordfors verksamhet sommaren 2015, men han återupptog den senare.[källa behövs] Nordfors hävdar att anledningen till att hans behandlingar, som inte är evidensbaserade, motarbetas är att det finns starka band mellan läkemedelsindustrin och de myndigheter som ansvarar för kontroll av vården. År 1993 var han med och grundade partiet Direktpartiet, som var det första praktiska försöket i världen att genomföra så kallad flytande demokrati. Mellan 1999 och 2004 ägnade han sig åt att producera mjukvarulösningar för delegerad direktdemokrati åt bland annat Vallentuna-partiet Demoex. Under det sena 2010-talet ingick han i styrelsen för Direktdemokraterna. (Wikipedia)

Dr Mohammad Adil, veteran kirurg. Insider från Storbritanniens läkarkår som gått i spetsen för kalla ”coronaviruset” för ett elakt spel. Han anser att ”virusets” sanna natur är en bakterie och anser att det är meningslöst att bära masker, med social distastering, eller vaccinagendan. Det är frågan om medicinsk tyranni, där regeringens sanna motiv kan vara att skapa rädsla och panik för att införa nedstängning. Det är frågan om hur länge sanningen kan undertryckas. Dr. Adil var en av talarna på Trafalgar Square den 29 augusti 2020.

Maneka Helleberg (Sverige) Medgrundare av Folkets Ting (Peoples Court)
Vi vill få ett slut på de lögner och den korruption som Sverige idag styrs av.

Vi tror på att återinföra våra gamla seder av att hålla ting, samlas och låta folket själva besluta hur vi ska lösa de problem vi står inför. Vi har precis fått igång vår ny programvara, där vi kan lägga in stämningar mot korrumperade myndigheter och myndighetspersoner.Kategorier:Uncategorized

%d bloggare gillar detta: