Källor från Pentagon: Den satanistiska holländska kungafamiljen är avrättad!

2020-09-28
Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/


Den nazistiska holländska kungafamiljen och den holländska premiärministern Mark Rutte har avrättats, säger källor från Pentagon. Denna information har inte verifierats av oberoende källor när denna rapport publicerades. Källorna har dock varit konsekvent pålitliga tidigare.

Detta var meddelandet vi fick: ”Den holländska pedofil kabbalen ledd av drottning Beatrix, kungligheterna och premiärminister Mark Rutte kan ha avrättats av amerikanska trupper.”

Detta gjordes för att ”stoppa afrikansk invandring, avslöjandet av MH17 och brott mot mänskligheten.” Källorna tillägger att Europeiska unionens huvudstad i Bryssel är under amerikansk militär ockupation för att rensa upp i EU:s djupa stat.

Den militära ockupationen i Belgien och Holland och avrättningen av deras elitklass är försenad. Detta gäller inte bara i Belgien och Holland utan också i USA, England och Kanada etc. Detta är människor som har torterat och mördat barn i industriell skala i årtusenden.

Har du svårt att tro det? Kolla sedan in fallet med Marc Dutroux i Belgien som har visat sig vara sant genom flera domstolsärenden.

Pin on Soaps

Marc Paul Alain Dutroux (franska: [dytʀu]; född 6 november 1956) är en belgisk dömd seriemördare, våldtäktsman och barnmissbrukare.

Dutroux dömdes 1989 för bortförande och våldtäkt av fem unga flickor (med sin dåvarande fru Michelle Martin) och andra medbrottslingar. Han släpptes på rättegång efter tre års fängelse. 1996 arresterades Dutroux misstänkt för att ha kidnappat, torterats och sexuellt utsatts för sex kvinnor mellan 8 och 19 år, varav fyra dog. Hans allmänt publicerade rättegång ägde rum 2004. Dutroux dömdes för alla anklagelser tillsammans med mordet på en misstänkt före detta medbrottsling och dömdes till livstids fängelse.
Dutroux medbrottslingar inkluderade Michelle Martin, Michel Lelièvre, Michel Nihoul och Bernard Weinstein.

Här finns ett sammandrag av detta fall: https://cwasu.org/wp-content/uploads/2016/07/Confronting-An-Atrocity.pdf?fbclid=IwAR1iFppDKV9fKTovmv9zLfWBQduNSavsSNA4_4fuavxF6Y5u0n8tB7JfI60

”Dutroux dömdes två gånger för kidnappning och våldtagning av minderåriga barn. Första gången var 1989. Den andra gången inträffade 1996. Han avtjänade endast tre och ett halvt år av sitt första 13-åriga straff och mindre än tio år senare dömdes han för kidnappning, tortering och missbruk av offer, några av dem till döds.

Den politiska eliten finansierade inte bara hans ansträngningar – de ställde även specifika önskemål till honom. Ibland begärde de specifika typer av barn (de kallades ”party favors” och han ombads att leverera barn i en viss ålder, kön, ras). Ibland begärde de specifika medel för att tortera barnen för att uppfylla deras önskemål (orgier, satanistiska ritualer med offer, tortyrspel).

Och ibland begärde de att han skulle filma vissa inflytelserika personer som var engagerade i dessa handlingar, för senare användning som utpressning.

Han hävdade att många av hans kunder och finansiärer var världsledare. Detta var ingen fantasi eftersom han bodde i Belgien, där EU:s och Natos huvudkontor var belägna.

Under hans rättegång kunde vittnen och offren snart framträda och beskriva sådana saker som ”Svarta Mässor”, med barn- och vuxenoffer som ägde rum framför observatörer och deltagare, som inkluderade framstående politiker och figurer.

De beskrev också ”jaktpartys” där eliter skulle släppa nakna barn ut i skogen för att gömma sig, så att eliterna själva kunde jaga dem och slakta dem. Många av berättelserna från offren innehöll så många likheter att de var omöjliga att förneka. Till exempel hölls jaktpartys ofta på slott, varifrån offren inte kunde fly och doldes för allmänheten. De som inte dödades i jakten jagades vanligtvis ner och mörbultades / dödades av Dobermans.

”Allt detta avslöjades vid en rättegång 2004. Varför berättades detta inte av New York Times, CNN, etc.?

275,000 in Belgium Protest Handling of Child Sex Scandal

SORDID TIMES IN DEAR BELGIUM

Belgium Pedophilia Scandal /Did Authorities Cover Up Its Scope?: Book Revives Fear of Grand Conspiracy

Explainer: Paedophile Marc Dutroux and the horror case that united a divided Belgium

Belgium’s silent heart of darkness

Marc Dutroux: The Monster of Belgium

Under tiden gjorde man en razzia i en tortyr- och adrenochrome skördeanläggning i New York på 720 Fifth Avenue, och hundratals torterade barn räddades, berättar Pentagons källor. Detta är precis uppe vid gatan där Jared Kushners 666 5th Avenue ligger, fabriken för vilddjurets märke med injicerbara microchip.

Barnen på denna anläggning hölls från så små som tre år och torterades och våldtogs upprepade gånger för att man skulle kunna skörda adrenochrome. De dödades så snart de uppnådde puberteten. Ingången till denna anläggning var förklädd till en ”Abercrombie and Fitch Kids” -butik som ett skydd för barn som fördes in.

På länken nedan finns en lista över barnen, namnet på det aktuella företaget etc.
https://site-891171.mozfiles.com/files/891171/Adrenochrome04082020.pdf

Utrikes – Nya Tider |Page 14, Chan:52708665 |RSSing.com"Det faktum att Google, Facebook osv. inte kommer att länka till detta talar mycket om vem som verkligen kontrollerar dessa företag. Var så säker på att ledningen för dessa företag snart kommer att avlägsnas om det inte redan har hänt.

Det pågående avlägsnandet av denna satanistiska kabbal har lett till några allvarliga intriger inom Vatikanen bland annat mellan påven Franciskus och USA:s utrikesminister Mike Pompeo (bilden).

Enligt P3 frimurarkällor försökte Pompeo beordra påven att …

stoppa alla ansträngningar för att uppnå ett fredsavtal med Kina. Istället försökte Pompeo starta ett krig mellan USA och Kina för att rädda den satanistiska kabbalen från de pågående arresteringarna och utomrättsliga morden, säger källorna.

Som en reaktion vägrade påven att träffa den satanistiska Pompeo och rentvådde högt uppsatta tjänstemän som planerade en intrig mot honom, är källorna överens om.

Cardinal Becciu: Vatican official forced out in rare resignation - BBC News

Denna intrig rapporterades det om på nyheterna i form av att kardinal Giovanni Beccius plötsligt avgick. Becciu (bild t.v) var ansvarig för att välja en efterföljare till påven och avgöra vem som blev nominerad till helgon.

Thanks prof. Vincenzo Scotti - President Link Campus University -  Mediterranean Academy of Culture, Technology and TradeDessutom arresterades den tidigare regeringsministern Vincenzo Scotti i Italien. Hela Rysslandsmaskopin mot Trump och de falska brottsanklagandena mot general Mike Flynn har spårats till Scotti.

BREAKING: High Level Italian Official Who Introduced Papadopoulos to Joseph Mifsud Is Under Indictment in Italy

P3 Frimurarna och MI6-källor säger att Scotti, Pompeo och Becciu tar order från Jacob Rothschild (eller den som nu leder den dynastin). De säger också att det är kopplat till ett försök från Rothschilds att stjäla Vatikanens guld i Indonesien.

De behöver guld eftersom den satanistiska khazariska maffian (inte att förväxlas med judar) tappar huvudkällan till sin makt, kontrollen över världens pengar. De är särskilt desperata efter att få guld nu när deras COVID (Certificate Of Vaccine ID) injicerbara RFID-länkade digitala pengar bokstavligt talat gått upp i rök.

Videon på länken nedan visar ett Huawei 5G-forskningslaboratorium i Kina som brinner.

Update: Three dead in fire at Huawei facility in S. China’s Dongguan

Nedstängningen i Israel är ett tecken på att deras fullständiga nederlag är nära förestående. Pentagon-källor beskrev stränga åtgärder där eftersom ”Den ultimata nedtagningen av [den sataniska kulten som förklädde sig som] judendom.” Nedstängningen under Yom Kippur ”syftar till att förneka försoningen, Kol Nidre,” dvs att alla eder bryts. Dessutom säger de att nedstängningen ”förhindrar och förbjuder judiska brottslingar och maffian att lämna med utgående flyg.”

Detta för att ”krigsförbrytare som ICC söker ska kunna fångas”, tillägger de. Dessutom befrias ”ryska, ukrainska och andra östeuropeiska kvinnor och barn från människohandel och de har befriats från sexslaveri”, uppger källor.

De tillägger att USA:s president Donald Trump känner starkt för detta eftersom det påminner honom om Melania och Ivana.

Trump urges governors to use National Guard to 'dominate;' says Gen.  Milley's in charge - U.S. - Stripes”Det verkar som om den beryktade Ruth Bader Ginsburgs död och kabbal razzior i USA, Israel, Portugal, Belgien, Nederländerna, Australien, Schweiz och på andra ställen, utgör en del av en militäroperation för att avsluta den judiska maffian, vilket gemensamma stabschefens ordförande General Mark Milley (bilden) förklarar som en seger för de Vita Hattar på Capitol Hill.

”Pentagon-källorna skickade detta foto för att illustrera:

Kriget är dock definitivt inte över ännu. Japanska militära underrättelsetjänsten uppskattar att det totala antalet satanister är cirka en miljon (jämfört med totalt 16 miljoner judar). Tills de alla har antingen avsatts eller utplånats och återutbildats, kommer kriget att fortsätta.

Ryska källor rapporterar till exempel att israeliska mordgrupper är aktiva i 25 amerikanska städer. Källorna säger:

”Dessa satanistiska israeliska råttor mördar amerikanska medborgare på samma sätt som de mördar palestinier. De samlar upp en person och torterar och mördar honom. Därefter attackerar och mördar de en annan amerikansk patriot. Dessa Isra-råttor är för rädda för att slåss ansikte mot ansikte i det fria. Det är därför de attackerar i hemlighet och mördar amerikanska medborgare en efter en.”

Det finns tecken på att dessa desperata, råttor som blivit placerade i ett hörn, och som har gått miste om barn för tortyr, nu riktar sig in mot hästar. Det finns rapporter om att hästar har stympats i satanistiska ritualer i Polen, Sverige, Frankrike och på andra håll. Från alla hästarna har ett öga,och deras könsorganen tagits bort. Därefter har de dränerats på blod av personer med veterinärkunskaper, säger fransk polis. Detta kunde vara ett alternativ till tillverkningen av adrenochrome.

Häst utsatt för sexuellt våld

Ridskola vandaliserad – hästar utsatta för våld

Governor Parson announces Christopher K. Limbaugh as general counsel –  Clayton TimesAlarm for Macron as deputy party chief steps down

Det faktum att de flesta attackerna äger rum i Frankrike kan också betyda att satanisterna använder sig av hästarna i satanistiska ritualer för att åberopa enheter för att skydda den till strid rustade presidenten Emmanuel Macron. Macrons ställföreträdare Pierre Person (bilden) har just tvingats att avgå. Macrons försök att ta över Libanon genom att attackera det med ett kärnvapen har också misslyckats.

Lebanon PM Designate Bows Out After Failing To Form Cabinet

Since his nomination late last month, Lebanon's premier-designate Mustapha Adib has been under immense pressure to quickly form a new government to carry out the necessary reforms to unlock billions of dollars in foreign aid

Sedan hans nominering i slutet av förra månaden har Libanons främsta utsedda Mustapha Adib varit under ett enormt tryck för att snabbt bilda en ny regering för att genomföra nödvändiga reformer och för att låsa upp miljarder dollar i utländskt bistånd.

Vi antar att arresteringar av satanister i Tyskland och Frankrike kommer att komma efter att resten av Europa har städats upp.

Satanisterna verkar också stjäla kroppsdelar från heliga i kyrkor och katedraler för att kunna använda dem i satanistiska ritualer. Dessa ritualer används för att åberopa kraftfulla enheter och för att hjälpa dem i deras kamp mot mänskligheten, säger P3 frimurarkällor. Den senaste stölden var av en injektionsflaska som innehöll Saint John Paul II:s blod.

Trots dessa ansträngningar förutspår MI6-källor att en fullständig och offentlig omstörtning av den khazariska maffian i USA och Europa kommer snart. Detta kommer att ses när alla MSM-medier börjar rapportera sanningen om vem som verkligen styrde västvärlden under alla dessa år. Sanningen kommer att chockera fåren så ända in i märgen.

Trump cuts aid for pro-democracy groups in Belarus, Hong Kong and Iran

För att avsluta den här veckan vill vi påpeka några goda nyheter. Den ena är att den amerikanska regeringen har minskat finansieringen till ”färgrevolutioner” på platser som Vitryssland, Hongkong och Iran.

Saudi Arabia Sends Blue Ammonia to Japan in World-First Shipment

En annan är att den efterlängtade vätgasrevolutionen ser ut att äntligen börja. Vätgasdrivna bilar är en mycket bättre teknik än bensin, eftersom de enda avgaserna som de släpper ut är vattenånga. Till skillnad från elbilar kan de också snabbt fyllas och har också en mycket längre räckvidd med en bränsletank.

Ytterligare ett tecken på grundläggande förändringar högst upp i världens maktstruktur, är att man äntligen godkänt en tunnelförbindelse som förbinder Alaska med den eurasiska landmassan, säger källor från det asiatiska hemliga sällskapet. Detta är vad som ligger bakom Trumps godkännande av en järnvägslinje som förbinder Alaska med Alberta.Kategorier:Världspolitik

Etiketter:, , , , , , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: