Insjuknade president Trump i Covid-19 eller var det något helt annat?

1010-10-08

Eftersom jag ingår i Gene Decodes mejlinglista och får delvis hemliga uppgifter från koordinator, har jag ställt mig frågan, liksom en del andra, blev president Trump sjuk i Covid-19 eller var det något helt annat som pågick. Låt oss ta en titt på vad som har kommit fram så här långt.


Benjamin Fulford, veckobrev 2020-10-05
Den efterlängtade oktoberoffensiven mot den satanistiska kabbalen har gått i full gång, rapporterar källor från Pentagon. ”Attacken började efter att USA:s president Donald Trump förklarade nationell nödsituation den första dagen av räkenskapsåret 2021 [1 oktober 2020] och sedan lämnade han Vita huset för att bemanna stridsstationer inför Röda oktober”, säger källorna. Det var också den dagen som USA:s ”domedagsflygplan” skickades luftburna som ett tecken på beredskap för ett helt kärnvapenkrig.

En icke namngiven släkting till Trumps PR-assistent Hope Hicks, var enligt uppgift ansvarig för att man kontaminerat Trump med ett Mossad-gift, därav det positiva testresultatet från Covid-19, säger källorna.

Detta skulle tyda på att han INTE har Covid-19 utan blev förgiftad!

Här är vilka andra som i så fall blivit kontaminerade/smittade

https://www.theguardian.com/us-news/2020/oct/07/white-house-coronavirus-cluster-who-has-tested-positive

Gul markering = testat positivt
Blå markering = testat negativt


Vi vet att president Trump är ett attraktivt offer nu speciellt fram till valet. Demokraterna vill med alla medel få bort honom för att kunna återta makten. Har även hört rykten om att han utsatts för ett 20-tal mordförsök så han lever verkligen farligt. Låt oss återvända till det mejl jag fick…

Koordinatorn: Min första intuition berättade genast för mig att de INTE HAR COVID och att detta är en del av Planen. Men jag anser inte att det kan vara kopplat till att sätta det nya QFS på plats! Jag följer inte marknaden och hörde från en en QTuber som sade att de INTE påverkades av nyheterna om hans sjukdom (vilket bevisar att de är och alltid har manipulerats av kabbalen). Men om du säger att de landsatte det så är … det något man måste titta på!

Min känsla för allt detta är att Trump behövde göra detta för att isolera och skydda sig själv, Melania och särskilt Barrón (eftersom det finns planerade mordattacker mot dem). Också för att avlägsna sig själv från saker som arresteringar och avslöjanden som börjar påskyndas (bättre optik om han inte är en del av det.)

Jag såg några saker på Twitter som hänvisade till mycket tidiga inlägg från Q som sade att han förtjänade detta …

som avslutar …,

denna rapport innefattar, hans (Trumps) krigsförberedelser som gjordes innan han gick i skyddat gömställe, antyder starkt på att det kommer att bli en krigskonflikt när man avser att halshugga det nuvarande ledarskapet i det kommunistiska Kina – som kan inkludera användning av kärnvapen med låg intensitet, beroende på kommunist Kinas vedergällningssvar – även om detta inte lämnar obesvarat frågan om hur starkt president Trumps beslut är att både inleda och avsluta denna konflikt –

På amerikansk TV

Bilden kan innehålla: 2 personer, text där det står ”LIVE QANON'S BELIEFS -"DEEP STATE" OFFICIALS WILL SOON FACE MASS ARRESTS SOCIETY WILL UNDERGO "GREAT AWAKENING REALIZE QANON THEORY WAS REAL ALL ALONG WALL STREET JOURNAL VFoX NEWS PRESIDENT TRUMP ON QANON: "I'VE HEARD THESE ARE PEOPLE THAT LOVE OUR COUNTRY" LIVE NEWS DEMOCRACY QANON'S BELIEFS "DEEP STATE" LARGELY CONTROLLED BY CABAL OF SATAN WORSHIPPERS "Q" IS A GOVERNMENT INSIDER WORKING Το EXPOSE HIDDEN TRUTHS WALL STREET JOURNAL /FOX PRESIDENT TRUMP ON QANON: "I'VE HEARD THESE ARE NEWS PEOPLE THAT LOVE OUR COUNTRY" channel AMERICA'S NEWSROOM irs.in Your Hands ELECTIONDAY 74 15 33”

4 oktober 2020

Trump släpper video som tagits ombord på hangarfartyg när fler mordgrupper utbreder sig på bred front

Av: Sorcha Faal, och som rapporterats till sina västerländska prenumeranter

En dystert formulerad ny rapport från utrikesdepartementet (MoFA) som cirkulerar i Kreml idag säger att USA:s utrikesminister Mike Pompeo avbröt plötsligt sin Asien-resa för några timmar sedan efter det att det kinesiska kommunistpartiet chockerande tillkännagav att de hade arresterat mamman till den berömda virologen Dr Li-Meng Yan – om vilken General Directorate of the General Staff of the Armed Forces (GRU) igår avslöjade att efter att sekreterare Pompeo uppgav att det finns ”en betydande mängd bevis” för att coronaviruset kom från ett kommunistiskt kinesiskt laboratorium. Doktor Li-Meng Yan uppträdde under de senaste två veckorna i Fox News-programmet Tonight med Tucker Carlson, där hon berättade för det amerikanska folket som tittade på landets mest sedda nyhetsshow i historien att den kommunistiska kinesiska regeringen avsiktligt tillverkade och släppte coronaviruset.

USS Dwight D. Eisenhower (CVN 69) Mission Statement
Och Inom några minuter efter att sekreterare Pompeo tillkännagivit att han avbrutit sitt Asien-besök, sågs det följas av president Donald Trumps inspelade fyra minuter långa videotal på hans Twitter-konto – en video granskad av Foreign Intelligence Service (SVR), vars resultat visade att de vitmålade ytorna bakom president Trump har en exakt elektromagnetisk spektroskopisk matchning som de vita ytorna som finns i innerhytten ombord på det kärnvapendrivna hangarfartyget USS Dwight D. Eisenhower, som för närvarande ligger till havs utanför sin huvudsakliga hemmabas i Norfolk- Virginia – som placerar detta hangarfartyg väl inom de strategiska

Raven Rock Mountain Complex Webcamsgränserna för Raven Rock (bilden) underjordiska kärnvapenkomplex som finns under många ostliga regioner i USA, varifrån president Trump driver sitt krigskommando.

Och även om det inte är ovanligt att se den amerikanska flottan använda samma färg på flera ytor, såsom hangarfartyg och väggarna på amerikanska sjösjukhus, är det viktigaste att lägga märke till i denna video, presidentens flagga som står bakom president Trumps

vänstra axel. – Där kan man se att stjärnorna på den här flaggan långsamt rör sig upp och ner – som i nautiska termer heter ”häver sig”, vilket är den linjära vertikala (upp / ner) rörelsen man alltid ser på videor som spelas in ombord på stora havsfartyg. – Av den anledningen där president Trumps lokalisering ska hållas hemlig, kan man se i sådana artiklar som nu framträder: ”Djupa underrättelsekällor avslöjar information som indikerar på att fyra mordteam har skickats för att ta presidentens liv”. [Obs: Vissa ord och / eller fraser som visas i citat i denna rapport är en ungefärlig engelsk översättning av ryska ord / fraser utan exakt motsvarighet.]

Enligt denna rapport, med försvarsdepartementet (MoD) som häpnadsväckande nog har dokumenterat gårdagens krigsrörelser som förekom dagarna och timmarna före när president Trump plötsligt övergav Vita huset med hjälp av ett coronavirus distraktionsknep. Det mest kritiska av dem att notera var det historiska tillkännagivandet att den amerikanska armén och det amerikanska flygvapnet (US Air Force) hade sammanslagits till en enda krigstidsstyrka – som nu ser arméns projektkonvergens system för artificiell intelligens kopplad till Air Force och Space Forces artificiella intelligenssystem vilka kallas Advanced Battlefield Management System – och följdes snabbt av den amerikanska armén som tillkännagav att den har upphört med sin snabba utrustningsstyrka, Rapid Equipping Force, som stod beredd under krigen i Irak och Afghanistan för att få brådskande kapacitet in på fältet inom 180 dagar eller mindre. Man säger att den också har upplöst sin Asymmetric Warfare Group – som alla bevisar att Amerika plötsligt har flyttat sin långa krigsstrategi till en blixtkrigsstrategi.

Man bör också uppmärksamma dessa blixtnedslag för krigsrörelseförberedelserna, rapporterade denna rapport. President Trump förklarade att USA ”existerar nu som en stat i nationell nödsituation” i egenskap av sin den 30 september undertecknande verkställande ordern med titeln “Executive Order on Addressing the Threat to the Domestic Supply Chain from Reliance on Critical Minerals from Foreign Adversaries”. – Det följdes omedelbart av att USA lanserade två av sina Doomsday-kärnvapenkrigsplan – och efter att de startat – då utfärdade president Trump sitt chockmeddelande gällande coronaviruset.

Detta kan inte förstås av massorna för det amerikanska folket vad gäller alla dessa förberedelser för krigsrörelser, säger denna rapport. Allt startades den 17 september – det var då president Trump fick en slutanalys med krigsdokument som utarbetats av en av Amerikas främsta krigsstrateger, Dr. Jan Kallberg, den främsta forskaren vid Army Cyber Institute i West Point och en biträdande professor vid US Military Academy, som är legendarisk bland alla världens främsta militära strateger för sin insiktsfulla krigsanalys, och i vars förkortade allmänna form där forskningsdokument ger höjdpunkterna i det mer omfattande krigsdokumentet som han sedan presenterade för president Trump. Det verkar som att bara titeln ensam förklarar allt man behöver känna till denna nuvarande kris – ”Om Kina förlorar ett framtida krig, kan entropi vara nära förestående” – där dr Kallberg förklarar de verkliga dimensionerna för detta krig:

Under de senaste decennierna ökade Kina sina försvarsutgifter och moderniserade sina militärer, inklusive avancerade luftförsvar och kryssningsmissiler. Man grundlade en avancerad militär hårdvara; och byggde en högsjöstridskraft från grunden.

Men det finns betydande osäkerhet om hur den kinesiska militären kommer att fungera.

Modern krigföring är integration, gemensamma operationer, kommando, kontroll, underrättelse och förmågan att förstå och verkställa den pågående striden med alla domäner.

Krig är ett komplext maskineri med låga felmarginaler och kan ha förödande resultat för de dåligt förberedda.

Det spelar ingen roll om du varit emot eller för USA:s militära operationer under de senaste tre decennierna; faktum är att den långvariga konflikten och engagemanget har gett USA erfarenhet.

Den kinesiska oerfarenheten i kombination med orealistiska expansionistiska ambitioner kan vara regimens undergång.

Torrsimmare tränar kanske grunderna, men de är aldrig bra simmare.

Min första order som president var att återuppbygga och modernisera vår kärnvapenarsenal. Den är nu mycket starkare och kraftigare än tidigare…

Så långt Benjamin Fulford och de mejl jag fick. Men det har hänt mycket mer… 

Trump tillkännager avklassificering av Ryssland-samverkan, Clinton e-post dokument

President Donald Trump tillkännagav i ett Twitter-inlägg sent på tisdagen att han har godkänt den ”totala” avklassificeringen av alla dokument som rör Ryssland- samverkan och Hillary Clintons e-post dokumentation. 

”Jag har godkänt fullt ut den totala avklassificeringen av alla dokument som rör det enskilt största politiska brottet i amerikansk historia, Rysslands-bedrägeriet. Detsamma gäller Hillary Clintons e-postskandal. Ingen redigering! ” Han skrev på runt 8:40 ET. Han utvecklade inte dokumentens karaktär.

Senare skrev han att han ”kan inte tro att dessa fängelsekundsmänniskor ÅTALAS ännu”, med hänvisning till tidigare FBI-tjänstemän.

An extract of the court documents filed by lawyers for former National Security Adviser Michael Flynn which reveal the text messages, one of which says 'Trump was right'Flera uppgifter visar på att Barack Obama var väl medveten om detta

Tidigare i denna vecka sa Vita husets stabschef Mark Meadows att Trump, medan han behandlades för CCP-viruset (kinesiska kommunistpartiet) (läs kinesiska Deep state) på sjukhuset, bemyndigade honom att avklassificera informationen.

”I morse har vi redan haft ett par diskussioner om saker som han vill få gjorda”, sade Meadows i en intervju med Fox News. ”Uppriktigt sagt gav han mig redan i uppdrag att få avklassificeringen att rulla i en uppföljning av några förfrågningar som Devin Nunes och andra har ställt”, sa han och hänvisade till rep. Devin Nunes (R-Kalifornien), ledande medlem i House Intelligence Committee.

Meadows avslöjade inte heller vilka dokument som Trump arbetade med för att avklassificera.

Det kom när Husrepublikanerna sa, att de skulle bekämpa ansträngningar från amerikanska underrättelsetjänster, för att blockera utlämnandet av sekretessbelagd information om huruvida Ryssland samarbetade med Trump i 2016 års val.

Nunes berättade för Fox att han inte skulle utesluta en översyn av hela underrättelsetjänsten.

”Vi vill ha alla jävla bevis som varje underrättelsetjänst har, eller så är det kanske dags att stänga ner dessa byråer”, sa republikanen för Kalifornien. ”För, sist och slutligen … är våra friheter viktigare än något annat vi har i detta land. Och de har stämplats av dessa smutsiga poliser.”

Nunes sa att anteckningar från Christopher Steele, som författade det kontroversiella och misskrediterade Steele-dokumentet angående Trump, borde publiceras. Steele, en före detta brittisk underrättelsetjänsteman, anställdes av Clintons kampanj för att komma med påstådda kopplingar mellan Ryssland och Trump.

Toppdemokrater och den tidigare Obama-administrationens CIA-chef, John Brennan, grät över regelbrott gällande den senaste tidens utveckling.

john ratcliffe confirmed
Rep. John Ratcliffe, (R-Texas), svär eden inför en utfrågning för senatens underrättelsetjänst i Capitol Hill i Washington den 5 maj 2020.

Brennan berättade för CNN att nuvarande chefen för nationell underrättelsetjänst John Ratcliffe selektivt avklassificerar information för att öka Trumps chanser inför valet i november. Ratcliffe fattade ett beslut att avklassificera anteckningar skrivna av Brennan efter att han informerat fd president Barack Obama om underrättelsetjänst relaterad till ryska säkerhetstjänster, och sade att Clinton godkände ”ett förslag från en av hennes utrikespolitiska rådgivare att förakta Donald Trump genom att väcka upp en skandal som hävdar inblandning i ryska säkerhetstjänsten”.

Demokrater anklagade Ratcliffe för att sprida desinformation från Ryssland. Radcliffe berättade emellertid för nyhetsbyråerna att sådana påståenden är falska.

”För att vara tydlig, är detta inte rysk desinformation och har inte bedömts som sådan av underrättelsetjänsten. Jag kommer att informera kongressen om de känsliga källorna och metoderna med hur de erhölls under de kommande dagarna, sade han till Fox News.

Tidigare avslöjade Ratcliffe i ett brev (pdf) till senatens rättsliga kommittéordförande Lindsey Graham (RS.C.) att CIA i slutet av juli 2016 kom i besittning av en rysk intelligensanalys som hävdade att Hillary Clinton godkände en komplott den 26 juli, 2016, för att smutsa ner Trump-kampanjen genom att antyda en länk mellan Trump-kampanjen och Ryssland i samband med den påstådda hacker-attacken av Demokratiska nationella kommittén.

Komplotten var tänkt att distrahera allmänheten från Clintons e-postserverskandal, säger underrättelsetjänsten.

 Kategorier:Världspolitik, Video

Etiketter:, ,

1 svar

  1. Tack för ett intressant inlägg.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: