Advokat: “Coronaskandalen ett brott mot mänskligheten”

https://nyadagbladet.se/utrikes/advokat-coronaskandalen-ett-brott-mot-manskligheten/

Publicerad 8 oktober 2020
Uppdaterad 12 oktober 2020
Isac Boman

Advokat: “Coronaskandalen ett brott mot mänskligheten”

Tyskland och andra länder har brutit mot de mänskliga rättigheterna och använt coronaviruset för att skapa panik hos befolkningen och införa totalitär repression på sina medborgare. Det slår en granskande en coronakommitté fast och vill inleda rättsprocesser mot de ansvariga.

Reiner Fuellmich är en av fyra medlemmar i den fristående tyska undersökande coronakommittén (The German Corona Investigative Committee), en kommitté som i fyra månaders tid har arbetat juridiskt med att analysera och ta del av internationella forskares och experters vittnesmål och hitta svar på alla de frågor som uppstått i samband med coronakrisen.

– Coronakrisen baserat på allt vi vet idag borde döpas om till coronaskandalen och de som är ansvariga för den måste åtalas och stämmas för den skada de orsakat. På en politisk nivå måste vi göra allt i vår makt för att se till så att ingen någonsin igen har sådan makt att de är i position att bedra mänskligheten på samma sätt eller försöka manipulera oss med deras korrupta agendorsäger han.

Fuellmich menar att tre huvudfrågor behöver besvaras för att man ska veta hur man juridiskt ska tackla coronaskandalen:

1. Finns det en coronapandemi eller bara en PCR-testpandemi? Betyder ett positivt PCR-test verkligen att personen som testats är infekterad med coronaviruset eller betyder det inte detta?

2. Skyddar de restriktioner och den repression som använts under coronakrisen, inklusive nedstängningar, ansiktsmaskstvång, social distansering och karantänkrav medborgarna från viruset eller används åtgärderna främst för att skapa panik så att befolkningen tror att deras liv är i fara och så att läkemedelsföretagen och teknikindustrin kan generera enorma vinster genom försäljningar av tester och vacciner samtidigt som man samlar in medborgarnas genetiska fingeravtryck?

3. Stämmer det att den tyska regeringen utsattes för massiv lobbyism mer än något annat land av WHO och andra aktörer för att införa olika restriktioner och begränsningar i syfte att bli ett föredöme för resten av världen att ta efter?

– Svaren på dessa tre frågor är nödvändiga eftersom det påstått nya och dödliga viruset inte har orsakar någon stor överdödlighet någonstans i världen och absolut inte här i Tyskland, menar han vidare.

https://www.brighteon.com/35c8baa9-2208-4189-974a-183c801f6ae3

Läs mer på https://nyadagbladet.se/utrikes/advokat-coronaskandalen-ett-brott-mot-manskligheten/Kategorier:Världspolitik

Etiketter:

1 svar

  1. Info från Helvete: satanister=demonokrater i USA planerad stor terrorhandling den 31 november 2020
    De skall använda 3 flygplan från Denver- Florida, California mm skall bli farliga omr

    Gilla

%d bloggare gillar detta: