Röda oktober börjar med en världsomfattande attack på Deep Underground Military Bases (DUMB:s)

2020-10-05
Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/


Dessa DUMB:s har jag tidigare berättat om här på hemsidan. Du hittar mer info om dem här https://bakomkulisserna.biz/?s=gene&x=9&y=9


Den efterlängtade oktoberoffensiven mot den satanistiska kabbalen har gått i full gång, rapporterar källor från Pentagon. Detta inkluderar attacker på djupa underjordiska militärbaser i Kalifornien, Schweiz, Portugal, Spanien, Nya Zeeland, Australien och Tyskland, säger källorna.

Den största striden var en attack på det underjordiska baskomplexet nära Palm Springs, Kalifornien. Det var hit den självbeskrivna satanistledaren Leo Zagami flydde för att undvika arrestering i Italien. Zagami hävdade att han kunde kalla till sig demoner och erkände att han hade ätit mänskliga foster och har lett en kampanj mot påven Franciskus.

https://earthquake.usgs.gov/earthquakes/eventpage/ci39641528/executive

Källor från Pentagon säger också att ”över 1 600 israeler kan ha fått utomrättslig behandling i och med de protester mot Bibi [brottsminister Benjamin Netanyahu] fortsätter.” i Israel. De har dessutom blivit utsatt för försök att starta det tredje världskriget genom att underblåsa en tvist mellan Azerbajdzjan och Armenien, säger källorna. Israel tvingas underteckna kärnvapenfördraget och avväpna sina kärnvapen som ett villkor för fred i Mellanöstern, tillägger de.

תל אביב

Pentagon ‘stands ready to defend our country’ in wake of Trump’s diagnosis

(klicka på rubriken för att läsa artikeln)

”Attacken började efter att USA:s president Donald Trump förklarade nationell nödsituation den första dagen av räkenskapsåret 2021 [1 oktober 2020] och sedan lämnade Vita huset för att bemanna stridsstationer inför Röda oktober”, säger källorna. Det var också den dagen som USA:s ”domedagsflygplan” skickades luftburna som ett tecken på beredskap för ett helt kärnvapenkrig.

 

Denna offensiv telegraferades i förväg på Trump-Anon (felmärkt som Qanon) webbplats med följande bilder. Den ena visar en Micke Mus-klocka med händer som pekar mot 10 och 2 för att indikera 2 oktober. Den andra förklarar sig självt.

Trump Covid test: Who is Hope Hicks? - BBC News
President Trump och Hope HIcks

Trump förblir emellertid i överhängande fara för lönnmord, säger flera källor. Det största hotet kommer från hans svärson Jared Kushner. P3 frimurare och MI6 källor håller med. ”Trump-affären är förvirrande, men verkar förbryllande, men det finns en teori om att resonera kring att han undviker lönnmord … den fruktansvärda Kushner fanns på landningsbanan med en Hicks”, säger MI6-källor. De hänvisade till en icke namngiven släkting till Trumps PR-assistent Hope Hicks, som enligt uppgift var ansvarig för att man kontaminerat Trump med ett Mossad-gift, därav det positiva testresultatet från Covid-19, säger källorna.

P3-frimurarna säger att de föredrar att ha general Mike Flynn som president och Mike Pence som vice president. Det beror på att dessa individer stöder deras mål om en världsrepublik och världsfred. Jesuitkällor säger att Pence har flugits till Nordkorea för personligt skydd.

Oavsett hur Trump-offensiven går, noterar MI6:

”USA är en oseriös stat på gränsen till ett helt inbördeskrig med samhällets allmänna struktur och omfattande landområden, och stora delar av landet befinner sig i ett förstört tillstånd. Det skulle inte vara uteslutet att det fanns möjligheter för att den sittande presidenten skulle dödas som en del av detta”.

Japan’s Tokyo Stock Exchange suffers its worst outage ever

Det är också värt att notera att Tokyobörsen stängdes på grund av en ”glitch” den
1 oktober, den första dagen i United States of America Corporation:s finanspolitiska nyår.

Enligt japansk militär underrättelse var den verkliga anledningen till att TSE stängdes ner för att …

man skulle stänga av penningflödet från Bank of Japan till den khazariska maffian. Som en bakgrund till detta: efter den nazistiska Bush-statskuppen den 11 september 2001, tvingades Japan (under hot om en attack med jordbävningsvapen) att överlämna kontrollen över alla sina börsnoterade företag för att säkra fonder som ägdes av den khazariska maffias spindelbult som familjerna Bush, Rockefeller och Rothschild.

Bank of Japan (som varken är en bank eller japansk) har ända sedan dess tvättat pengar till dem via TSE. Det flödet har nu stängts av, säger källorna.

Six Months After The Pandemic Started: Manhattan Offices Are Only
10 % Full

Den internationella avstängningen av pengar till finansbranschen är en av anledningarna till att endast 10 % av de som arbetar inom finansbranschen i New York är anställda nu. Det är bra att  90 % av denna mestadels parasitiska industri har stängts av permanent.

Department of Labor Acknowledges Unemployment Checks Are Bouncing

Relaterat till detta är nyheterna om att kontroller har skickats ut från US Department of Labor (Arbetsdepartementet) och de har börjat studsa. De första studsade kontrollerna visade sig på amerikanska Jungfruöarna där medlemmar av familjen Rothschild har gömt sig.

Kom ihåg att det handlar om offentliga uppgifter och att när Trump var affärsman, blev han varje gång räddad av Rothschilds när han gick i konkurs. Har Trumps förhållande till sina tidigare finansiärer verkligen förändrats?

Department of Labor Acknowledges Bounced Checks, Says Affected Persons Should Redeposit

Vi inser att vi får och rapporterar motstridiga uppgifter från våra källor om Trump. Detta speglar det faktum att vi har källor på båda sidor av detta pågående inbördeskrig i väst. Det är nästan som att det finns två sidor för den sittande presidenten. En är den patriotiska hjälten vi stöder som återupprättar Amerikas förenta stater och samlar ihop alla satanistiska pedofiler.

Men den andra sidan av hans offentliga persona verkar gå med på Covid-19 (Certificate Of Vaccination ID 2019) scamdemic och dess vaccination ID agenda. Detta låter oss undra om han är uppriktig i den här ansträngningen, eller spelar han bara med, och vet att det är svårt om inte omöjligt att komma med ett säkert och effektivt vaccin, och därmed håller bara aktiemarknaden nöjd genom att blidka läkemedelsbolagens positiva utsikter för sina mål?

En teori är att genom att uppskatta motreaktionen till HCQ som en förebyggande och behandling när han stödde det, genom att främja vaccinet verkar han göra allt han kan för att avsluta pandemin för väljarstödet inför valet, och skickligt suger demokraterna till sig det genom att komma ut i negativa ordalag mot ett vaccin vilket Kamala Harris redan har gjort.

Våra källor i KGB, MI6, NSA och Vatikanens underrättelsetjänst säger alla att Trumps svärson Jared Kushner är en hög satanist. Så det vore bra om vi såg att Trump tillkännager gripandet av Kushner för att först och främst bekräfta att han agerar för landets bästa.

P3-källor berättar också för oss att en viss Paolo Foa, en medlem av Adosso Foundation i Washington DC, är en av de grupper som fortfarande driver för satanistiskt ledarskap i världen. De rekommenderar dem att hitta och neutralisera honom så snart som möjligt.

Också kopplat till allt detta är nyheter om att US Air Force har ställts under den amerikanska arméns ledning. Detta är viktigt eftersom flygvapnets kommando hade infiltrerats grundligt av religiösa fanatiker som försökte starta Armageddon.

U.S. Army, Air Force unite in Joint All-Domain Control and Command structure

A communications drone, an element of the U.S. Air Force Advanced Battle Management System, is tested at White Sands Missile Range, N.M., in August. Photo by Senior Airman Daniel Garcia/U.S. Air Force

Detta är särskilt relevant för Japan eftersom landet terroriserades av satanister som gömde sig på Yokota Air Force-bas i västra Tokyo. De leddes av Barbara Bushs kusin Richard Armitage och Rothschild-agenten Michael Greenberg från CSIS (Center for Satanic and International Studies).

Vi noterar att USA:s utrikesminister Mike Pompeo tvingades i sista stund att avbryta det mesta av sin planerade resa denna vecka till Asien. Han fick höra att han inte skulle få några pengar eller guld, så för att inte slösa bort sin tid på en resa samtidigt som man tigger och hotar, säger de asiatiska hemligheterna.

Pope: Market capitalism has failed in pandemic, needs reform

Påven Franciskus kommenterade i förra veckan den ekonomiska situationen i väst med följande kommentarer:

”Den som tror att den enda lärdom som kan dras var behovet av att förbättra det vi redan gjorde, eller att förfina befintliga system och regler, förnekar verkligheten … Det är absolut nödvändigt att ha en proaktiv ekonomisk politik inriktad på att” främja en ekonomi som gynnar produktiv mångfald och företagskreativitet ”och gör det möjligt att skapa jobb och inte minska dem.”

Francis och P3 stöder ett jubileum, inrättandet av en meritokratisk framtida planeringsbyrå och en massiv kampanj för att stoppa fattigdom och stoppa miljöförstöring. Det är därför satanisterna motsätter sig honom så starkt.

Innan vi fördjupar oss ytterligare i det pågående inbördeskriget i väst är det dock dags att undersöka några bisarra händelser som händer i solsystemet. För att få en förståelse för hur världsförändrande händelser kan vara nära förestående, prova en webbsökning med sökordet ”observatoriet stängs ner”. (“observatory shut down.”)

Daniel K. Inouye Telescope - Imaging Masterclass! - YouTube

Du kommer snabbt att inse att observatorier över hela världen stängs ned med våld. Det påstås bero på ”Covid-19” eller ”tekniska problem”, etc. men i verkligheten är det för att förhindra människor från att inse saker som att planeterna rör sig på ett sätt som inte kan förklaras av Newtons mekanik.

Till exempel, kanske jag hallucinerade (jag tar inga droger) men fullmånen den
2 oktober såg ljusgul ut och hade ett glatt ansikte på sig. Nu har vi en blå måne, en jägarmåne och en mikromåne som dyker upp samtidigt till Halloween.

What is a Blue Moon? - Universe Today

Detta har plötsligt meddelats oss även om jag är säker på att rimliga förklaringar kommer att göras gällande det. Medan blåmånar egentligen inte ska vara blåa, ta en titt med dina egna ögon den 31 oktober. Om den faktiskt var blå, kommer du att förstå att det är verkligen extraordinära tider vi genomgår.


Mars

Dessutom verkar planeterna Mars och Venus lysa starkt och nära varandra varje natt. Nyhetsrapporter förklarar till exempel Mars ljusstyrka genom att säga saker som ”Mars-oppositionen händer ungefär vartannat år, men detta år är särskilt anmärkningsvärt eftersom det är det närmaste den röda planeten kan komma till jorden.”

Naturligtvis kan allt detta vara av en slump, men varför stängs alla observatorier ner? NSA-källor säger också att planeterna rör sig på ett oförklarligt sätt. Men lita inte på vad vi säger, titta bara på himlen med dina egna ögon.

Downfall of a president: Former French leader Nicolas Sarkozy faces historic corruption trial

Ex-French president made the controversial comments on TV programme 'Quotidien'

Hur som helst, tillbaka till planeten Jorden, vi ser många tecken på att de goda killarna vinner. Till exempel finns den tidigare franska presidenten Nicholas Sarkozy i fängelse för korruption.

Belgium detains Rwanda genocide suspects

Some 800,000 people, mostly Tutsis but also moderate Hutus, died in the 1994 genocide [File: Ben Curtis/AP]Cirka 800 000 människor, mest tutsier men också hutuer, dog i folkmordet 1994

Rwandiska misstänkta för folkmord har också arresterats i Belgien. Rwandierna massakrerades på order från den khazariska maffia-kabbalen eftersom de vägrade att följa order för att hålla deras befolkningstillväxt i schack. Nu när deras belgiska kungafamiljsskyddare är borta, fullgörs rättvisan.

När det gäller rapporterna vi fick om att de holländska kungligheterna dödats, säger MI6-källor, ”de kan inte kommentera.” Emellertid sa brittiska kungafamiljekällor: ”The House of Orange Nassau [Dutch Royals] är bara ett av de många hus som utgör den venetianska svarta adeln i Europa.

De ursprungliga fenicierna som bosatte sig i Venedig har rötterna till det holländska handelsföretaget East Asia Trading Company, som var det brittiska imperiets millis. De tillhörde den så kallade Svarta Adeln på grund av deras olyckliga handlingar. Drottningen förresten av kunglig börd representerar Huset Hannover, som också är ett av de venetianska adliga husen. ”

Planera ditt besök till Balmoral Castle - Drottningens skotska reträtt /  skottland | Gevgelija Tourism - Bli en erfaren resenär

Källorna säger också: ”Mänskliga offer har alltid utgjort en del av den mänskliga civilisationen och det kommer att ta tid för den att dö ut, vilket är fallet med alla förändringar av vakten.” Vi har tidigare hört från en annan brittisk kunglighet att mänskliga offer brukade äga rum på Balmoral Castle. Detta gamla feniciska praxis har nu upphört, säger källorna.

Huruvida sådana händelser kan hanteras genom en Freds- och Försoningskommitté är något som folket kommer att behöva avgöra när denna kamp för planeten Jorden äntligen slutar. Det är dock värt att komma ihåg, att de som är födda inom dessa satanistiska kultblodlinjer hade inget annat val än att gå med på dessa metoder eller så blir de själva dödade. Förhoppningsvis, när kriget slutar, kan majoriteten av en miljon satanister omskolas, rehabiliteras och sättas i bra arbete.Kategorier:Världspolitik

Etiketter:, , , , , ,

%d bloggare gillar detta: