75 % av världens befolkning ska reduceras

Det är ett folkmord på gång. Du har väl hört talas om Guidestones i Georgia, USA? Om inte bör du göra det och finns här. I detta folkmord ingår Corona-plandemin och 5G som rullas ut. Detta meddelande fick jag i min e-post. Läs det och se videona!


Här är svart på vitt hur Sveriges befolkning ska minskas med 2,8 miljoner eller 28 % fram till 2025.


Douglas Gabriel & Michael McKibben har alltså de rättsligt användbara dokumenten för det planerade massmordet av upp till 70 % av befolkningen särskilt i Storbritannien fram till 2025.  Det är ingen konspirationsteori, det är konspirationsfakta de beskriver. Det de beskriver är ju planerat även för resten av världen och Sverige så vi går inte heller fria.

Yens prinsessa avslöjar hur det japanska samhället efter kriget omvandlades för att passa dagordningen för mäktiga intressegrupper och hur medborgarna hölls helt i mörkret om detta. Historien upprepar sig nu runt om i världen. Längd: 01: 32: 39.25

Om hur centralbanker genom penningskapande skapar välstånd och genom finansiering av icke-produktiva sektorer, bubblor och genom penninguttag skapar kraschar för politiska strukturförändringar som utländska tillgångar eller för centralisering av makten som i EU. Högt rekommenderad.

Idag upprepar sig vad som hände i Japan för 25 år sedan i Europa, i syfte att centralisera makten i euroområdet.

Baserat på en bok av professor Richard Werner, en gästforskare vid Bank of Japan under 90-talskraschen, under vilken aktiemarknaden sjönk med 80 % och huspriserna med upp till 84 %. Filmen avslöjar hur Bank of Japan pumpade upp och sedan kraschade den japanska ekonomin i syfte att framkalla förändring. Idag upprepar sig vad som hände i Japan för 25 år sedan i Europa, i syfte att centralisera makten till euroområdet.

Filmen visar varför det är viktigt för centralbankerna att vara ansvariga och öppna. Det förklarar också hur internationella finansiella organisationer som IMF strävar efter att införa villkor för länder som huvudsakligen är till nytta för dominerande västerländska intressen. För alla som är intresserade av att förstå den senaste utvecklingen och betydelsen av inrättandet av institutioner som AIIB och BRICS ledde New Development Bank, ger Princes of the Yen bakgrunden.

Yens prinsessa avslöjar med tydlighet de kontrollspakar som ligger till grund för den dominerande ideologin under 2000-talet. Bit för bit är verkligheten dekonstruerad för att avslöja världen som den är, inte som de som har makten vill att vi ska tro att den är.

”Eftersom endast makt som är dold är makt som håller ut.”Kategorier:Uncategorized, Världspolitik, Video

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: