Konkurs på grund av corona-pandemin (?) En grupptalan av tyska Dr. Reiner Fuellmich

Sven-Inge Johansen
2020-10-03

http://www.nyhetsspeilet.no/2020/10/konkurs-som-folge-av-koronapandemi-et-gruppesoksmal-av-tyske-dr-reiner-fuellmich/

Dr. Reiner Fuellmich, en tysk advokat, förbereder en grupptalan

Gick ditt företag i konkurs på grund av coronaviruset? Förlorade du så mycket pengar på kort tid att du var tvungen att rapportera ditt företag till konkursförvaltaren? Du kanske förlorade ditt hus och din bil för att du inte kunde betala lånen? Huset som du, din fru och dina barn bodde i, bilen som alla transporterades i, cyklar, leksaker och skottkärror? Kanske hade du anställda som var tvungna att lämna? Anställda som hade byggt hus och skaffat mat för sina familjer under många år, som plötsligt och oförberedda lämnades utan pengar för varken mat, lån eller el? Och precis samtidigt som Socialförvaltningen var överansträngd och inte kunde betjäna alla som behövde hjälp? Allt på grund av något som kanske inte är sant? Till exempel PCR-testet, det som bekräftade om du var infekterad eller om du var sjuk; testet var helt avgörande, utan PCR-testet ingen karantän, betonade intervjuaren i Berlin.

Dr. Reiner Fuellmich kunde berätta mer om PCR-testet: 

”Detta PCR-test är den enda grunden för, i Tyskland, men också över hela världen, att fastställa att vi har att göra med en pandemi. PCR-testerna kan inte och får inte användas för att avgöra om vi har att göra med en infektion. De är inte godkända för diagnostiska ändamål, och de kan inte heller det. De kan inte hitta någon infektion, de kan bara bestämma att ett specifikt fragment av en molekyl hittades i kroppen, men det kan vara vad som helst, det kan också vara rester, till exempel från processerna i kroppens eget immunsystems kamp mot förkylning och / eller eller något mer ofarligt. Testerna kan också ha en positiv effekt på papaya och andra saker, som under tiden också har skrivits om i media. Detta innebär att själva grunden, den faktiska grunden för att fastställa existensen av en pandemi, inte existerar alls ”
(uttalande av Dr. Fuellmich, här, 12: 52-13: 55).

Kommer det att kosta för mycket att få ditt företag tillbaka på fötterna? Enligt advokat Reiner Fuellmich har du rätt att stämma dem som orsakat skadan. I detta fall tillverkaren av PCR-testet som var brytpunkten i coronaviruspandemin. Men även de som använde testet för att sprida panik vida omkring sig, i detta fall regeringen Solberg (Löfvén), norska hälsodirektoratet (svenska Folkhälsomyndigheten) och FHI (Socialstyrelsen) och i slutändan WHO. Det faktum att den välkända kanadensisk-italienska advokaten Rocco Galati inte bara stämmer den kanadensiska premiärministern Trudeau och hans regering utan också pressen och media, i detta fall CBC-Canada, innebär att NRK, de nationella tidningarna Aftenposten, Dagbladet och VG också kan hållas ekonomiskt och juridiskt ansvariga för omotiverad spridning av sanningar och panik. (hit hör även SVT, Aftonbladet, Expressen…)


Länkar: Toppfoto, här, berättar Dr. Fuellmich, video på engelska, här,
på tyska, här, information på tyska om klassåtgärden,
Dr. Fuellmich vid demonstrationen i Berlin den 29 augusti 2020, med engelsk översättning, här,
Langemann Medien intervjuar Dr. Fuellmich, här, (12: 52-13: 55 översatt citat),
Dr. Fuellmich intervjuas i Berlin, på tyska, se här,
Money Talks V, sammanfattning av fallkomplexet Covid19, Mr. Fuellmich (på tyska, men kan ställas in för automatisk översättning till svenska, över inställningar),
från 1 oktober 2020, här.


Kanske finns det ett advokatbyrå i Sverige som är intresserad av detta fall? För bedrägerierna bakom coronaviruset och inte minst PCR-testet, som i verkligheten är värdelöst. Är det inte dags att ställa upp mot Löfvéns regering, svenska Folkhälsomyndigheten och Socialstyrelsen? För dem som ser möjligheterna finns det redan ackumulerat betydande juridiskt material. Resultatet kan vara lika avgörande som corona-pandemin har varit, bara i exakt motsatt riktning.
Kategorier:Uncategorized

3 svar

 1. Literally Thousands of Doctors and Scientists Have Come Out Against Fauci’s Lockdowns Including a Nobel Prize-Winning Biophysicist. The Media Just Doesn’t Want You to Know https://www.redstate.com/michael_thau/2020/07/13/many-medical-experts-were-against-lockdowns-the-media-just-didnt-want-us-know/

  Gilla

 2. Dr Bodo Schiffmann völlig aufgelöst 3 Kind gestorben wegen Maskenpflicht

  -!!!!
  Bei allem Respekt … da stirbt ein Farbiger …. da stirbt ein 97 jähriger mit Covid und es geht ein AUFSCHREI durch die Medienlandschaft !
  Dann sterben mittlerweile 3 Kinder wegen dem scheiß Stofffetzen im Gesicht und es Interessiert niemanden???

  Die Kinder sind gestorben weil Merkel, Spahn, Lauterbach, Drosten, Söder der Meinung sind man müsse 99,9997 % der gesunden Bevölkerung vor einem Virus schützen der eh durch die Maske durchfliegt wie eine Mücke durch nen Maschendraht mit 10cm Maschenweite !

  Wann wollt IHR aufwachen ? Ihr die 90 % der schlafenden, die immer noch der Meinung sind so schlimm ist das doch alles gar nicht !

  Aktuell gibt es ja den Hinweis das diese Meldung ein Hoax wäre 🙂 warten wir mal ab ….
  Natürlich würde die ”Obrigkeit” wohl alles unternehmen um solche ”Meldungen” unter den Teppich zu kehren !

  Gilla

 3. Pandemi? 1 miljon döda! Av 7,5 miljarder

  Spanska sjukan tog livet av ca 40 miljoner Av 1,5 miljarder Inte ens det betecknades som pandemi. Kanske fanns ordet inte ens då?.

  I dag vet vi ju inte ens hur många som faktiskt dör AV covid-19. Hur många av denna miljon, som hotar bli TVÅ miljoner, hade dött ändå beroende på nedsatt immunförsvar och beroende på andra försvagandet faktorer? Hur många dör MED men inte av covid-19?

  Pandemi?…….

  Skickat från min iPhone

  Gillad av 4 personer

%d bloggare gillar detta: