Sveriges Radio sprider falska uppgifter om Q och QAnon på bästa sändningstid

2020-10-10

Medverkande: Annie Kelly, Qanon-expert, Catie Stewart, kampanjchef, Kent Werne, författare, Michael Walter, anhängare till Qanon, Gabriel Wernstedt, Säkerhetspolisen, Alex Kaplan, Media Matters, Joe Uscinski, University of Miami,  Scott Taylor, statsvetare.
Tack till Frank Radosevich
Programledare: Ivar Ekman
ivar.ekman@sr.se
Producent: Katja Magnusson
katja.magnusson@sr.se
Reportrar: Robin Olin, Cecilia Khavar, Daniela Marquardt, Anja Sahlberg
Tekniker: Joel Löf

Man håller upp ett Q


Här skriver jag ett svarsbrev/kommentar till påståendena till ovanstående radioprogram till nämnda personer inom Sveriges Radio. Även mina läsare ska få ta del av detta, då den innehåller en hel del samlad info som många av er kan ha glädje och nytta av.


 
Hej!

Fick info av en av mina läsare på Bakom kulisserna om att ni sprider konspirationsteorier om Trump, Q och QAnon på bästa sändningstid. Då är min första fråga: Varför ägnar ni er åt amerikansk politik istället för att ta upp frågorna här hemma med gängvåld, kriminalitet och migration? Varför är de så tabubelagda att dessa överhuvudtaget inte får dryftas om i svensk media? Vad ska man då ha media till om ni inte gör det jobb som ni är tillsatta för?
 
Eller är det så att  ni som MSM-media och styrda av Rockefellers media-imperium inte tillåts skriva eller säga något som går utanför? Har ni hört talas om Operation Mockingbird? Om inte, lär om det här Operation Mockingbird ~ propaganda i media
 
Men, för att återgå till ert tema angående Q och QAnon. Det var 56 plågsamma minutrar, men jag tvingade mig igenom dem alla för att höra vad ni kommit fram till. De källor och personer som ni lyckats få fram kan jag alla hänvisa till  etablissemanget eller MSM-media. Hittade ni inga riktiga Q-anhängare som kunde berätta, förutom tysken ni intervjuade? Ni säger att ni är opartiska, men den här var allt annat än det. Den gick ut på att klassificera allt som en konspirationsteori, nazistiskt eller fascistiskt eller högerextremistiskt. Men så brukar det låta när MSM-media ska rapportera om något när de inte vill tala om sanningen. 
 
I USA är man stolt över sitt land och kallar sig patrioter, och som patriot är man också ofta en QAnon-anhängare. I Sverige är man nationalist, men då är media snabbt där och stämplar en som nazist, facist, högerextrem, främlingsfientlig, brunråttor och annat. Känns det igen?


Att ni inte hittat något på era media är självklart, då måste man gå till de alternativa.
Om ni är intresserad av pålitliga oberoende källor hittar ni dem här

Pizzagate

Det finns en journalist, Liz Crokin, som har ägnat sitt liv åt att kartlägga Pizzagate och andra pedofilringar i USA. Ni hittar alla hennes videos här https://www.youtube.com/playlist?list=PLaIUS8IEm0RPECVAClA1hnFi_aepR_sG8
Har ni inte hört talas om henne, eller varför kontaktade ni inte henne?

Pizzagate fick sin början på Comet Ping Pong pizzeria där många pedofiler samlades eller beställde pizza ifrån. Det nämnde ni inte. Den ägdes av James Alefantis som är en välkänd pedofil.

Enligt Epoch Times, blev restaurangen känd inom hela nationen efter att Edgar Welch, 28 år, kom in på restaurangen med dragen pistol i december 2016. Det handlade om en konspirationsteori som triggats igång efter att tusentals e-postmeddelanden hade stulits från Hillary Clintons kampanjordförande John Podesta.

Podestas e-postmeddelanden, som släpptes av Wikileaks i oktober 2016, innehöll kommunikation med James Alefantis, ägaren till Comet Ping Pong, som var Hillary Clintons medarbetare.

Det nämnde ni ingenting om, varför? 

Obama, Clinton, Podesta, Soros, Epstein, Alefantis – alla med samröre till pedofili enligt ”Podesta emails”

Q och QAnon

Här erkänner ni att ni inte har egentligen någon kunskap om vad dessa begrepp står för. Men söker man på MSM-media hittar man i stort sett ingenting eftersom det just nu pågår en stor mörkläggning av Google och Facebook i ämnet. Det har blivit för stort för de etablerade, det ska tystas ner, men jag tror inte att de lyckas med sina avsikter. 

Jag ska inte gå närmare in på Q. Det kan ni läsa om i den utförliga redogörelsen här av Robert David Steele som är fd. CIA-spion, han om någon borde väl veta, eller hur? https://bakomkulisserna.biz/2019/09/07/q-ar/

Här är en mycket pedagogisk redogörelse för Q Vem hjälper Trump? Här är hans stab

Ni hänvisar till Annie Kelly som någon QAnon-kännare men efter en snabb research av vem hon är, fann jag snabbt att hon är en infiltratör, en som utger sig för att vara en QAnon. Vill ni intervjua en ÄKTA QAnon får ni vända er till någon här.

Hon har rätt i att Q började informera på 4chan, senare 8chan därför att det inte går att publicera på de vanliga medierna ( !!) utan att det skulle raderas eller manipuleras. Därför startades en egen kanal som inte ska gå att hacka. Det nämnde hon inte.

Allt kan även läsas på https://qagg.news/, https://qanon.pub/, https://www.qproofs.com/. Men för en oinvigd kan det vara svårt med alla förkortningar och militärt språk. Till min hjälp brukar jag använda Blessed2Teach
men det finns många andra bra också. Sök på Charlie Freak eller Charlie Ward på youtube.

Här är ett schema över hur USA är uppbyggt med Deep State

Sedan nämnde ni WW1WGA (Where We Go One We Go All)

Förstod att ni inte kände till dess ursprung och betydelse. Här kommer det:

Det är en slogan som den grupp som kallar sig QAnon använder. En källa menar att slogan är hämtad från filmen ”White Squall”, ”Den vita stormen”. (Kan jämföras med The Storm som Trump använder). 
Slogan förknippas också med den mördade presidenten John F Kennedy som hade den på sin skeppsklocka.

Pin on Freedom isn't Free

BokenQ-ANON – An invitation to The Great Avakening”. I boken berättar de olika författarna om sina olika erfarenheter med QAnon. De menar att detta är en inbjudan till The Great Awakening, till det stora uppvaknandet. Planen för att rädda världen
En kapitelförfattare, Joe M, menar att när vi förstår ”The Plan to Save the World”,
planen för att rädda världen, så kommer vi bättre att förstå varför Donald Trump blev vald till president och vad som exakt menas när han säger att han vill ”drain the swamp”, dränera träsket. Ni kan fortsätta att läsa Pia Hellertz recensionen av boken.

Att det heter QAnon beror på att personerna måste vara anonyma pga att de är utsatta för komplotter, hot och mordhot. 

Ni påstår att QAnon är ”högerextrem” – hur VET ni det? Är det er klassification på personer som inte delar er uppfattning eller anses militären, marinen och höga ämbetsmän inom president Trumps stab automatiskt som ”högerextrema”? Det är något ni borde ha rett ut och förklarat. 

HRC och upplopp 2017?

Ni nämner detta här ovan. Hillary (HRC) och de ”stora bovarna” har ännu inte gripits. Vi har precis fått veta att hennes handlingar har i förra veckan avklassificerats och hon kommer snart att gripas och ställas inför en militärtribunal och åtalas för brott mot rikets säkerhet. Detsamma gäller för Obama m.fl. De kommer förmodligen att föras till Guantanamo Bay, Kuba, där allt har förberetts. Bra källor för att följa vad som händer på den juridiska sidan är https://www.judicialwatch.org/  med Tom Fitton, som även bistår president Trump och William Barr samt de övriga advokaterna. I ”rättssalen” kan man följa C-Wine Networks . Mer om deras reportrar här. 

Militärt undantagstillstånd

Något ni tydligen också helt har missat genom att president Trump utfärdade:

Executive Order Blocking the Property of Persons Involved in Serious Human Rights Abuse or Corruption

Den order förklarade ett tillstånd av nationellt nödläge om mänskliga rättigheter och korruption, och namngivna enskilda individer och organisationer som skulle ha sina bankkonton och tillgångar frysta oavsett var i världen dessa övergrepp hade skett. Här kan ni läsa mer i ämnet

Deep state över hela världen

Vet inte vem den engelskspråkiga uppläsaren tillhör, Annie Kelly?, men det hon berättar om är korrekt gällande pedofiler, pedofilringar osv. Vi hade ju en sådan i Sverige som tystades ner gällande Palme, Olof Johansson, Thorbjörn Fälldin med Bordellmamman Doris Hopp (!!). Sådana finns än idag världen över och det pågår barn- och kvinnohandel. Har ägnat mycket av min tid till att utforska detta ämne och det hittar ni här 

Det pågår en enorm utrensning av dessa underjordiska tunnlar, främst nu i USA, Kanada, Australien där barn hålls i burar för det pågår pedofili, barnoffer och man utvinner adrenochrome ur dem för att eliten ska kunna hålla sig unga länge. Känner du inte till något om det kan du läsa om adrenochrome här
och om dessa underjordiska tunnlar här

I del 1 framgår hur man räddar och ger medicinsk behandling till barn.
Det vi vet om Hollywood, som damen i er intervju också nämner är alla dessa pedofilringar som finns där. Harvey Weinstein borde säga er något? Här kan man inte få en roll i en film utan att behöva gå sängvägen. Det har jag också tagit upp
Se vad gäller den hyllade Oprah Winfrey

Barn som används i årtusenden för att blidka Satan och för att få förmåner

Ni kan INTE koppla pedofili till QAnon – QAnon avslöjar dem! Det är en väsensskild skillnad!

Hur står det till med er research?

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är gene.jpgGENE DECODE är en fd amerikansk marin avkodare med mycket värdefull underrättelsekännedom om Deep-State-agendor, elitens blodslinjer, adrenochrome, satanistiska kulter och DUMBS (Deep Underground Military Bases), till utomjordingar, antika civilisationer begravda under jorden, Antarktis, mänsklig skörd , Gud och det stora uppvaknandet (The Great Awakening).

Det är marinen (US Navy) som utför dessa utrensningar och en av dem är Gene Decode (fingerat namn pga mordhot). Han har uppdraget direkt av president Trump och det är han och hans mannar som utför detta arbete. Jag ligger på hans mejlinglista så jag får kontinuerliga uppgifter om vad som pågår, stundtals rena underrättelseuppgifter som inte går att hitta i övriga medier. Men ni kan börja med introduktionen som finns i del 1.

Tro inte att detta inte pågår i Sverige också. Här försvinner 4 000 barn varje år…
Ni har aldrig undrat över vart de tar vägen? Ofta är det socialtjänsten som samarbetar med dessa pedofiler (!). Vad gäller Skandinavien kan ni läsa här

Religiösa förtecken?

Vad vill ni återspegla med det, att Trump är en ny Messias? Det får stå för er.
Men Trump har absolut en tydlig uppgift som redan borde ha framgått i tidigare kommentarer. Den har planerats redan innan president Kennedys tid (han skulle göra det som Trump gör idag men blev mördad). Vad vi VET, är att Trump är djupt troende. Varje morgon i Vita huset börjar man morgonen med en andaktsstund. Tror ni att Stefan Löfvén gör samma sak på Rosenbad? Mycket av det som sker idag, finner man också en återkoppling till i Bibeln. Den saken går inte att förneka. Sedan får man själv tro vad man vill. 

Följare världen över?

Jovisst, men inte 30 000 tals som ni påstår! Skrattretande, vet ni hur många vi är på jorden och lägg det i relation till vad ni påstår. Nej, det är miljontals, men MSM-media ska alltid förminska allt som de måste berätta om. Ni påstår att QAnon är en fascistisk idé, vad grundar ni ert påstående i så fall på? Vad har ni för bevis för det? Ni kan inte bara ”påstå” något utan ni måste även bevisa det i så fall. Men det är troligtvis MSM-medias vanliga tricks igen när de ska anfalla något de inte förstår sig på eller vill motarbeta. Har dock aldrig hört att man hittar QAnon-anhängare ”speciellt på yoga- eller föräldraforum”. Är det något sätt att även försöka svartmåla yoga och föräldrar??? eller hur resonerar ni, förstår inte. Kan det inte vara så att man inom olika forum just diskuterar sådant som många är intresserade av? Det vore en rimligare förklaring för mig, i varje fall. 

Jovisst, vill mammor skydda sina barn mot pedofiler. I USA finns det en tjänst där man kan gå in och se om det bor en dömd pedofil i ens närhet. Kanske en sådan även behövdes i Sverige? De finns även här! Det finns dock alla möjliga pedofilleksaker och även kläder till barn med pedofila inslag…  Har sett detta även i Sverige, minns inte om det var Lindex eller H&M men dessa varor fick de dra in. Bl a Celine Dion äger en sådan boutice för små barn! Var inte så blåögda!

Och så har vi då Tyskland

Här påstår ni att det är nynazistiska och fascistiska grupper som samlades. HUR VET ni det? Har ni frågat dem? Varifrån får ni alla sådana uppgifter ifrån? Faktum är, att jag tittade på detta som hände i Berlin och London, och jag fick även mejl därifrån från anhängare.
Det var 4 miljoner i Berlin och 30 000 i London! Inte 30-tal som ni påstår…
Jag följde det hela dagen från Russia Today, men ni nämnde inte någonting om att Robert Kennedy Jr. höll tal för folk som samlats för frihet, fred, uttrycksfrihet, respekt…  och som en protest mot Covid-19 restriktionerna. Detsamma gällde London med talare som Sacha Stone, David Icke och Mikael Nordström från Sverige. I nästa helg ska en liknande demonstration hållas igen i Berlin, om jag är rätt informerad. 

Här är bilder från Berlin, är det ett 30-tal eller fler? Ljug inte så förbannat för man kan ju lätt kolla idag med internets hjälp!

Planned Pandemic Protest Berlin 1

Jovisst, polisen var i full kravallmundering, men vad ni inte berättar är att de tog av sig hjälmarna för att visa sin sympati… Tyskland ska bli kejsardöme igen så som mannen i inslaget sade, sådant det var innan alla världskrig. Det finns djupt gående planer på det och de är snart framme vid målet, men allt måste stämma in först. 

Covid-19 finns inte!

Så säger mannen i inslaget och detsamma säger vi. Bevis för mitt påstående kan ni läsa här nedan i länkarna.
Jag har följt Corona-pandemin eller Covid-19 från dess första början och allt finns väl dokumenterat på min hemsida. Sök på respektive beteckningar.

Det pågår ett stort uppvaknande, där människor börjar förstå (The Great Awakening), att allt är en bluff. Att den historia vi lärt oss har varit en lögn. Här är länkar till det:

Slutligt bevis: Covid-19 planerades för att inleda den Nya Världsordningen (NWO) UPPDATERAD!

Dr. ANDREW KAUFMAN ~ ”EN LÄKARE TALAR UT: Hemligheter, lögner, falska nyheter & Coronavirus

WHO backar gällande Covid-19 bluffen som kriminella, möter civilrättsligt åtal

SVERIGE GRANSKAS: SVT NYHETER och FOLKHÄLSOMYNDIGHETEN tipsas om Corona Bedrägeriet 2020.10.06-07 (UPPDATERAD)

Sverige köpte in Covid-19 testkit redan 2018 av EU! Tala om att vara förberedd… 

Insjuknade president Trump i Covid-19 eller var det något helt annat?

Crimes against Humanity

CDC och FAUCI BEKRÄFTADE: SCAMDEMIC COVID-19 VAR EN BLUFF! 

Belgiens hälsoexperter kräver utredning av WHO för falsk coronaviruspandemi

Överraskning: Europeiska kommissionen (EC) hade en ”färdplan för vaccination” redo månader innan COVID-19-pandemin bröt ut

https://clubderklarenworte.de/wp-content/uploads/2020/09/transcript-german-pcr-interview-langemann-fuellmich-.pdf

Jag kunde fortsätta så här i det oändliga… så man kan ju fråga sig vad det är som Anders Tegnell, regeringen och svenska medier egentligen håller på med?

Farligt för vem?

Annie Kelly påstår att QAnon är farligt. För VEM? Pedofilerna?
Inte för den laglydiga befolkningen i varje fall! Ni kan vara till 100 % lugna! 


Så Sveriges Radio, sluta sprida lögner till Sveriges befolkning! Speciellt som ni inte har fakta eller ”inte känner mycket till” som ni själv säger om saker som ni ska tala om. Gör först en noggrann research innan ni uttalar er! 

Läs igenom detta jag skrivit, läs alla länkar också så får ni kött på benen. Min sida innehåller bara fakta med länkar angivna varifrån de kommer så ni kan gå tillbaka till huvuduppgifterna.

Undrar ni över något kan ni mejla mig.

Mvh
Yrsa HäggströmKategorier:Svensk politik, Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

1 svar

  1. Hej
    Tack för din genomgång!

    Vänliga hälsningar Katja Magnusson

    Gilla

%d bloggare gillar detta: