Att göra en höna av en fjäder…

Modersmål och litteratur - Vetamix: Bevingade ord: Göra en höna av en fjäder  | Modersmål och litteratur - Vetamix | TV | Arenan | svenska.yle.fi

Medan Sverige blöder av tusentals mord, våldtäkter, rån, överfall, terror, bränder, skjutningar etc mot svenskar utförda av invandrare vilka bör benämnas med rätt namn – barbarer – gör Gefle Dagblad tårdrypande reportage om att invandrare kallas neger eller en kaka benämns negerboll etc. Samtidigt försöker man minimera våldet från utifrån kommande och istället förstora nazisternas våld.

Enligt Säpo finns det ca 300 organiserade nazister i vårt land medan det finns flera tusen islamister och våldsbejakande invandrare som är ett hot mot oss svenskar. Detta våld som saknar motsvarighet i svensk rättshistoria utsätts ett antal svenskar för dagligen. När svenska skolflickor inte kan gå till skolan utan risk för att bli våldtagna, rånade eller slagna väljer Gefle Dagblad att i stället skriva om verbal rasism mot invandrare.

Som visserligen är kränkande men aldrig kan orsaka sådan skada. Jag har alltid avskytt nazister, fascister och kommunister och gör det inte mindre i dag. Men att som Gefle Dagblad i stort sett aldrig ge en sann skildring eller visa verkligheten vad gäller invandrares brottslighet och vad Sveriges folk är utsatta för i dag från invandrade barbarer är skändligt.

För ordet barbar är inte osant mot dem som tillämpar islam ordagrant och inte följer svenska lagar och värderingar. Jag har själv stridit i åratal mot dessa barbarers våld mot sina egna. Sålunda har jag kämpat mot hedersvåld, könsstympning, religiösa skolor (bl a islamska )utförda av dessa kvinnors egna landsmän. Självklart är det inte rätt att verbalt använda sådana uttryckssätt som GD visar i sitt reportage. Men det är oändligt mycket allvarligare det svenska kvinnor, män, flickor och pojkar utsätts för i form av våld från invandrade barbarer.

Men inte ens invandrares våld mot sina egna kvinnor bryr sig GD särskilt mycket om. Säkert höjer många läsare på ögonbrynen när GD.s tårdrypande reportage även omfattas av en invandrad minister som blev sådan trots att han oärligt tillskansade sig andras pengar. Till slut. Den skymfande och nedlåtande attityd vissa här intervjuade redovisar är inget nytt.

Vi barn till f d statare fick under vår skoltid så gott som dagligen veta vad vi egentligen var för ena.Den dagen vi får en sann skildring av vad massinvandringen inneburit/innebär i död, våld, lidande, rädsla förstörelse av egendom etc för svenska folket är troligen långt borta. Inte tror jag att vi får den från Gefle Dagblad.


Olle Ljungbeck,Kategorier:Svensk politik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: