Hånfullt flygblad

Bilden kan innehålla: 1 person, står, hav, himmel, utomhus och vatten, text där det står ”TILLSAMMANS BYGGER VI ETT STARKARE SAMHÄLLE Socialdemokraterna”

Malmö 2-10-2020
Sandor Herold

Till Katrin Stjernfeldt – Jammeh och det ”ansvariga anhanget” i Malmö stadshus

När jag igår eftermiddag öppnade postlådan så låg där ett flygblad från Socialdemokraterna med en bild av Katrin S – J på den ena sidan och dom vanliga politiska flosklerna på den andra.

Flosklerna avslutades med ”I Malmö ska vi fortsätta på vår inslagna bana: stärkta skolresultat, ökad trygghet och fler bostäder som folk har råd att bo i”.

Varför skall ni bygga bostäder som folk har råd att bo i, Katrin? Fallet med Rosengård by the sea visar ju med all önskvärd tydlighet att det där med att ha råd att bo i är helt oväsentligt för somliga. För socialfallen som bebor lyxlägenheterna i Rosengård by the sea är ju hyreskostnaderna helt ointressanta eftersom dom ju betalas via försörjningsstöd eller något annat bidrag. Vad spelar det för roll att hyrorna ligger på en nivå som överstiger 16 000 kr i månaden för vissa lägenheter? Varför skall ni som ni skriver i flygbladet bygga billiga lägenheter? Det går bra att bygga ännu dyrare med ännu högre hyror när hyrorna ändock betalas av andra som inte har försörjningsbidrag och verkligen inte har råd att bo i dessa nybyggda lyxlägenheter eftersom dom måste betala hyran med egna medel. Vi som aldrig har fått några som helst ekonomiska bidrag är bara glada att återigen få vara solidariska mot sämre bemedlade varelser vars enda mål här i livet tydligen är att utnyttja samhället så mycket det går.

Ni skriver också att välfärden skall alltid komma först. Det borde naturligtvis ha stått att välfärden skall alltid komma först för dom som inte har betalat för att finansiera välfärden och troligtvis inte heller kommer att göra det i framtiden.

Att ni kommer att fortsätta på er inslagna bana där ni hela tiden ömkar och värnar om varelser som varken vill eller kan stå för sina egna kostnader samtidigt som er politik hela tiden försämrar villkoren för folk som sköter sig och inte på något sätt ligger det allmänna till last behöver ni inte sätta på pränt.

Detta hånfulla flygblad från er Socialdemokrater var ytterligare ett exempel på hur lågt ert parti har sjunkit och jag är säkerligen inte ensam om att reagera negativt på detta utskick.

Att skriva ”fler bostäder som folk har råd att bo i ” precis nu när skandalen om gratis lyxboende för socialfall i Rosengård by the sea har uppdagats är mer än magstarkt. Den politik ni för är rent ut sagt skamlig! Hur fan vore det om ni någon gång tänkte på dom som har byggt och bygger upp detta samhället i stället för dom som hela tiden raserar densamma med sin livsstil?

När ni nästa gång funderar på att dela ut liknande hånfulla flygblad så gå bara förbi min postlåda!

F ö så undrar jag om ni i dom mångkulturella bostadsområdena delar ut dessa flygblad med arabisk text också? Om inte så är det ju ganska meningslöst  att dela ut dom, eller hur?

M V H
Sandor Herold, MalmöKategorier:Svensk politik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: