Carl Norberg 2020-10-16 – Inget sker i samhället utan att det var planerat så!

Nu så tar vi det för jag vet inte vilken gång i ordningen så här 20 dagar innan valet. En kupp, alltså en statskupp ser ut att ha tagit plats och till denna är det otaliga trådar knutna som man försökt begrava. Vi, alltså folket har kunnat följa denna i realtid, allt har kommit ut i lagom takt för att vi ska kunna hänga med och detta har skett under många år. Media i samarbete med andra (tänk nu) har gjort allt i sin makt för att dölja detta.

Så jägarstoryn… Rudy den hale åkte till Ukraina tillsammans med en OANN journalist. Nu vet vi att Rudy den hale hade bevisen och gjorde vad varje medborgare som inte vill ha en korrumperad regering borde ha gjort. Ja jag vet att Rudy är hal och förmodligen ser en del egennytta i detta men det finns också en övervägande möjlighet om du nu tänker efter att Rudy faktiskt under lång tid mycket längre än vi förstår har gjort rätt saker men inte kunnat tala öppet om det. Ingen ska nog bortse från att han var borgmästare i NY under en av de värsta terrorattackerna som utförts och sitter på en hel del kunskap om detta.

För oss som hängt med så förstår vi nu varför Rudy så säkert kunnat göra det han gjorde. Vi accepterar dock inte att man försökte attackera Rudy och medföljande journalist under denna resa. Det blev så pass illa att de fick fly från Ukraina då deras välmående var i fara så att säga. Allt detta finns dokumenterat. Nu är den förra administrationen indragen i detta och även EU. De har försökt dölja korruption – FATTAR DU? Tänk nu på att du vart fjärde år legitimerar korruptionen med en röst. Har du röstat kan du inte klaga och vi kan nu på god grund anta att INGET parti varit ovetande.

Vi vet nu att en kille med en datorlagningsaffär för att säga det enkelt förändrade världen som vi ser den vilket då bör leda till eftertanke för svenskar som lever i tron om att ensam kan inget göra… därför låter jag korruptionen pågå. Den som inte tror att en ensam individ kan förändra något bör helt enkelt bara kliva åt sidan och låta dem som har ryggrad göra det som behövs. Någon klev i ett getingbo av korruption och vägrade ge upp trots att tusentals arga bålgetingar gick till attack. Några namn som satte foten rakt i boet är:

Steve Bannon.
Rudy Giuliani.
Donald Trump
Devin Nunes.
Maria Bartiromo.
Cathrine Herridge.
Sara A Carter.
John Solomon.
Hannity.
Jim Jordan.
GP
OANN
Epoch Times

Fristående journalister i mängder som under dessa år skuggbannats, censurerats och blivit baktalade som konspirationsteoretiker. Sist men inte minst folket. Det sistnämnda har gjort så att vi som följt denna story från start har brutit igenom det försvar som funnits för att dölja och begrava det som allt oftare refereras till som en statskupp. Summan av kardemumman vi visste redan att det var genomkorrumperat och nu är det ute i det öppna och de försöker fortfarande dölja detta.

Den som fortfarande sitter och tror att det inte är på detta vis ska nog inte bli förvånad över vad som kommer framöver. För trots allt så vet vi ju redan numer både från Potus och från andra inom underrättelsetjänsten att ”Vi har redan allt, det är bara en fråga om att göra det lagligt” Eller som Trump faktiskt sade ” We caught them”

Så en gång för alla. DU behöver inte älska Trump, men du är ohederlig emot dig själv och dina barn/efterkommande om du tiger om detta. Om du ogillar Trump så finns det många fler politiker som varit helt öppna och ärliga om vad som hänt men detta vet inte svenskar eftersom deras media tillhört kulissväktarna och inte gjort sitt jobb. Jag skulle till och med vilja göra gällande att DNC nu har bråttom med att försöka rädda sina ansikten och måste gräva djupt för att få fram en ny kandidat.

Glöm inte att den ukrainska åklagaren Shokin som de försökte ta livet av har målats ut som korrumperad men nu ser det ut som om han är en av de få som inte alls fallit för korruption utan just det motsatta. Ja och EU har skrikit högt om att han är just ansiktet på korruption när det allt mer ser ut som om det är det motsatta. EU är definitionen av korruption… Shokin gjorde rätt och institutionen med institutionaliserad korruption försökte lura folket… och Sverige har medlemskap i denna institution inskriven i grundlagen så vi kan inte ens lämna för VI ÄR EU… och våra svenska politiker har alla helhjärtat stött detta projekt och satsat på att ta sig till toppen där. Som vanligt behöver vi all hjälp vi kan få att sprida information som denna då vi inte kommer få någon som helst hjälp av sittande etablissemang!

Dela!

#CarlNorberg

#DeFria

#RealNewsKategorier:Svensk politik, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: