Obama, Clinton, Biden och Brennan kommer att ”fällas för förräderi” när detta bevis kommer ut … de dödade hela Seal Team Six för att täcka Deep states kriminalitet

Obama, Clinton, Biden and Brennan will “hang for treason” when this evidence comes out… BOMBSHELL recordings prove they had Seal Team Six EXECUTED to cover up deep state crimes

10/13/2020 / By Mike Adams

https://www.newstarget.com/2020-10-13-obama-clinton-biden-brennan-hang-for-treason-seal-team-six.html

Denna historia utvecklas snabbt och ser ut att vara en av de mest fördömande anklagelserna från den djupa staten i modern amerikansk historia. Enligt många källor och vittnen från första hands källor finns det en skatt av ljud-, video- och fotografiska bevis som avslöjar Obama, Clinton, Brennan och Biden för att vara delaktiga i fullständigt förräderi mot Amerika.

Situation Room (photograph) - Wikipedia
Här sitter de och följer med sprängningarna i  Vita husets säkerhetsrum

Enligt flera rapporter genomförde dessa förrädare en utdelnings- och bestickningsoperation på flera miljarder dollar med Iran, de arrangerade det falska mordet på Osama Bin Laden och lät sedan hela Seal Team Six som genomförde Bin Laden-razzian. De avrättas i en iscensatt olycka för att täcka upp sina egna brott.

Bevisen som avslöjar allt detta har redan vidarebefordrats till flera oberoende nyhetsorganisationer samt till en sittande amerikansk kongressledamot, säger förstahands källor.

Den här historien exploderade på scenen efter en bombpresentation av Charles Woods och Nick Noe på AMPfest. Användaren “harrier808” har lagt upp relevanta videor till Brighteon.com, den oberoende, ocensurerade yttrandefri videoplattformen, så att du kan se hela presentationen här:

Brighteon.com/2580587c-75ee-4330-a022-dc6cfc513812

En av de första källorna som var en del av den amerikanska militära infrastrukturen för kommando och kontroll och bevittnade dessa händelser i realtid har också intervjuats av Anna Kait på AMPfest. Här är hans käftande historia om vad som är på väg att komma ut och varför Clinton, Obama, Biden och Brennan kommer att ”fällas för förräderi” när alla fakta är kända:

Brighteon.com/9246aa15-7c06-4c0e-8cb5-53481dd7733e

Dessutom har Gary Franchi från Next News Network täckt några av de utvecklande berättelserna i den här ögonöppnande videonyhetsrapporten:

Det är dags att sätta dessa brottslingar bakom galler!Kategorier:Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , ,

2 svar

 1. https://www.hannenabintuherland.com/usa/the-federal-reserve-cartel-the-eight-families-who-own-usa-dean-henderson-herlandreport/
  – de som äger allt – Goldman Sachs, Rockefellers, Lehmans and Kuhn Loebs of New York; the Rothschilds of Paris and London; the Warburgs of Hamburg; the Lazards of Paris; and the Israel Moses Seifs of Rome”

  Gilla

 2. Covid-19 has decimated many economies and several industries, costing millions of people their jobs. For the world’s billionaires, however, the pandemic has helped their fortunes grow, up by more than a quarter to a record high of over $10 trillion.
  https://www.investmentwatchblog.com/billionaires-combined-wealth-has-reached-a-record-10-2-trillion-thanks-to-covid-19/
  ”A massacre is a killing, typically of multiple victims, considered morally unacceptable, especially when perpetrated by a group of political actors against defenseless victims. The word is a loan of a French term for ”butchery” or ”carnage”
  https://en.wikipedia.org/wiki/Massacre
  – ”Various international organisations have proposed a formal definition of the term crimes against humanity”
  —- detta är 150% språklig lingvistisk bekräftelse på att den så kallade ”vaccinationen” är en globalt förberedd MASKER!

  Gilla

%d bloggare gillar detta: