Det kom ett mejl till mig från Kina

2020-10-10

Med anledning av min artikel här OPERATION CORONA BIOTERROR ~ Vem står bakom den, varför nu och varför Kina, fick jag ett mejl i min inbox från en läsare i Kina men tidigare bosatt i Sverige. Tänk, så världen har krympt… 😉 ska återge det här:


Som boende i Kina sedan mycket länge, nu pensionär, med en solid lång internationell karriär, teknisk och medicins utbildning, har jag följt detta i detalj, även på kinesiska.
Mest troligt är att viruset kommer från ett amerikansk biolabb, det finns tusentals, inte bara biovapen labb, och säkerheten är som regel obefintlig. Troligtvis var det inte en medveten amerikansk bioattack, utan en oavsiktlig spridning. Det finns spår sedan flera år i USA av viruset, och det fanns bevisligen i Spanien, Italien, Japan, Brasilien och flera EU länder innan det upptäcktes i Wuhan.
Förmodligen kom det till Kina med en amerikansk militärdelegation, men sannolikt inte medvetet. Sedan har USAs BigPharma hakat på och försökt tälja guld av det, och via WHO etablera en monopolförsäljning till kraftigt upptrissade priser, vilket misslyckades.
Idag är det helt klarlagt att viruset kom till Kina, inte från Kina, och senast idag har ny smitta upptäckts i importerad mat, nämligen Torsk.
Kinas CDC har inte offentliggjort varifrån torsken kom, men på nätverken rapporteras att det kom från USA. Kina har tidigare beordrat importörer att inte importera från länder med stor smittspridning, som USA.
Tidigare i juni upptäcktes en ny variant av viruset i frysta räkor och kycklingvingar från mellan- och Sydamerika. Viruset som infekterade saluhallarna i Peking tidigare kom bevisligen från Europa och hade inte tidigare funnits i Kina. Endast en mindre del av det virus som härjade i Wuhan kan genetiskt spåras till saluhallarna i Wuhan, men var kom då resten ifrån.
Jag har skrivit flera inlägg på min blogg om detta.
https://mychinaway.blog.se (mest i bruk nu)
Du får gärna kopiera och hämta information från bloggarna.
”varför Kina”. Glöm inte varifrån nästan 100% av informationen i Sverige via SMS och statsmedia, via USA och USA har världens mest effektiva och största propagandamaskin. Det är endast därifrån svenska media citerar och hämtar information.
Tyvärr ger ditt inloggningskrav problem. WordPress har byggt in spionvara, vilken jag har blockerat, och därmed går det inte att logga in på WordPress om blog.se är öppen, där jag normalt skriver just nu. Twitter och Facebook använder jag inte på grund av all spioneri. All personlig information lämnas ju över till USAs myndigheter, NSA och CIA.
Mvh
xxxx


Kategorier:Världspolitik

Etiketter:,

2 svar

 1. UN chief warns of ‘four horsemen’ global threats
  Climate change, mistrust, global tensions, sinister technologies big dangers for mankind, UN says.
  https://www.aa.com.tr/en/americas/un-chief-warns-of-four-horsemen-global-threats/1710707#
  http://kevbakershow.com/notes-for-kbs-listeners/

  Satanister = NWO planerade det och ordnade ökade ekonomiska stöd till bankirer och sina globala företag från skattebetalarnas medel!!!! Alla blev rikare på plandemi men folk blev arbetslös och ruinerad – förslavad mera på falska klimat-hysteri och organiserad Plandemi.

  De fixade lag angående hjälp till global oligarki (de rånade alla spararna och skattebetalarna – banker och ekonomi i privata kriminella händer)
  – US GOV – HR 748 …CONGRESS.GOV – (under advanced searches) – H.R.748 – Cares Act
  – allt är övat och programmerad av satanister till alla möjliga händelser om vinner Biden eller Trump och scenariot av global smitta tränades i förväg enligt schablon och officielle media LÖGNERIET!!!!!

  Gilla

 2. Hej,

  det förekommer stor okunnighet om virus. I mitt nästa nummer Attack mot Kaos utreder jag detta. Gå gärna in på syntes.be/attack och läs 6-2020.

  Med vänlig hälsning
  Mikael Möller

  Gilla

%d bloggare gillar detta: