Belgiens hälsoexperter kräver utredning av WHO för falsk coronaviruspandemi

Belgium Health Experts Demand Investigation Of WHO For Faking Coronavirus Pandemic

September 24, 2020
https://greatgameindia.com/belgium-who-investigation-coronavirus/?fbclid=IwAR19DU3rJOOw4Ow6sg1Fe1BsEjbm5PbS1ea7qoYx3KvV66aPK81gHIywTTc

Läkare och hälsovårdare i Belgien har skrivit ett öppet brev till myndigheter där de kräver utredning av WHO för att ha skapat coronavirusinfodemin som fejkar pandemin. Följande brev har påverkat folkhälsomyndigheterna inte bara i Belgien utan över hela världen. Texten kan avse alla fall där stater stänger in sina medborgare snarare än att de tillåter människor frihet och tillåter medicinsk personal att bära det primära ansvaret som sjukdomslindrande.

Contents [hide]

När WHO förfalskade en pandemi


Tidigare avslöjades det att en porrstjärna och en Sci-Fi-författare påverkade WHO: s policy för hydroxiklorokin med falska data. Ett oklart amerikanskt sjukvårdsanalysföretag har granskats skarpt för integriteten hos sina nyckelstudier som publicerades i några av världens mest prestigefyllda medicinska tidskrifter. Världshälsoorganisationen och flera nationella regeringar ändrade sin COVID-19-policy och behandling baserat på felaktiga uppgifter som företaget tillhandahöll med en avlönad porrstjärna och en sci-fi-författare.

En exklusiv rapport från GreatGameIndia avslöjade hur WHO under 2009 för tidigt förklarade ”svininfluensa” som en pandemi som resulterade i en kraftig ökning av vaccinorder. De rika och rika länderna köpte snabbt vaccinerna för sitt folk. Ironiskt nog inträffade de flesta dödsfall inte i Europa utan i Afrika och Sydostasien.

I sin kontroversiella bok avslöjar den berömda författaren Stuart Blume att många av de mest inflytelserika rådgivarna, både på Världshälsoorganisationen (WHO) och på nationell nivå, är betalda konsulter till vaccinindustrin som väcker en mycket allvarlig fråga – att WHO kan arbeta för vaccinindustrins intressen och inte för folket – det är anledningen till att WHO för 10 år sedan förfalskade en pandemi.

ÖPPET BREV


Vi, belgiska läkare och vårdpersonal, vill uttrycka vår allvarliga oro över situationens utveckling de senaste månaderna kring utbrottet av SARS-CoV-2-viruset. Vi uppmanar politiker att vara oberoende och kritiskt informerade i beslutsprocessen och i det obligatoriska genomförandet av corona-mått. Vi ber om en öppen debatt där alla experter är representerade utan någon form av censur. Efter den första paniken kring covid-19 visar de objektiva fakta nu en helt annan bild – det finns ingen medicinsk motivering för någon nödpolitik längre.

Den nuvarande krishanteringen har blivit helt oproportionerlig och orsakar mer skada än nytta.

Vi kräver att alla åtgärder upphör och ber om en omedelbar återställande av vår normala demokratiska styrning och rättsliga strukturer och alla våra medborgerliga friheter.

”Ett botemedel får inte vara värre än problemet” är en avhandling som är mer relevant än någonsin i den nuvarande situationen. Vi noterar dock att de säkerhetsskador som nu orsakas befolkningen kommer att ha en större inverkan på kort och lång sikt på alla befolkningsgrupper än antalet människor som nu skyddas mot corona.

Enligt vår mening strider de nuvarande coronaåtgärderna och de strikta påföljderna för bristande efterlevnad mot de värden som formulerats av det belgiska högsta hälsorådet, som fram till nyligen, som hälsovårdsmyndighet, alltid har säkerställt kvalitetsmedicin i vårt land: ”Vetenskap – expertis – kvalitet – opartiskhet – självständighet – transparens”.

Vi tror att politiken har infört obligatoriska åtgärder som inte är tillräckligt vetenskapligt baserade, ensidigt riktade och att det inte finns tillräckligt med utrymme i media för en öppen debatt där olika åsikter hörs. Dessutom har varje kommun och provins nu tillstånd att lägga till sina egna åtgärder, oavsett om de är välgrundade eller inte.

Dessutom står den stränga repressiva coronapolitiken starkt i kontrast med regeringens minimipolitik när det gäller sjukdomsförebyggande, genom att stärka vårt eget immunförsvar genom en hälsosam livsstil, optimal vård med uppmärksamhet för individen och investeringar i vårdpersonal.

 Kategorier:Hälsa, Världspolitik

Etiketter:, , ,

2 svar

 1. Brådskande Varning till Mänskligheten
  … Globalisternas slutspel: Covid-vaccinet kommer att likvidera en stor del av mänskligheten och transformera överlevarna till oigenkänlighhet…
  http://alfheimr.eu/
  https://www.stopworldcontrol.com/en

  Gilla

 2. !!! ”Men så överraskande i landet där Gunnar och Alva ledde den psykosociala ingenjörskonsten och där Husse hade ett järngrepp om en växande del av den geopolitiska utvecklingen…”
  https://carlnorberg.se/2020/10/06/gates-svensk-bjasse/
  https://www.dagensps.se/business/kvartalsrapporter/bolag/svd-bill-gates-i-unikt-avtal-med-svensk-bjasse/?fbclid=IwAR2lhDONSHvCBjGOHVGYmNNRuhIOoJgiYQXZINwsSwxO7sul2m3AMxh0YwI
  Ställ Astra Zeneca ägare och ledning till rättsprocess svar för krig mot mänskligheten och korruption med värsta folkmördare 8bl. a. B.Gates) – Kill Bill!!!!

  Gilla

%d bloggare gillar detta: