Planerat kaos – Dräneringen av träsket är verkligt och globalt

October 19, 2020 by Derek Knauss
https://prepareforchange.net/2020/10/19/planned-chaos-part-5-swamp-draining-is-real-and-global/

Det finns de som inte ser att en snabb tömning av träsket pågår. Detta är förståeligt, om du inte är någon som är uppmärksam på alla skyltar. När du förstår hur djupt och brett träsket är och att det är globalt inom räckhåll, får du en bättre bild av hur samordnad kontrollgruppen är och hur den fungerar. Kommer du ihåg den lilla klubben som du inte är medlem i?

Träsket går djupare än någon någonsin har kunnat föreställt sig.

Om du har tittat på alla arresteringar gällande människohandel över hela världen, skulle du uppskatta den ansträngningen som pågår. Vidare skulle en snabb avskiljning av ormens huvud eller hydra-bläckfisken inte ge de önskade resultaten, eftersom nivån som utför sina marionettmästares order har varit sedan decenniernas början, att med en ny ersättare vara redo att falla in i linjen om den nuvarande gunstlingen tas bort. Detta är skönheten med webben.

Det finns hundratusentals anställda som arbetar inom regeringen och många är Deep State-agenter, som flitigt arbetar mot Trump-teamet vid varje vända. Det finns sovande människor överallt.

President Trump och Alliansens uppdrag är att inte bara att ”tömma träsket” i Washington DC. utan att ta på sig den globalistiska kabbalen. Att städa upp DC är en laglig mardröm för alliansen och Trump-administrationen, men presidenten har särskilda krigstida krafter som getts till honom i kraften av att han fortfarande befinner sig i ett lagligt utropat krigstillstånd mot terror. Trump använder detta omdömesgillt, men han använder det. Som när han åberopade Executive Order “Blocking the Property of Persons Involved in Serious Human Rights Abuse or Corruption” (verkställighetsordern ”Blockering av egendom för personer som är involverade i allvarliga mänskliga rättighetsmissbruk eller korruption”) den 21 december 2017.

Steg för steg har presidenten och teamet bakom honom gjort ett strategiskt avlägsnande, som i media blir representerat som handlingar utförda av en underhuggare.

Han är sann mot Sun Tzu-strategin, ”Visar dig svag när du är stark och stark när du är svag.”

Den verkställande ordern som Trump antog tillät att man beslagtog alla gruppers eller individers tillgångar om de var inblandade i mänskliga rättighetsmissbruk eller korruption. Människohandel faller tydligt in i denna betydelse.

Människohandel som utforskas i djupet av dokumentärerna Fall of Cabal and Out of Shadows slår till i hjärtat av vad som verkligen händer i vår verklighet, bättre känd som den 360 kg elefanten i rummet. Mer likt de 800 000 barn som försvinner i USA varje år enligt International Tribunal for Natural Justice, INTJ.

Över hela världen är antalet närmare 8 miljoner barn som saknas och handlas sexuellt av internationella pedofilringar.

Var vänlig och förklara hur MSM-medierna missar detta faktum, men fortsätter fortfarande att köra rapporter som hänvisar till något som har gjorts eller upprepats så ofta att det har blivit irriterande eller tröttsamt. De skriver om andra kriminalhistorier, skolskjutningar och fredliga protester. De visar sin partiskhet om och om igen genom det de rapporterar om och vad de inte rapporterar om.

Medierna är inte din vän och som det visas i Planned Chaos avsnitt 1 på media, de arbetar mot dig. De tjänar sina herrar. Som sådant håller de dig fokuserad på ett glänsande föremål som sällan vågar sig utanför deras respektive berättelser eller länder. Till exempel, när det gäller barn som försvinner, rapporterar Indien att mellan 60 000 och 90 000 försvinner, beroende på rapporten.

Huffington-rapporten rapporterade under 2016 att 180 barn försvinner där varje dag.

 

Så vad översätter de människohandel till? Beroende på i vilken del av världen du befinner dig i. I vissa regioner förvandlas det till slavarbete. Enligt Time Magazine 2017 befinner sig 40 miljoner människor fångade i detta. Detta inkluderar slavarbete i klädfabriker som i Kina, gruvor i Indien, fält i Sydostasien och Afrika. Enligt Time-artikeln utsätts 152 miljoner barn för barnarbete.

Men människohandeln går också in i sexslavhandeln där offer blir märkta och tatuerade. Dessa är uppenbara i märkena för NXIVM-sexkult som avslöjades ifjol med Allison Mack när anklagelser väckts mot henne och kultledaren Keith Raniere.

Detta utesluter anklagelserna mot Jeffrey Epstein och Ghislaine Maxwell. Men sexhandel är bara en del av människohandeln. Kommer du ihåg alla som är förknippade med paret på East Coast och Pedo Island? Det finns också de som är involverade i sexhandeln som kan visa sig vara associerade med Harvey Weinstein. Den listan fortsätter att innehålla välkända Hollywood-namn. Medan avslöjandena av kändisar som är involverade i sexskandaler är spännande, måste man likställa kändisar och politiska ledande personligheter som ett slags kungligheter i USA. Och den delen av träsket har mycket att oroa sig.

Några offentliga exempel på oroliga kändisar i år inkluderar: Weinstein, Oprah Winfrey, Tom Hanks, Ellen DeGeneres, Madonna, Kevin Spacey, Will Farrell, Chrissy Tiegan, Tom Arnold, Robert DeNiro, Rob Reiner och andra. Om du tror att de bara lider av Trump Derangement Syndrome på grund av politik, har du tagit på dig rosafärgade glasögon eftersom hotet är så mycket allvarligare.

Med Hollywood kungligheterna börjar spåret som leder till brittiska kungligheter. Vilket rörigt träskår det har det varit för dem! Prins Andrews sexskandaler, prins Harry och Meghan Markles utträde från det kungliga livet och flytten till Kalifornien, rykten om ekonomiska problem och allmänt kungligt kaos, allt offentligt. Och utöver allt detta ifrågasätts legitimiteten för drottningens styre av en man, Joseph Gregory Hallett, som hävdar att han är den rättmätiga arvtagaren till kronan. Han förkunnar att han finns här som ett uppfyllande av bibliska profetior och har en liknande anklagelse riktad mot sig som president Trump för att tömma träsket.

Kabbalen försökte upprepade gånger inleda ett fysiskt krig, men har fått sina tillgångar beslagtagna i vad som skulle kunna identifieras som ett ekonomiskt krig. Genom att följa våra långsiktiga konton om finansiell återställning och global valutaåterställning, borde det inte bli någon överraskning för våra läsare att detta nuvarande banksystem genomgår stora strider mellan familjer, hemliga föreningar, högteknologiska intressenter, underrättelsetjänster och till och med galaktiker.

Den här videon med Kim Goguen, en internetleverantör med en djup förståelse för systemets front- och back-end, beskriver nivåerna både såväl som de olika punkterna tillsammans med en översikt över nyckelkodinnehavarna. Hon påstår sig vara involverad som en välvillig nyckelinnehavare till systemet som finns i flödet just nu. Vi presenterar hennes information på grund av att den är inriktad mot andra källor, men vi kan inte verifiera hennes påståenden. Det är dock värt att lyssna på förklaringarna till systemets design och använd din egen urskiljning när det gäller giltigheten av hennes andra påståenden.

Det är också värt att titta på den för att förstå kraften i 3, 6 och 9 samt den allmänna balanskoden. Det ena existerar inte utan det andra, och bankirerna på hög nivå och blodlinjefamiljer befinner sig i ett mycket verkligt krig – ett krig om förlusten av tillgångar vilket utlöser mycket av det planerade kaoset i år.

I det globala kontrollsystemet betyder träsktömningen att man inte bara tar ner människor (avskedar), utan också försörjnings- och leveranslinjer. Om det bara fanns ett fysiskt, traditionellt pågående krig, skulle det vara lätt att se stridslinjerna som ritas på en geografisk karta. Med kampen mot den globala kabbalen med tillgångar, bakre kanaler, bokstavliga underjordiska städer och hemska grymheter, då är det så mycket svårare att se pågående striderna.

Det är vårt påstående att kriget, om det skulle offentliggöras, skulle det avslöja mycket av de kriminella kartellerna eller kabbalen som så många klumpar in dem i. Men slagfältena är globala och som redan nämnts, gör MSM-medierna allt de kan för att hålla dig fokuserad på en mycket liten del av bilden, vilket utgör deras roll som trollkarlens assistenter.

I denna kamp betyder det kriminella karteller, finansiella karteller, narkotikakarteller, terrorister, vapensmugglare, människohandel och allt som kan vara lönsamt. En sak att lära sig, är att varje värdepost kan bli en hörnmarknad. Vi såg detta i förbudet. Kennedy-klanen skapade sitt imperium genom att smuggla whisky från Irland. På senare tid har vi sett cannabismarknaden som försöker bli en hörna till Big Pharma. Jeff Bezos satsade på mamma och popbokhandlar då, mycket av detaljhandeln. Och han fortsätter med att sätta mamma och pop hälsokostaffärer i drift.

Faktum är att när dammet har lagt sig på den globala pandemin kommer de få stora kedjebutikerna som Walmart, Target, Amazon, Costco, Whole Foods att vara i stånd att klara sig, medan många små och medelstora företag kommer att gå förlorade eller vara i fara – många måste få lån eller få hjälp för att överleva. Bill Gates och Big Pharma vill tvinga till obligatoriska vacciner i världen, han vände sig till WHO och Anthony Fauci som också kommer att samla denna önskan, så betrakta detta också som ett monopol. Som i alla aktiviteter, som alltid, vem kommer att gynnas förutom bankerna och eliterna?

Som vi ser i delstaten Kalifornien bränner de strategiska landsbygdsområden för att få människor att flytta in till städer där de kan övervakas med kameror på varje gatubelysning och byggnad och till och med enheterna i ditt hem styrs av en Smart Meter. De kommer sannolikt att påstå att det är för att bevara naturen. De vill ha en obligatorisk vaccination som kommer att spårar varje rörelse och som krävs av dig för att kunna köpa, sälja eller handla. De vill tillhandahålla mat och förnödenheter från federalt ägda gårdar som tar bort marken från alla familjejordbruk och privata företag. (Det har gjorts tidigare!)

Varför? Så att de kan styra vem som kan ha vad och hur ofta. De styr din hälsa och till och med medvetenhet om vad som finns i maten, vattnet, luften vi andas och signalerna från dina telefoner, datorer och surfplattor. Det chippade vaccinet som de vill införa kommer att avgöra om och när du kan få barn och hur många, och i slutändan, genom de att bestämma hur länge du ska få leva. Detta är ett långt spel med det yttersta målet om total kontroll och en världsordning.

Så, det tidigare scenariot beskriver ordning ut ur kaos. Detta var en plan som planerades i god tid, till och med senast lanserades den som ”Operation Sunrise” i vördnad för kabbalens tillbedjan av Satanic Black Sun, SS eller SchwärzeSonne på tyska, och deras överherrar. Denna information tillhandahålls av United Network News-agenter Steffan Rowe och involverar Goguens rapporterade aktiviteter.

Enligt dem som verkligen följer geopolitiken har det skett en kamp för att ta den till dessa elitmaktcentra. De översta kraftcentralerna har exponerats och många skulle hävda att de har kastrerats. Det är därför som det är så viktigt att förstå detta just nu.

När president Trump kom till makten sägs det att man hade spionerat på honom. Denna anklagelse spelas för närvarande upp offentligt. Trump har mycket offentligt uttalat sig om och om igen, om att hans team blev spionerade på och de avslöjades med att göra det. Mainstream målar ut Trump som en galen konspirationsteoretiker och lögnare.

I en handling som lämnar MSM-medier med mycket förklaring att göra, godkände Trump den 5 oktober avklassificeringen av FISA-rapporten och sammanfallande senatsutfrågningsdokumentation där man grillade den fd CIA-chefen James Comey på hans byråns misslyckade protokoll för att uppnå FISA-ordern. Sådan information tycks innebära att planen har styrts av DNC gentemot Clinton-kampanjen.

Han har sagt detta ett tag och han har anklagats för att ljuga av de lydiga vanliga medierna. Detta är naturligtvis den största historien under de senaste 50 åren i USAs historia och kommer att få Watergate att se ut som barnens vattenballongfest. Det kan helt enkelt inte förnekas vad vi har rapporterat om i över tre år från våra insiders som Benjamin Fulford, Robert David Steele, Cobra och någon som allvarligt följer Q.

Men här är lite stödjande information att tänka på. Trump evakuerade sitt huvudkontor och återvände till Trump-tornet under sin kampanj. Påståendet är att hans kampanjkontor har utnyttjats. Detta är också påståendet från hans ombyggnadsprojekt i Vita huset.

FBI använde en etablerad praxis som kallades ”Two Hop” -övervakning för att få tillstånd från FISA-domstolen att spionera på en medlem av Trumps kampanjpersonal, Carter Page, som sedan tillät dem att hoppa några nivåer och utöka sitt spionage till mer önskade mål inom Trumps inre krets.

Den långa listan med överträdare och konspiratörer är känd bland dem som lyssnar på den utvecklande historien och Q har verkligen gett namnen genom uttalanden från offentliga tjänstemän. De på listan inkluderar: Strock, Page, Comey, McCabe, Brennan, hela vägen ända upp till Biden och Obama.

Trump rapporteras ha stöd av vissa fraktioner inom militären, Pentagon och Intel-agenter. För att utöka ditt tänkande, måste man förstå att det finns fraktioner inom fraktioner. Precis som anges i vår rasavsnitt finns det bra poliser och dåliga poliser. Det finns bra CIA-agenter och dåliga. Det finns bra politiker och politiker på gång. Det finns bra demokrater, dåliga demokrater, bra republikaner och dåliga. Detta är den mänskliga naturen. Men så finns frestelsen att tjäna pengar, kontrollera och titta åt andra hållet. Precis som i en gangsterfilm är ordspråket: ”Det är inget personligt, det är bara affärer.”

Detta är naturligtvis alldeles för enkelt, pga verksamhetens vinst, när det handlar om alla punkter som tidigare nämnts, blir det mycket personligt i vardagsmänniskors liv. Medan de som insuper regeringens vinglanden och gör affärer för att berika sig själva, finns det många som kämpar.

I USA förväntas man få se en massiv exponering av kriminell verksamhet i höst. Vi har redan diskuterat mycket, men det kommer att komma fler. Titta på hur stort antal människor som nu vänder sig om för att säga ”Hjälp oss polisen!” och ifrågasätt domarna från lokala borgmästare som har smitit från sina uppgifter för att försöka erhålla politiskt kapital, när de har blivit instruerade i vad de ska göra av sina partis marionettmästare när så mycket står på spel i detta val.

För att människor ska kunna se moralens nedrighet i deras valda ledare, måste de verkligen vara gräsligt rakryggade. Detta gäller inte bara i USA utan uppenbarligen runt om i världen.

Hur det går för världen, beror dock till stor del på USA:s handlingar. Eller mer specifikt, på Donald J. Trumps handlingar sedan 2017.

En sak var, som presidenten måste göra för sig, var alla lojaliteterna inom NSA. En unik möjlighet presenterade sig med mandaten att övervaka människor. Detta var en plan för Deep state och den förvandlades till en akilleshäl under de få människor som till synes gick bakom sin direktörs rygg till det lilla teamet nära presidenten. Det här är inte första gången som detta har försökts. Patriotiska och konstitutionellt sinnade intel agenter hade samlat in intel och gjort ärenden mot korrupta politiker tidigare, men dessa fall var till stor del bara pappersspår.

Under den digitala tidsåldern, samlade man nu in register digitalt. Och allt detta kunde samlas in. En sådan agent som bidrog till att få informationen var NSA-direktören för ThinThread, NSAs tidigare agent Bill Binney.

Binney placerades vid NSA för att använda informationen för att profilera någon i USA. När de fick reda på att otillbörliga sökningar gjordes på vanliga människor, visste hans team att det var fel. De samordnade för att få information om dessa aktiviteter från korrupta fraktioner runt om i världen och inom USA. Denna dokumentation av bevis är grundläggande för alla anklagelser i brottmål. Skillnaden här var, att bevisen kunde vara i form av e-post, foton, telefonsamtal, videor och allt digitalt som kunde övervakas.

Till och med från djupa statens operatörer. Arbetet Agent Binney och hans team gjorde var att de växlade spel. Den verkliga kicken var dock möjligheten att återskapa all digital kommunikation som någonsin har inträffat. Detta är förståeligt om man accepterar kvantfysik och att alla saker är anslutna och tillgängliga särskilt i vår magnetosfär. Men det är en annan konversation. Patrioterna tog det på största allvar när de tänkte att de ”De goda killarna” har allt, och det är säkert möjligt.

De fick tillgång till data, staplade och sammanställde data, mot dessa globala kriminella karteller eller Deep state. Det här är vad de gjorde och varför Trump är så påtaglig och bekväm när han säger att de fick allt. Med denna information kunde team Trump gå runt i världen och träffa ledare för att ge dem en möjlighet att följa eller kapitulera.

Denna vilda oordning orsakad av att Trump försetts med smuts på ALLA, föranledde en massa uppsägningar och avskedanden vid FBI, CIA och andra internetbyråer som startade när Trump tillträdde. Naturligtvis rapporterades dessa som avgångar i trots. Dessa scenarier spelades ut under hela hans ordförandeskap och strax efter att förräderiprocesserna började, lämnade ambassadör Yavonovich och löjtnant Vindman. Dessa kriminella svindlare var vana vid att köra saker och ting till deras egen fördel.

Här är träsket som har tömts:

FBI avgångar och skjutningar
Avgångar från utrikesministeriet
Generaler och militärpersonal som har avgått
Ambassadörer som har avgått efter att ha erkänt i kongressen att presidenten inte följde deras sedan länge etablerade planer
Fredsresorna till Nordkorea
Irans exponering
Resan till kronan (UK)
Saudiarabien
Fred i Mellanöstern

Det här är de människor som hatar Trump och vad han är inblandad i att göra. Så frågan är, varför gick de från att älska honom som en tv-ikon som säger ”Du är avskedad” och umgås med Clintons andra vanliga eliter, till att göra honom till allmänhetens fiende nummer ett? Är inte det irrationellt, det kan inte vara vettigt utan nonsens. Var det ett sätt för att hålla sina vänner nära, men dina fiender närmare.

Den här videon från Charlie och Colleen Freak går i detalj ut med hur Trump, NSA och teamet bakom dem tog ner fraktioner från kabbalen tidigt under Trumps period. Det är värt att se den.

När man granskade bevisen, skulle man ta bort, att Trump har varit dålig för deras korrupta ”affärer som vanligt”. Och varför inte? Han behövde inte ta jobbet, och han är inte skuldsatt till lobbyister. Så tänk på att något annat står på spel. Träsket är globalt, och detta tar inte ens hänsyn till den ekonomiska kabbalen som inte kan tåla den mannen.

På grund av den hybris som Trump erbjöd sina vänner på höga poster och de som stöder honom i det som kallas Alliansen, kan de handlingar där han omintetgjorde dem vid George Bush Sr. begravning få ny mening. Varje kuvert innehöll förmodligen samma hot som påstås användas runt om i världen: ”vi har allt”.

Insiders säger att meddelandet faktiskt lästes av George Bush Sr. själv, ”Jag är ledsen, de har allt.”

Kanske är detta bara ett önsketänkande med avseende på vad anteckningarna sa. Kanske borde någon spåra Obama och fråga honom. Eller fråga Joe Biden. Skulle det inte vara en bra debattfråga!

At George H.W. Bush's state funeral, every tribute seems a rebuke to Trump  - Macleans.ca

Vid Bush Sr.s begravning kom Trump in sent och flaggan på kistan var skrynklig. Den var tänkt för att visa vanvördnad för den tidigare CIA-regissören, vars livsval sätter honom i centrum för Deep State-aktiviteter – glöm inte att CIA handlar om att handla med droger, vapen och andra saker genom sina samordnade leveranslinjer där de hör att marknaden på produkterna har hög efterfrågan.

Så även om det är lätt att påstå, att mannen ljuger eller är svag, så hade han i varje fall modet att trolla med dessa tydligt förvånade begravningsdeltagare. Kommer du ihåg detta exempel från 2016 års kampanj?

Okej, så tillbaka till andra typer av människohandel. Andas djupt. Trump har en klassisk förmåga att trolla människor. Det är väl känt. Genom att gäcka med satanister. Det är mindre känt.

Så vad händer i den här videon? Detta är modern vampirism. Läkemedlet för eliten heter adrenochrome.

Den bäst bevarade hemligheterna är den som är synlig.

Adrenochrome är som att ge dig själv en blodtransfusion. Känslan är enligt uppgift euforisk. Du tar ett högt aktiverat blod från ett ungt barn in i ditt system. Med egenskaperna hos förhöjda nivåer adrenalin, är blodet som en injektion av friskt ungt blod.

Adrenochrome säljs ibland i pulverformat. Du måste blanda det med varmt vatten för att aktivera det. Det är detta som översteprästinnan Abrahmovich instruerar en att göra. Och drick det sedan långsamt, för att känna att elixiret går ner.

Får det dig att se på den dåraktiga Trump på lite annorlunda sätt, eller hur?

Förresten, här är antalet arresteringar som har hänt under Trump-administrationen vs. antalet arresteringar som hade hänt under Obamas regering.

Det sätt som saker och ting ignoreras av media och utredare är genom en tät grupp av medlemmar i SES eller Senior Executive Services. Träskavloppet har varit historiskt. Det når över hela världen.

Det har skapat konstiga allianser.

Om du inte har märkt det, var har du varit? Det är dags att vakna. Ju tidigare du gör det och hjälper andra, desto snabbare kan vi hantera problemet. Men det finns också en störande potential där ute. Vad händer om vi inte agerar på informationen? Är det inte samtycke? Att vara tyst och göra ingenting är att överlämna det onda. ”Tystnad är samtycke”.

I det krig som vi har sett uppe på ytan nyligen, till exempel bombningen av Beirut, Libanon, visste du att det inom samma vecka förekom bombningar av liknande stor skala i 6 andra städer runt om i världen?

Det gjorde du förmodligen inte. Kommer du ihåg den inkommande missilvarningen som terroriserade Hawaii 2017. Eller kände du till missilförsöken som skjutits mot president Trumps plan när han var på väg till möten med Kim Jung Un? De sköts utanför den nordvästra kusten i USA vilket dessa tweet bekräftar.

Troligen har du inte hört om dem för att de vanliga medierna har inte rapporterat om dessa saker eftersom de är en del av problemet, och de som exponeras av Alliansen och som inte kan stå ut med Trump eller strålkastaren som lyser allt mer mot dem.

När allt kommer ner på det, blev Military Industrial Complex för kraftfullt. Bankskojarna fick för mycket pengar. Wall Street genererade för mycket rikedom. Silicon Valley har blivit den kontrollerande klassens övervakningsarm, blodlinjefamiljer har blivit besatta av sin makt, centralbanksfamiljerna blev påverkade av ondska. Kändisar gjorde affärer för sin berömmelse och många människor inom klubben var tvungna att betala priset för att få tillgång till sin makt.

De utvidgade alla klubbarna och precis som college-broderskapen, var du tvungen att lova något för att bli en del av systemet. Under tiden ser de på vanliga människor med ett hån. När president Trump twittrade: ”I själva verket är de inte efter mig, de är efter dig. Jag står bara i vägen”, det är tydligt att han förstår att de människor som de beskjuter är vi.

Det långa spelet använder en detaljerad webb för att upprätthålla vad de kallar normalt. Alla skattebetalares hårt förvärvade pengar överförs via den Rothschild-ägda centralbanken till deras privatägda Bank of London, där de sedan ges till den privatägda Vatikanbanken och därifrån sprids de över sina andra centralbanker över hela klotet. Under processen är insidersfickorna från många offentliga sektorer kantade snyggt tillsammans med de stora företagens. Därefter måste dessa skattepengar lånas tillbaka för att finansiera sina egna regeringar med tillagd ränta. Med andra ord; skattebetalarna måste låna tillbaka sina egna tidigare betalda skattepengar, men nu med tillägget av räntekostnader.

Den djupa staten underlättas av högsta anställda från över ett dussin mäktiga byråer, såsom CIA, FBI, NSA, IMF, CFR, BB, BIS, WHO, IMF, WB, toppgeneraler, amiraler och andra militära agenter, fd kongressledamöter, senatorer, parlamentsledamöter, Lords, direktörer för viktiga tillsynsmyndigheter och VD:ar för de flesta av de stora multinationella företagen, varav majoriteten av aktierna ägs av Deep State. Medan alla statliga myndigheter är vad man kan kalla deras springpojkar.

Deep states sataniska kontroll är resultatet av en mycket välorganiserad långsiktig konspiration med syftet att upprätta den nya världsordningen, New World Order, baserad på den Luciferiska revolutionen mot Gud och naturen.

Sammantaget och väl samordnade bildar de den härskande oligarkin runt om i världen. De härskande faraonerna härstammar från Lucifers ockulta mysteriereligioner som kom ut ur Babylon och Egypten. De identifieras nu som Global Elite eller Deep State-cabal, som ser oss som sina slavar och tillgångar, att göra med oss som de vill.

I den mån deras trossystem går, förstår de också att deras tid att härska över oss är nära. Detta är inte annorlunda än när farao Ramses tillät Moses (hans adopterade och utbildade lärjunge i egyptiskt mysterium) att ta de judiska slavarna ut ur träldomen. Samma sak händer effektivt nu. För dem är det en kamp på liv och död.

Det är också bibliskt.

Så är Trump en modern Moses? Endast historien kommer att avgöra det. Han gör absolut saker som är av intresse för en global maktåterställning bort från globalisterna och den djupa statens kabbal. Hans rekord för att avsluta människohandel och hans försök till fred ska verkligen applåderas. Alliansens register över åtal och goda killar i FBI och NSA som går efter pedofiler och Antifa- och MS13-brottslingar ska applåderas även om de släpps av guvernörer. Vi tror att dessa är positiva och uppmuntrande tecken. Med vad vi har presenterat angående Covid-statistiken från CDC är det uppenbart att det krävs logisk kvantitativ och kvalitativ forskning för att förstå de verkliga siffrorna i motsats till dem som så ofta upprepas av vanliga medier. Det måste också förstås att bio- och eko-krig är verkliga vapen som har visat sig i år.

Kom ihåg att ett djur är alltid farligast när de är inträngda i hörnet. Detta är samma logik som ska tillämpas på de många händelserna av planerat kaos som vi ser i år. Hur som helst leder bränderna, 5G-tornen, vaccinerna, mikrochipsen, karantänerna, masker, om och om igen till slutmålet om auktoritär kontroll över slavklassen. I verkligheten, föreställt eller sminkat, det som inte kan förnekas är den intensitetsnivå som vår värld står under. Detta är en kamp mellan det goda och det onda. Detta är mer planerat kaos.

Vi kommer in på rötterna och djupet av denna ondska i en framtida artikel. För tillfället kan du vara säker på att det finns en träsk som dräneras och att pluggen håller på att dras ur. De som kämpar emot, kämpar för sina liv och vi ser detta som den distraktion som kallas planerat kaos.

 

 

 

 Kategorier:Världspolitik, Video

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: