Härliga Bryssel – Till Helene Fritzon, sk EU – parlamentariker för S

2020-09-29
Sandor Herold

 

Till Helene Fritzon, s k EU – parlamentariker för S

 

Läste idag din artikel under Opinion i Sydsvenskan idag.

Den bestod i vanlig ordning av tillrättalagda floskler så egentligen var det bara den sista meningen jag reagerade på.

Den lyder :

”Jag ser fram emot att i fyra år till få driva på för ett mera grönt, jämställt och jämlikt Europa”.

 

Du som med din lön och alla andra otroliga ekonomiska ersättningar som EU – parlamentariker skall alltså driva på för ett mer jämställt och jämlikt Europa?

Tillåt mig skratta , Fritzon! Dina ersättningar per månad från parlamentet uppgår nog till närmare 200 000 kr och det är ca 20 gånger  mer än vad många underbetalda inom vården får. Så du får nog driva på utav helvete för att få det att bli jämlikt och jämställt.

Ett mycket enklare och snabbare sätt att förverkliga dina jämlikhetsdrömmar är ju att du frivilligt sänkte dina ersättningar med ca 180 000 kr i månaden.

Vad säger du om det förslaget?

Alla människors lika värde, eller hur Fritzon?

 

Den sista meningen i din artikel skulle lyda så här istället om du varit hederlig och ärlig , ”Jag ser fram emot att i fyra år till berika mig ekonomiskt så att jag efter mandatperioden kan lämna Bryssel som mångmiljonär. Passar också på att här tacka alla dom idioter som röstade in mig i parlamentet och som trodde på lögnerna jag serverade er i mina tal. Det är härligt här i Bryssel må ni tro”!

F ö , hur mycket tjänar du exakt med samtliga ersättningar per månad? Och då menar jag samtliga! Kan du avslöja det?

Du har nog glömt mig men jag var den person som stack en skylt under näsan på dig där det stod ”Leve Orban”  när du steg in i SÄPO -bilen efter ditt och Steffes tal vid Triangeln här i Malmö förra året. Kan bara ännu en gång uttrycka min beundran för denne ungerske statsman som till skillnad mot sådana som du och Steffe inte skänker bort sitt land till varelser från  dom lägst stående  och primitiva kulturerna som finns på vår planet. Denna statsman har förstått att han är tillsatt av sitt folk för att ta till vara deras intressen och inget annat.

Sådana som du och Steffe är ta mig fan inte ens värda att andas samma luft som han!

Ser fram emot svar från dig.

M V H
Sandor Herold, nyanländ  invandrare från Ungern sedan 64 årKategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: