Till Emma – Lina Johansson, oppositionsråd för V i Malmö

Malmö 30-9-2020
Sandor Herold

Till Emma – Lina Johansson, oppositionsråd för V i Malmö

 

Följande uttalande av dig i sydsvenskan den 30 – 9 är häpnadsväckande och direkt kränkande mot alla dom som står för sina egna kostnader vad det gäller boende och annat också! Det gäller alltså lyxboende för socialfall i stadsdelen Limhamns sjöstad, i folkmun Rosengård by the Sea.

”Alla människor ska ha en rimlig möjlighet att bo i alla områden i Malmö. Oavsett storlek på plånbok. Att man inte skulle vara värdig att bo i vissa områden bara för att man får försörjningsstöd, det är för oss helt absurt” säger du i artikeln.

Du tycker alltså att vissa människor skall betal hyror på 16 200 kr helt ur egen ficka medans andra som egentligen inte har råd att bo där skall finansiera sina boendekostnader via försörjningsstöd och bo helt gratis samtidigt som man för en sådan livsstil som stör dom som gör rätt för så till den milda grad att dom tvingas att flytta därifrån. Med utgångspunkt från ditt horribla resonemang så undrar jag om du själv tillhör dessa parasiter som låter andra finansiera sitt boende?

Vem f – n tror du i längden stannar kvar i ett sådant bostadsområde förutom dom parasiter som mer eller mindre bor gratis där?

Malmö är redan totalt bankrutt p g a att parasiter söker sig hit och folk som sköter sig och står för sina kostnader väljer att lämna staden.

Min dotter och min son med familjer  lämnade Malmö för ett par år sedan för att bosätta sig i andra kommuner. Bara där gick Malmö stad miste om fyra goda skattebetalare som arbetade heltid. Troligtvis så har dessa fyra för länge sedan ersatts med minst 40 socialfall som inte tillför Malmö annat än kostnader och sociala problem. Och minst av allt jobbar! Och troligtvis så består alla dessa 40 av s k nyanlända ”svenskar”. Betvivlar att du förstår konsekvenserna av detta utbyte av befolkningen i Malmö när man läser vad du säger. Men ett stort grattis i varje fall för nya framgångar för dig och ditt parti i ert arbete att förstöra Malmö ännu mer.

För att glädja dig och andra s k ”ansvariga” politiker i Malmö så kan jag meddela att jag och min fru som bott i Malmö sedan slutet av 60 – talet nu också drar om ett halvår härifrån till en grannkommun så där finns ytterligare plats att ersätta oss också med nya parasiterande förmågor som kommer att föra Malmö ännu närmare den totala ekonomiska kollapsen. Så du och ditt parti i samarbete med andra politiska idioter skall naturligtvis göra allt för att även fortsättningsvis göra staden attraktivt för detta klientel och bjuda på gratis lyxboende med havsutsikt.

Varför inte låta dom även bosätta sig gratis i Turning Torso också. Där kan vi snacka om utsikt som anstår ett parasiterande socialfall!

En utsikt som kanske nästan når ända till hemtrakterna därifrån man ”flytt” för sina liv!

M V H
Sandor Herold, invandrare med självfinansierat boende som snart lämnar Malmö för gott


Hej Sandor,

Tack för ditt mail. Vi har väldigt olika åsikter om detta.

Vänligen, Emma-Lina
emma-lina.johansson@malmo.se


Till Emma – Lina Johansson, oppositionsråd för V i Malmö

 

Att vi har väldigt olika åsikter är så uppenbart att du inte hade behövt skriva detta.

Däremot hade du i stället kunnat svara på mina två konkreta frågor vilket du av någon anledning inte har gjort.

Frågorna var ordagrant : Vem f – n tror du i längden stannar kvar i ett sådant bostadsområde förutom dom parasiter som mer eller mindre bor gratis där?

Med utgångspunkt från ditt horribla  resonemang så undrar jag om du själv tillhör dessa parasiter som låter andra finansiera sitt boende?

Jag har diskuterat denna fråga med så gott som alla mina vänner och bekanta och inte en enda person kan stödja en politik där man sätter in socialfall i lägenheter med hyror på över 16 000 kr i månaden och där man kanske inte ens betalar en enda krona av egna medel för att finansiera detta boende.

Nu bor jag i egen villa men det skulle aldrig falla mig in att köpa en dyr insatslägenhet där jag riskerar att få hela min boendemiljö förstört av rent ut sagt slödder som troligtvis inte har tillfört samhället annat än kostnader och sociala problem. Vitsen med att köpa en insatslägenhet är för dom flesta som gör det är just att komma bort från dom värsta avarterna som tydligen är dom som ni ömmar mest för. När det tack vare er politik går som det tydligen gör i Rosengård by the Sea så är ju hela grundidén med att köpa en insatslägenhet utraderad.

Inte en enda av dom jag talat med är positivt inställda till det som händer i Limhamn. Det viktigaste i en människas liv är nog att kunna bo i lugn och ro i sin bostad oavsett om det är en lägenhet eller en villa. Att som ni tillåta socialfall att förstöra detta genom er politik är inget annat än en direkt skymf mot alla dom människor som lever efter dom vedertagna normer som än så länge finns kvar i vårt samhälle. Normer som för varje dag som går håller på att försvinna mer och mer. Det måste vara underbart att vara socialfall i Vänsterpartiets Sverige! Och i socialdemokraternas också för den delen!

Svara nu på mina frågor och är det så att du inte vill eller kan göra detta så svara då inte alls.

M V H
Sandor Herold, än så länge boende i Malmö

 Kategorier:Svensk politik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: