Lista över 32 ”eliter” som stöder och främjar avfolkning

Alexander Light
by Michael Snyder 
October 11, 2018
https://humansarefree.com/2018/10/list-of-32-elites-that-support-and-promote-depopulation.html

Det finns ett tydligt samförstånd bland den globala eliten att överbefolkning är den främsta orsaken till de viktigaste problemen som världen står inför och att något desperat behöver göras åt det. De tror verkligen att människor är en plåga på jorden och att vi bokstavligen kommer att förstöra planeten om vi lämnas till våra egna enheter.

För eliten kan allt från global uppvärmning till våra växande ekonomiska problem direkt spåras tillbaka till bristen på befolkningskontroll. De varnar för att om ingenting görs mot den exploderande befolkningen kommer vi att stå inför en framtid full av fattigdom, krig och lidande på en smutsig, ödslig planet.

De klagar över att det ”kostar för mycket” att hålla äldre patienter som är dödligt sjuka vid liv, och de främjar ivrigt för abort på spädbarn som ”inte önskas” eftersom de skulle utgöra ”för mycket av en börda” på samhället.


Av en av våra läsare fick jag dessa länkar som presenterar hur många människor varje land måste minskas med! Huvudsidan ligger på deagel.com


Allt som minskar den mänskliga befolkningen på något sätt är bra för dem som tror på denna filosofi. Denna vridna filosofi marknadsförs i våra filmer, i våra tv-program, i vår musik, i otaliga böcker, på många av de mest framstående webbplatserna i världen, och den lärs ut på nästan alla de viktigaste högskolorna och universiteten planeten.

De som främjar denna filosofi har mycket, mycket djupa fickor, och de är faktiskt övertygade om att de hjälper till med att ”rädda världen” genom att försöka minska storleken på den mänskliga befolkningen.

Faktum är att många av dem är helt övertygade om att vi befinner oss i en ”på liv eller död” -kamp för planets undergång och att om mänskligheten inte vill välja att omfamna befolkningskontroll snart, så måste en lösning ”tvingas ” på dem.

Ja, jag vet att allt detta kan låta som något ur en science fiction-roman. Men det finns en hel del människor där ute som är helt besatta av det här, och många av dem har mycket framstående positioner runt om i världen.

Följande är 32 citat över befolkningskontroll som visar att eliten verkligen tror att människor är en plåga på jorden och att en stor avlivning är nödvändig:

David Attenborough - Wikipedia1. UK TV-presentatör Sir David Attenborough:

”Vi är en pest på jorden. Det kommer att slå ner i vårt hönshus under de närmaste 50 åren. Det är inte bara klimatförändringar; det är rent utrymme, ställen att odla mat på för denna enorma flock. Antingen begränsar vi vår befolkningstillväxt eller så gör den naturliga världen det för oss, och den naturliga världen gör det för oss just nu ”

 

 

Paul Ehrlich: Australia will become a "third world country" if we don't abandon Mining | Watts Up With That?2. Paul Ehrlich, en före detta vetenskapsrådgivare till president George W. Bush och författaren tillThe Population Bomb”:
”Enligt vår uppfattning, är det grundläggande botemedlet, som minskar omfattningen av det mänskliga företaget (inklusive befolkningens storlek) att hålla sin sammanlagda konsumtion inom jordens bärförmåga, men den är uppenbart för mycket försummad eller förnekad ”.

Paul Ehrlich igen, den här gången på familjen: ”Ingen har enligt min åsikt rätt att få 12 barn eller till och med tre om inte den andra graviditeten är tvillingar”

Confessions of an Eco-Warrior by Dave Foreman3. Dave Foreman, grundare av Earth First:

”Vi människor har blivit en sjukdom, Humanpox.”

 

 

 

 

 

Ted Turner - Wikipedia4. CNN-grundare Ted Turner:
”En total världspopulation på 250-300 miljoner människor, en minskning med 95 % från nuvarande nivåer, skulle vara idealisk.”

Han citerades och sa: ”Vi är för många människor; det är därför vi har global uppvärmning.Tyvärr för honom och andra brinnande avfolkare har både överbefolkningsmyten och den konstgjorda globala uppvärmningen är en bluff. 

 

 

Intellasia East Asia News - Japan's Aso calls Tokyo Olympics "cursed" amid cancellation concern5. Japans vice premiärminister Taro Aso om medicinska patienter med allvarliga sjukdomar:

”Du kan inte sova bra när du tror att det hela betalas av regeringen. Detta kommer inte att lösas om du inte låter dem skynda på din död. ”

 

 

 

David Rockefeller Jr. and Bruce Levingston Set for UM Performance - Ole Miss News6. David Rockefeller:

”Den negativa effekten av befolkningstillväxten på alla våra planetariska ekosystem blir skrämmande tydlig.”

 

 

 

 

 

 

 

Roger Martin (professor) - Wikipedia7. Miljöaktivist Roger Martin:
”På en begränsad planet är den optimala befolkningen som ger den bästa livskvaliteten för alla helt klart mycket mindre än den maximala, vilket möjliggör överlevnad. Ju fler vi är, desto mindre för var och en; färre människor betyder ett bättre liv.”

 

 

 

Bill Maher ripped for racist comments after saying 'we should blame China' for coronavirus - nj.com8. HBO-personlighet Bill Maher:
”Jag är ett pro-choice, jag är för assisterat självmord, jag är för regelbundet självmord, jag är för vad som helst som får motorvägen att röra sig – det är det jag är för. Det är för trångt, planeten är för trång och vi måste främja döden.”

 

 

Sallie W. Chisholm | ISME9. MIT-professor Penny Chisholm:
”Det verkliga tricket är, när det gäller att försöka plana ut vid någonstans lägre än de 9 miljarder, att få födelsetalen i utvecklingsländerna att sjunka så fort vi kan. Och det kommer att avgöra vilken nivå människor kommer att plana ut på jorden.”

 

 

Video: The Fate of the Ocean – Mother Jones10. Julia Whitty, en kolumnist för Mother Jones:
”Den enda kända lösningen för ekologisk överskridande är att bromsa upp vår befolkningstillväxt snabbare än den bromsar nu och så småningom vända den – samtidigt saktar vi ner och så småningom vänder den takt vi konsumerar planetens resurser.

”Framgång i dessa tvillingsträvanden kommer att knäcka våra mest pressande globala frågor: klimatförändringar, livsmedelsbrist, vattenförsörjning, invandring, hälsovård, förlust av biologisk mångfald, till och med krig.”

På en front har vi redan gjort oöverträffade framsteg och minskat den globala fertiliteten från i genomsnitt 4,92 barn per kvinna 1950 till 2,56 idag – en fulländning av försök och ibland brutalt tvångsfel, men också ett resultat av en kvinna i taget i hennes individuella val. Hastigheten i denna fertilitet, som simmar hårt mot biologisk programmering, betraktas som kanske vår största kollektiva bedrift hittills.”

 

Opinion: COVID-19 pandemic provides a lesson on the perils of density11. Professor i Colorado State University, Philip Cafaro,
i en artikel med titeln ”Klimatetik och befolkningspolitik”: ”Att avsluta mänsklig befolkningstillväxt är nästan säkert en nödvändighet (men inte tillräcklig) förutsättning för att förhindra katastrofala globala klimatförändringar. Det kan faktiskt vara nödvändigt att minska det nuvarande antalet människor betydligt för att göra det.”

 

 

Never Yet Melted » Eric R. Pianka12. Professor i biologi vid University of Texas i Austin Eric R. Pianka:
”Jag bär ingen illvilja mot människor. Jag är emellertid övertygad om att världen, inklusive hela mänskligheten, helt klart skulle ha det mycket bättre utan så många av oss.”

 

 

 

 

Nolan Finley replaced after 2 years on 910AM Superstation13. Detolit News kolumnist Nolan Finley:
”Eftersom den nationella uppmärksamheten är på preventivmedel, här är min idé: Om vi vill bekämpa fattigdom, minska våldsbrott och sänka vårt pinsamma bortfall bör vi byta preventivmedel mot fluor i Michigans dricksvatten.
Vi har ett barnproblem i Michigan. För många barn föds till omogna föräldrar som inte har färdigheterna att uppfostra dem, för många levereras av fattiga kvinnor som inte har råd med dem, och alltför många är födda av ledsna dagdrivare som sprider sitt utsäde som maskrosor och sedan vandrar bort från konsekvenserna.”

 

 

John Guillebaud - Professor of Obstetrics and Gynecology in London, England, United Kingdom | eMedEvents14. John Guillebaud, professor i familjeplanering vid University College London: ”Effekten på planeten av att ha ett barn mindre är en storleksordning större än alla andra saker vi kan göra, till exempel att stänga av lampor. Ett extra barn motsvarar många flygningar över planeten.”

 

 

Biography | Steve Rattner15. Demokratstrateg Steven Rattner:
”VI behöver dödspaneler. Tja, kanske inte dödspaneler, exakt, men om vi inte börjar fördela hälso- och sjukvårdsresurser på ett mer försiktigt sätt – rationering, med sitt rätta namn – kommer den exploderande kostnaden för Medicare att försvinna den federala budgeten.

 

 

 

Matthew Yglesias - Wikipedia16. Matthew Yglesias, en korrespondent för företag och ekonomi för Slate, i en artikel med titeln ”The Case for Death Panels, in One Chart”:

”Men det gäller inte bara hälso- och sjukvårdsutgifterna för äldre som är nyckelfrågan i den federala budgeten, vår oproportionerliga fördelning av sjukvårdsdollar till gamla människor står för den anmärkningsvärda bristen på uppenbar kostnadseffektivitet i det amerikanska hälsovårdssystemet. När patienten redan är över 80 år är det enkla faktum att ingen behandling kommer att göra mirakel när det gäller livslängd eller livskvalitet. ”

 

 

Amazon.com: Margaret Sanger: A Life of Passion (9780809067572): Baker, Jean H.: Books17. Planned Parenthood Founder Margaret Sanger:
”Alla våra problem är resultatet av överavel bland arbetarklassen” och “Det barmhärtigaste som den stora familjen gör mot en av sina spädbarnsmedlemmar är att döda den.”

 

 

 

 

Ruth Bader Ginsburg | Oyez18. USA:s Högsta domstol Ruth Bader Ginsburg:
”Uppriktigt sagt hade jag trott att vid den tidpunkt då Roe beslutades fanns det en oro för befolkningstillväxt och särskilt tillväxten i befolkningar som vi inte vill ha för många av.”

 

 

 

 

Mary Elizabeth Williams – Audio Books, Best Sellers, Author Bio | Audible.com19. Salongkolumnisten Mary Elizabeth Williams i en artikel med titeln “So What If Abortion Ends Life?”:
”Allt liv är inte jämlikt. Det är svårt för liberaler som mig att prata om det, för att vi inte slutar se ut som dödspanel-älskande, döda-din-mormor-och-din-värdefulla-baby stormtrupper. Ändå kan ett foster vara ett mänskligt liv utan att ha samma rättigheter som kvinnan i vars kropp det bor.”

 

 

What was almost unimaginable just a few years ago is now an ugly reality, with worse in the offing - NRL News Today20. Alberto Giubilini från Monash University i Melbourne, Australien och Francesca Minerva från University of Melbourne i en artikel publicerad i Journal of Medical Ethics:

”[Om] omständigheter inträffar efter födseln så att de skulle ha motiverat abort, bör det vi kallar abort efter födseln vara tillåtet. … [Vi] föreslår att man kallar denna praxis ”abort efter födseln” snarare än ”barnmord” för att betona att den dödade individens moraliska status är jämförbar med fostrets … snarare än barnets.

”Därför hävdar vi att dödandet av en nyfödd kan vara etiskt tillåten under alla omständigheter där abort skulle vara. Sådana omständigheter inkluderar fall där den nyfödda har potential att ha ett (åtminstone) acceptabelt liv, men familjens välbefinnande är i fara.”

 

Growing the Science of Sustainability: Molecular Biologist Nina V. Fedoroff '66 Expounds on Importance of GMOs, Science Literacy | Syracuse University News21. Nina Fedoroff, en viktig rådgivare till Hillary Clinton:
”Vi måste fortsätta att minska tillväxttakten för den globala befolkningen; planeten kan inte stödja många fler människor.”

 

 

 

 

Meeting the Climate-Change Challenge: What Do We Know? What Should We Do? (John P. Holdren) | Institute at Brown for Environment and Society22. Barack Obamas primära vetenskapsrådgivare, John P. Holdren:
”Ett program för sterilisering av kvinnor efter deras andra eller tredje barn, trots den relativt större svårigheten med operationen än vasektomi, kan vara lättare att genomföra än att försöka sterilisera män.

Utvecklingen av en långvarig steriliseringskapsel som kan implanteras under huden och avlägsnas när graviditet önskas öppnar ytterligare möjligheter för tvångsmässig fertilitetskontroll. Kapseln kan implanteras vid puberteten och kan tas bort med officiellt tillstånd för ett begränsat antal födslar.”

 

 

David Brower - Environmental Activists, Heroes, and Martyrs - Markkula Center for Applied Ethics23. David Brower, den första verkställande direktören för Sierra Club:
”Födande [bör vara] ett straffbart brott mot samhället, såvida inte föräldrarna har en regeringslicens … Alla potentiella föräldrar [bör] vara skyldiga att använda preventivmedel, som regeringen utfärdar motgift mot medborgare valda för fertilitet. ”

 

 

 

Thomas Ferguson - Department of Physics - Carnegie Mellon University24. Thomas Ferguson, tidigare tjänsteman vid US State Department Office of Population Affairs:
”Det finns ett enda tema bakom allt vårt arbete – vi måste minska befolkningsnivån. Antingen gör regeringarna det på vårt sätt, genom fina rena metoder, eller så kommer de att få den slags röra som vi har i El Salvador, eller i Iran eller i Beirut. Befolkningen är ett politiskt problem. När befolkningen är utom kontroll behöver den auktoritära regeringen, till och med fascismen, minska den … ”

 

 

Michail Gorbatsjov - Wikipedia25. Michail Gorbatsjov:
”Vi måste tala tydligare om sexualitet, preventivmedel, om abort, om värden som styr befolkningen, för den ekologiska krisen är kort sagt befolkningskrisen. Minska befolkningen med 90 % så det finns inte tillräckligt många människor kvar för att göra en stor ekologisk skada.”

 

 

 

Jacques-Yves Cousteau - IMDb26. Jacques Cousteau:
”För att stabilisera världens befolkning måste vi eliminera 350 000 människor per dag. Det är en hemsk sak att säga, men det är lika illa att inte säga det.”

 

 

 

 

Pentti Linkola - Wikipedia27. Finska miljöaktivisten Pentti Linkola:
”Om det fanns en knapp som jag kunde trycka på skulle jag offra mig själv utan att tveka om det innebar att miljontals människor skulle dö”

 

 

 

 

Prins Philip, hertig av Edinburgh – Wikipedia28. Prins Phillip, make till drottning Elizabeth II och medgrundare av World Wildlife Fund:
”Om jag blir reinkarnerad, skulle jag vilja återvända som ett dödligt virus för att bidra med något för att lösa överbefolkningen.”

 

 

 

Läkarna om prins Charles chans mot coronaviruset - Allt om kungligt29. Prins Charles, son till ovannämnda prins Philip och drottning Elizabeth II,
har öppet uttryckt sitt stöd för en nyligen genomförd befolkningsstudie av biologerna Paul och Anne Ehrlich och uppmanar till drastiska globala insatser för att minska fertiliteten över hela världen.

På den officiella webbplatsen för prinsen av Wales berömde prins Charles Paul och Anne Ehrlichs senaste befolkningsstudie som publicerades i Proceedings of the Royal Society den 8 januari 2013 och uppmanade bland annat till globalt tillhandahållna ”back-up abort” för att avvärja överbefolkningskatastrof. .

Prinsen skrev: ”Vi har faktiskt alla verktyg, tillgångar och kunskap för att undvika kollapsen som denna rapport varnar för, men bara om vi agerar beslutsamt nu.”

 

 

Prince William, Duke of Cambridge - Simple English Wikipedia, the free encyclopedia30. Prins William har precis som sin far och farfar före honom visat sitt stöd för avfolkning. William har nyligen sagt att befolkningstillväxten i Afrika sätter en enorm press på den naturliga världen och driver många djurarter till utrotning.

”Afrikas snabbt växande mänskliga befolkning förutspås mer än fördubblas till 2050 – en svindlande ökning med tre och en halv miljon människor per månad,” förklarade prins William under en nyligen händelse när han var värd för Tusk Trust, en välgörenhetsorganisation som är engagerad i att skydda afrikanska vilda djur och växter.

”Det råder ingen tvekan om att denna ökning sätter vilda djur och livsmiljöer under enormt tryck.”

”Urbanisering, infrastrukturutveckling, odling – allt bra i sig, men de kommer att få en fruktansvärd inverkan om vi inte börjar planera och vidta åtgärder nu.”

Det är ingen överraskning att se ytterligare en ”elit” avfolkning som driver på miljarder människors död för djurlivets skull, samtidigt som man håller massiva investeringar i just de företag som plundrar jordens resurser.

 

 

Henry Kissinger – Wikipedia31. Henry Kissinger, en topparkitekt för New World Order, anses av många vara en av de största krigsförbrytarna som finns. Han har arbetat hårt för att omsätta sina planer för avfolkning.

Han citerades också och sa:

”Avfolkning bör vara högsta prioritet för utrikespolitiken gentemot tredje världen, eftersom den amerikanska ekonomin kommer att kräva stora och ökande mängder mineraler från utlandet, särskilt från mindre utvecklade länder”.

 

Bill Gates32. Bill Gates är möjlig den största avfolkaren i livet. Enligt honom var hans far chef för Planned Parenthood och har påverkat hans syn på befolkningskontroll från en tidig ålder.

I en TEDx-föreläsning förklarar han att ett sätt att sänka koldioxidnivåerna (vilket förresten inte alls är ett problem, eftersom de totala konstgjorda koldioxidutsläppsnivåerna redan är mycket låga) genom att minska den mänskliga befolkningen:

”Världen idag har 6,8 miljarder människor. Det är på väg upp till cirka nio miljarder. Om vi ​​gör ett riktigt bra jobb med nya vacciner, vård och reproduktiv hälsa kan vi sänka det med kanske 10 eller 15 procent. ”

Du kan titta på en mycket bra dokumentär om ämnet (som inkluderar föreläsningen) på DENNA LÄNK.

På grund av de vaccinationsprogram som drivits av Bill Gates har otaliga barn dött eller blivit förlamade i tredje världsländer. Framför allt har över 47 500 fall av förlamning rapporterats i Indien som ett resultat av Gates vaccinationsprogram, liksom att minst 500 000 unga kenyanska flickor och kvinnor har gjorts sterila, efter ett stelkrampsvaccin som administrerats av regeringen och drivs av de internationella organisationerna i Bill Gates bakficka.

Bill Gates stiftelse har också meddelat utvecklingen av ett fjärrstyrt preventivmedel (dvs. populationsstyrt mikrochip), som kan implanteras under unga kvinnors hud och varar upp till 16 år.

 

 

 Kategorier:Hälsa, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: